Gobekten yapaydin daha iyi oldu bence ben oé yaptım hiç ağrım açım olmadı canimKizlar bugün cetroide vurdum kolumdan ama kolum agriyo hala saat 10 da vurmama ragmen
Burada görünce bebişini inşallah gözün bişeyi görmeyecek bak :)Aynen canım hamişiz artık inşallah herşey yolunda gider banada gel demediler aslında hemşire hanıma değerlerimi söyledim telde oda ilk muayenizi biz yapalım isterseniz dedi yol gitmemiz sakıncalı olurmu bilemiyorum bende kararsızım Alaattin beyin yorumuna göre bakalım pazar belli olcak
Dr koldan dedi cnm ya biraz kiloluyum da benGobekten yapaydin daha iyi oldu bence ben oé yaptım hiç ağrım açım olmadı canim
Tabi doktor dediye tabi öyle yapcan artık ama çok acır yaa koldan dà yaparken rabbim hepimizin emeklerinin boşa cikarmasinDr koldan dedi cnm ya biraz kiloluyum da ben
Canim mrb rahim filmi anestezi alacak kadar bir islem.degil gerek yok bence ama sen bilirsin ben iki kez cektirdim 2sini de farkli yerlerde cektirdim 1. Sini hissettim ama dayanilmiycak birsey kesinlikle degil ikincisini uzerinden 4 sene gectikten sonra gene cekildim echomarda ama hic hiiiiiic birsey hissetmedim 4 sene once arkadasim cekilmisti echomarda bense medicanada cekilmistim cok sasirmjsti acidi dedigimde hakliymis gercekten ve rapor almana hic gerek yok sonrasinda agri falan olmuyor korkutma kendini bosuna..Ay hayırlısı Esra'm. Peki bi şey daha soracam sana. Rahim filmini anestezi ile çekecek dr. Opu sonrası gibi ağrı oluyormus ben 10 gün rapor aldım Ağrı'lardan. Yine öyle sıkıntılı mı sonrası
Gonalf ide koldan yapiyorum ben onda bir agri olmuyor rahat acimiyordaTabi doktor dediye tabi öyle yapcan artık ama çok acır yaa koldan dà yaparken rabbim hepimizin emeklerinin boşa cikarmasin
yok canim sigara kullanmiyorum. Hic kullanmadim sen de iyi yapmissin bu asama da birakmakla. E2 testim iyi gelmis ilaclarin dozunu degistirmediler. bakalim insallah cumartesiye guzel haberler veririm canim.Amin canım inşallahhhhhhhsigara kullanmıosun demi canım benim o yüzden zor gelişiyordu hatta çok azdı protein ağırlıklı beslen, yemene, içmene dikkat et canım inşallah çok güzel embriyolar olur sımsıkı tutunurlar benim eşim de zaman zaman benimle gelemiyorum tek başıma uğraşıyorum bi çok şeyle. Zaten meslek olarak da çok yoğun canım çoğu zaman dört duvar ve ben bi de sigara da içemeyince daha fena stres keşke her aşamada yanımızda olabilseler ahhh ahhh sorma kuzum yine dertlendim bak ben aşırı ilgi seviyorum bi de tedavide daha çok istiyorum eşimde evde oldukça ilgilenebilio onu bile takıyorum kafama oyyy oyyy
Ellerine saglik canimm :)) isin gücün rast gitsinlistenin son hali 441. sayfada! yok mu durumunda gelisme olan! haydi guncelleyelim listeyi durumunda gelisme olanlar bana ozel mesajla bildirebilir.
Amin canim insallah :)Ellerine saglik canimm :)) isin gücün rast gitsin
Insallah hepimizin arkasina hamiss yazmak nasip olur
Ayy hadi inşallahhhhhhh kuzum bekliyorum güzel haberleriniyok canim sigara kullanmiyorum. Hic kullanmadim sen de iyi yapmissin bu asama da birakmakla. E2 testim iyi gelmis ilaclarin dozunu degistirmediler. bakalim insallah cumartesiye guzel haberler veririm canim.
Ay ilgiyi kim sevmez zaten :) sag olsun bugun igneyi yapmaya gelen arkadasimla konustuk bayagi iyi geldi. bir de dunya tatlisi bir oglu var masallah 1.5 yasinda. Cidden Allah isteyen herkese nasip etsin
canım bende seni merak ediodum benm de 55,10 çıktı değerimCanım ne yaptın bugün kaç çıktı değerin benim yükselmiş ama çok değil doktorum sorun yok sadece yavaş ilerliyor dedi pazartesi 22 cikmisdi bügün 44 çıktı
Enbiya 89. Ayet sık sık okumakta fayda varKizlar bugun 12.30-13.00 gibi transferim var, Fetih suredi okudum. Bebeler, rahim duvarini fethetsin diye.Ve Meryem suresi okudum. Hz. Meryem'in (Ra.ha) dogum mucizesi gibi mucizevi bir sekilde yasamlari rahimde devam ettirsinler diye. Baska ne okumami tavsiye edersiniz?
Cnm benim sana bu konuda tavsiyem olamaz benim, çünkü bilmiyorum. Ama sen kendini ve bebişlerini önce Allah'a sonra hekimine emanet ettikten sonra olacak inşallah. Rahat ol stres yapma. Güzel haberlerini paylaşacaksın bizimle inanıyorum, dua edicem senin için.Kizlar bugun 12.30-13.00 gibi transferim var, Fetih suredi okudum. Bebeler, rahim duvarini fethetsin diye.Ve Meryem suresi okudum. Hz. Meryem'in (Ra.ha) dogum mucizesi gibi mucizevi bir sekilde yasamlari rahimde devam ettirsinler diye. Baska ne okumami tavsiye edersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?