Aynen öyle Ama inş iyiyiye işarettrNormal hamile kalsak by nlarin hicbirini hissetmeyiz zaten tup diye psikopata bagliyoruz :)))
Aynı gün olmş transferimz demekki bende de aşırı yorgunlk var yani kendimi yatağa bağlamadm cok ama ayakta kalnca başm falan dönüo ilaçlardan sanrmHayirli olsun canim tutunurlR insallah. 6.gunumdeyim yorgun ve gogus agrim cok umutla bekliyorum sende var mi bi his agri filan
Hayirli olsun canim tutunurlR insallah. 6.gunumdeyim yorgun ve gogus agrim cok umutla bekliyorum sende var mi bi his agri filan
Aaaa ben hic utanmam
Oluyooooor olmamalı mı ki :) bence daha neler neler olur inşallah tekme bile atacağı günler gelir :)))Kizlar size de igne gibi batmalar oluyor mu ?????
Ben de utanmam doktor o yahuAaaa ben hic utanmam
Yooo geyet iyisin bence)Dogru canim bile bile verirmi zararli olsa.boym 1.59 kilom 51 minyon tipliyim cokmu zayifim
Hahaa alemsin :))Oluyooooor olmamalı mı ki :) bence daha neler neler olur inşallah tekme bile atacağı günler gelir :)))
edoş nasılsın Nasıl gidiyor tedavi takipteyim seni büyüsün yumuşlarKizlaarrr size tunaydin bana gunaydin. listenin son hali 461. sayfada! 2 haziran, 3 haziran testlerinden durumunu ogrenen var mi? durumunda gelisme olanlar bana ozel mesajla bildirebilir.
Ben hiç kullanmadım estroferm de banttaSoralım kızlara bana niye kes dedi bende meraklandım. Kızlar gebelik değeriniz bini geçtikten sonra estrofemi kestimi doktorunuz. Daha kullanan yada kesen varmı
canim benim insallah ya buyusunler cidden. Dun ilk utrasona girdim daha gelismemis dediler ama dozumu da arttirmadilar. Daha erken zaten falan dediler umuyorum ki hersey yolundadir cumartesi tekrar gidicem. Valla yapilmasi gerekenleri yapiyorum gerisi doktorlarin isi di mi ama :) sen nasilsin canim benim yegenimin annesi :) kesecigini gordunuz di mi kalp atisini duydunuz mu?edoş nasılsın Nasıl gidiyor tedavi takipteyim seni büyüsün yumuşlar
Büyür büyür inşallah sen içini ferah tut ben ilk yumoş kontrolünde iki taneydi eyvah dedim sonrakinde 10 tane oldu birden büyüyorlar onlar stres çok kötü biliyorsun zaten kaçıncı gün oluyor iğnelerincanim benim insallah ya buyusunler cidden. Dun ilk utrasona girdim daha gelismemis dediler ama dozumu da arttirmadilar. Daha erken zaten falan dediler umuyorum ki hersey yolundadir cumartesi tekrar gidicem. Valla yapilmasi gerekenleri yapiyorum gerisi doktorlarin isi di mi ama :) sen nasilsin canim benim yegenimin annesi :) kesecigini gordunuz di mi kalp atisini duydunuz mu?
valla canim oyle cokta hissetmiyorum. bazen boyle hafif gazimsi sanci oluyor ama cokta dinlememeye calisiyorum kendimi :) bakalim cumartesi ak koyun kara koyun belli olur hahaha :) ay senin cok az kalmis o zaman cumartesi "trigger shot" dedikleri igneyi vurulucaksin. turkce de ne deniyor buna ya. catlatma ignesi sanirim. ay cok az kalmis canim hadi insallah ayni zamanda oluruz :)edacik82 kasiklarinda agirlik boyle baski filan hissediyormusun hafiften
Bnm dunden beri bir agirlik var yumurtaların büyüdüğünü hissetmistim yani bir sonraki kontrolüm cmt ve pazartesi büyük ihtimalle yumurta toplama işlemi olur dedi drum
amin canim insallah insallah hepimizin guzel haberlerini alicaz. sizler bize hep umut oluyorsunuz :)Büyür büyür inşallah sen içini ferah tut ben ilk yumoş kontrolünde iki taneydi eyvah dedim sonrakinde 10 tane oldu birden büyüyorlar onlar stres çok kötü biliyorsun zaten kaçıncı gün oluyor iğnelerin
Ben minnoşu gördüm de kalp atışına daha var 9 gün sonra randevu inşallah hep birlikte güzel günler görürüz edacım
İnşallah beraber hayirla pozitifsonucu aliriz canimvalla canim oyle cokta hissetmiyorum. bazen boyle hafif gazimsi sanci oluyor ama cokta dinlememeye calisiyorum kendimi :) bakalim cumartesi ak koyun kara koyun belli olur hahaha :) ay senin cok az kalmis o zaman cumartesi "trigger shot" dedikleri igneyi vurulucaksin. turkce de ne deniyor buna ya. catlatma ignesi sanirim. ay cok az kalmis canim hadi insallah ayni zamanda oluruz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?