Yaa ne bilim kuzum kızlar ayyy çok rahattı , hiç ağrı yoktu falan diyince yalancı gibi oldum yani bozulmadım da değil sen hissetmemişsin ben hissetmişim ama yok hiç ağrı olmuo falan benim yorumumdan sonra yazılınca açıkçası kızdım. Boşver canım neyse bebişlerin hayırlı olsun bende duşa gircem birazdan okuyacam sana inşallahhhhhhh bugün kan vermeye falan gittim bi boş kalamadım ama aklımdasın canım dua ettim kuran okuyarak da taçlandırcam inşallahEsracığım, doktorum beni HSG'ye gönderirken demişti ki "Son teknolojiyle ağrısız çeken yerler var. 300 civarında. Bir de daha önceki makinalarla çeken yerler var. Onlar da ağrı oluyor ama fiyatları daha makul." Bence ağrın, senin ağrı eşiğinle değil, devlet hastanesinin makinasının teknoloji yetersizliği ile alakalı canım.
Çok teşekkür ederim canım. İnşaallah dualarımızın hürmetine Rabbim hayırlı yavrular nasip eder cümlemize...Yaa ne bilim kuzum kızlar ayyy çok rahattı , hiç ağrı yoktu falan diyince yalancı gibi oldum yani bozulmadım da değil sen hissetmemişsin ben hissetmişim ama yok hiç ağrı olmuo falan benim yorumumdan sonra yazılınca açıkçası kızdım. Boşver canım neyse bebişlerin hayırlı olsun bende duşa gircem birazdan okuyacam sana inşallahhhhhhh bugün kan vermeye falan gittim bi boş kalamadım ama aklımdasın canım dua ettim kuran okuyarak da taçlandırcam inşallah
canim konu ne tam bilmiyorum ama hsg sonucta tuplerin tikali olup olmadigina bakiyor eger tupun tikaliysa agri olur. Ustelik agri esigi kisiden kisiye o kadar fark ediyor ki. o yuzden birseye agrisiz ya da acisiz demek sadece kisinin kendi tecrubesini anlatir. hic bisey seni kizdirmasin canim hele hele bu zamanlarda :)Yaa ne bilim kuzum kızlar ayyy çok rahattı , hiç ağrı yoktu falan diyince yalancı gibi oldum yani bozulmadım da değil sen hissetmemişsin ben hissetmişim ama yok hiç ağrı olmuo falan benim yorumumdan sonra yazılınca açıkçası kızdım. Boşver canım neyse bebişlerin hayırlı olsun bende duşa gircem birazdan okuyacam sana inşallahhhhhhh bugün kan vermeye falan gittim bi boş kalamadım ama aklımdasın canım dua ettim kuran okuyarak da taçlandırcam inşallah
11. Gün pozitif, hcg 44,88 :)))) yarın tekrar test var kontrol için :)Kizlaarrr size tunaydin bana gunaydin. listenin son hali 461. sayfada! 2 haziran, 3 haziran testlerinden durumunu ogrenen var mi? durumunda gelisme olanlar bana ozel mesajla bildirebilir.
Kızlardan biri sormuştu rahim filmini nasıl diye bende 3 yıl önce devlette yaptırdım narkoz falan yoktu ve hayatımın en kötü ağrısını çektim dedim çünkü aşağıdan uyuşturucu iğne yapıolar bi taraftan bi taraftan suni sancı falan verdiler sanki 10 tane doğurdum o an. Feci bi deneyimdi benim için diye anlattım. Ama bazı arkadaşlar hiçte ağrı yoktu , hiçbişey hissetmedik falan filan yazınca yaa dedim noluoz yalan söyleyecek halim yok herhalde hem ne diye yapayım dedim böyle bişey diye ona sinirlendim yaa belki de çok alınganım kuzum bilmiyorum zaten duygular herşey karman çorman ne biliim çok duygusal da bakmış olabilirim aman ne biliim yaacanim konu ne tam bilmiyorum ama hsg sonucta tuplerin tikali olup olmadigina bakiyor eger tupun tikaliysa agri olur. Ustelik agri esigi kisiden kisiye o kadar fark ediyor ki. o yuzden birseye agrisiz ya da acisiz demek sadece kisinin kendi tecrubesini anlatir. hic bisey seni kizdirmasin canim hele hele bu zamanlarda :)
Esraaaaa yalnız değilsin ben mesajları arada kaçırıyorum çok birikiyor gün içinde ama rahim filmi ben de anestezi ile oldum ve hortladım acıdan uyanınca rüya sandım sordum doğruymuş hep bağırmışım acıyor diye herkes bir değil kimse kimseyi kendi yaşadığı ile yargılanamaz takma güzelimYaa ne bilim kuzum kızlar ayyy çok rahattı , hiç ağrı yoktu falan diyince yalancı gibi oldum yani bozulmadım da değil sen hissetmemişsin ben hissetmişim ama yok hiç ağrı olmuo falan benim yorumumdan sonra yazılınca açıkçası kızdım. Boşver canım neyse bebişlerin hayırlı olsun bende duşa gircem birazdan okuyacam sana inşallahhhhhhh bugün kan vermeye falan gittim bi boş kalamadım ama aklımdasın canım dua ettim kuran okuyarak da taçlandırcam inşallah
Çok sevindim canım inşallah kucağına da alırsın sağlıkla oy maşallah senin bebişineCiktim simdi kontrolden bir tane bebisim var digeri kaybolmus.Kalp atisini duyduk :)) tahliller istedi ve iki hafta sonra tekrar kontrole cagirdi.Estrofemi kesti, mide bulantilarim olursa diye zencefil tablet yazdi.Simdilik benden bu kadar cok mutluyuz :))
Ertesi gün 1 oluyor canımKızlar transfer günü 1. Gün olarak mı sayılıyor ?? Yoksa ertesi günden mi sayıyoruz 1. Gün diye
Esraaaaa yalnız değilsin ben mesajları arada kaçırıyorum çok birikiyor gün içinde ama rahim filmi ben de anestezi ile oldum ve hortladım acıdan uyanınca rüya sandım sordum doğruymuş hep bağırmışım acıyor diye herkes bir değil kimse kimseyi kendi yaşadığı ile yargılanamaz takma güzelim
Ankanas tesekkurler canimÇok sevindim canım inşallah kucağına da alırsın sağlıkla oy maşallah senin bebişine
canim o alintiladigin mesajda yazdigi gibi bana ozelden mesaj atar misin bilgilerini. tesekkurler11. Gün pozitif, hcg 44,88 :)))) yarın tekrar test var kontrol için :)
Benim teyzem tüp bebek hemşiresi Ankara Zekai tahir de 3 sene önce protokol gereği rapor için rahim filmi istediler teyzem çok ağrılı bir işlem olduğu için dayanamazsın dedi ve oradaki tüp bebek raporunu rahim filmi için iptal ettik o Zaman'lar zorunluydu.. Tabi bu durumda Ağrı eşiğide çok önemli ama demekki hafif bir işlem değil o yüzden senin yazdıkların beni çok etkilemişti .Kızlardan biri sormuştu rahim filmini nasıl diye bende 3 yıl önce devlette yaptırdım narkoz falan yoktu ve hayatımın en kötü ağrısını çektim dedim çünkü aşağıdan uyuşturucu iğne yapıolar bi taraftan bi taraftan suni sancı falan verdiler sanki 10 tane doğurdum o an. Feci bi deneyimdi benim için diye anlattım. Ama bazı arkadaşlar hiçte ağrı yoktu , hiçbişey hissetmedik falan filan yazınca yaa dedim noluoz yalan söyleyecek halim yok herhalde hem ne diye yapayım dedim böyle bişey diye ona sinirlendim yaa belki de çok alınganım kuzum bilmiyorum zaten duygular herşey karman çorman ne biliim çok duygusal da bakmış olabilirim aman ne biliim yaaedacik82 kuzum boşver ruh halim
Ne güzel de artmış dr ne dedi ona göre gidersin değer 1000 i geçmeden kese görünmüyormuş Allah tamamına erdirsin canım7.gün 40.55
9.gün 122.60
12.gün 462 kızlar bende hamileyimmmmmama korkum var haftaya mı doktora gidecem dış gebelik yada kimyasal gebelik değildir demi
Ne güzel de artmış dr ne dedi ona göre gidersin değer 1000 i geçmeden kese görünmüyormuş Allah tamamına erdirsin canım
7.gün 40.55
9.gün 122.60
12.gün 462 kızlar bende hamileyimmmmmama korkum var haftaya mı doktora gidecem dış gebelik yada kimyasal gebelik değildir demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?