2016 mayıs tüp bebek

Darısı başımıza bende cumartesi gideceğim..hayırlı uğurlu olsun

Jeliboncgm, maşaallah bebişine. Rabbim, kalp atışını duyurduğu gibi sesini de duyurur inşaallah. Gözün aydın canım...

Elamiraycığım, değerin çok güzel, Maşaallah barekallah. Rabbim hayırlısıyla tamamına ulaştırsın inşaallah. Duanı eksik etme canım...

Tez zamanda kucağına almayı nasip etsin Rabbim inşallah hamile olan herkese canım. Bizlere de en kısa zamanda bu güzel duyguları yaşamayı nasip etsin inşallahhhhhhh

Aynen Senacım hayatımın en ağrılı işlemiydi ve hep inşallahhhhhhh bir kez tek yapılıodur diye dualar ettim

Kuzum inan o suni sancı ve alttan iğne yapmaları beni bitirdi bi yandan da dair bişeyler sokuşturuo kameraymış Rahime bakacak ağladım resmen doğum yatağında. Ayağı kalkmamla düşme bir oldu hemşire koştu eşim geldi ben ağlıyorum eşim ağlıyor o derece yani nerdeyse vazgeçecekti eşim zor ikna ettim kendime gelince. Ama herkeste farklı demek ki.

Çok teşekkür ederim canım. İnşaallah dualarımızın hürmetine Rabbim hayırlı yavrular nasip eder cümlemize...
Hilalcim şimdi kaldırdım Kuran'ı canım öncelikle senin Bebişler tutunsun diye sonra da hamile olup gelişmeleri gözleyenlere, ben gibi transfer sürecinde olanlara ve transferi yapılıp sonucunu bekleyen herkeslere dua ettim Rabbim kabul etsin inşallahhhhhhh

sagol canim benim Allah hepimizin dualarini kabul etsin insallah hep dualarimdasiniz

Ağzına, emeğine sağlık canım, çok teşekkür ederim. Ne güzel dua etmişsin öyle.
Rabbim bizi bizden iyi biliyor. Kuluna da taşıyamayacağından fazla yük yüklemiyor. Benim ilk çocuğum 1,5 yaşında vefat etti canım. O imtihanın ardından Rabbimin gün gelip her birimizin duasına farklı şekillerde de olsa cevap verdiğini fark ettim. İnşaallah dualarımız Hak katında cevapsız kalmayacak. Her birimize hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip olacak inşaallah. Rabbimin kudretinden uzakta değil ki?..

Amin...

Desene cennette bir meleğin seni bekliyor kuzum cennetin bir kapısını açmış sana. Çok zor bir imtihan Rabbim kimseyi evlatla sınamasın inşallah bebişin sımsıkı tutunsun ve hayırlı sağlıklı upuzun bir ömrü olsun sizinle beraber canım. Çok üzüldüm oyyy oyy ne zor bir sınav

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…