Insallah canim ya cok mutluyumDegildir merak etme, artislarin guzel ))
Darısı başımıza bende cumartesi gideceğim..hayırlı uğurlu olsunCiktim simdi kontrolden bir tane bebisim var digeri kaybolmus.Kalp atisini duyduk :)) tahliller istedi ve iki hafta sonra tekrar kontrole cagirdi.Estrofemi kesti, mide bulantilarim olursa diye zencefil tablet yazdi.Simdilik benden bu kadar cok mutluyuz :))
Kız ne kimyasalı ne dış gebeliği. Kuruntu yapıp kendini üzme keyfine bak ya :) hamilesin işte bal gibi de :)))))7.gün 40.55
9.gün 122.60
12.gün 462 kızlar bende hamileyimmmmmama korkum var haftaya mı doktora gidecem dış gebelik yada kimyasal gebelik değildir demi
Ayyy cok heyecanli birsey :)) elim ayagim titriyordu girdigimde pit pit atan kalbini gordum yarabbim cok buyuk gercekten.Allah hepinize nasip etsin o ani.Darısı başımıza bende cumartesi gideceğim..hayırlı uğurlu olsun
Elamiraycığım, değerin çok güzel, Maşaallah barekallah. Rabbim hayırlısıyla tamamına ulaştırsın inşaallah. Duanı eksik etme canım...
Cok tesekkurederim :) darisi basiniza.Jeliboncgm, maşaallah bebişine. Rabbim, kalp atışını duyurduğu gibi sesini de duyurur inşaallah. Gözün aydın canım...
Cumartesi guzel haberlerini beklicem, cok tesekkur ederim )Darısı başımıza bende cumartesi gideceğim..hayırlı uğurlu olsun
Çok sevindim canım bende perşembe duyucam inşallah keseyide görücez naptın sordun mu doktora ilişkiyiCumartesi guzel haberlerini beklicem, cok tesekkur ederim )
Çok sevindim canım bende perşembe duyucam inşallah keseyide görücez naptın sordun mu doktora ilişkiyi
Tez zamanda kucağına almayı nasip etsin Rabbim inşallah hamile olan herkese canım. Bizlere de en kısa zamanda bu güzel duyguları yaşamayı nasip etsin inşallahhhhhhhCiktim simdi kontrolden bir tane bebisim var digeri kaybolmus.Kalp atisini duyduk :)) tahliller istedi ve iki hafta sonra tekrar kontrole cagirdi.Estrofemi kesti, mide bulantilarim olursa diye zencefil tablet yazdi.Simdilik benden bu kadar cok mutluyuz :))
Aynen Senacım hayatımın en ağrılı işlemiydi ve hep inşallahhhhhhh bir kez tek yapılıodur diye dualar ettimEsraaaaa yalnız değilsin ben mesajları arada kaçırıyorum çok birikiyor gün içinde ama rahim filmi ben de anestezi ile oldum ve hortladım acıdan uyanınca rüya sandım sordum doğruymuş hep bağırmışım acıyor diye herkes bir değil kimse kimseyi kendi yaşadığı ile yargılanamaz takma güzelim
Kuzum inan o suni sancı ve alttan iğne yapmaları beni bitirdi bi yandan da dair bişeyler sokuşturuo kameraymış Rahime bakacak ağladım resmen doğum yatağında. Ayağı kalkmamla düşme bir oldu hemşire koştu eşim geldi ben ağlıyorum eşim ağlıyor o derece yani nerdeyse vazgeçecekti eşim zor ikna ettim kendime gelince. Ama herkeste farklı demek ki.Benim teyzem tüp bebek hemşiresi Ankara Zekai tahir de 3 sene önce protokol gereği rapor için rahim filmi istediler teyzem çok ağrılı bir işlem olduğu için dayanamazsın dedi ve oradaki tüp bebek raporunu rahim filmi için iptal ettik o Zaman'lar zorunluydu.. Tabi bu durumda Ağrı eşiğide çok önemli ama demekki hafif bir işlem değil o yüzden senin yazdıkların beni çok etkilemişti .
Hilalcim şimdi kaldırdım Kuran'ı canım öncelikle senin Bebişler tutunsun diye sonra da hamile olup gelişmeleri gözleyenlere, ben gibi transfer sürecinde olanlara ve transferi yapılıp sonucunu bekleyen herkeslere dua ettim Rabbim kabul etsin inşallahhhhhhhÇok teşekkür ederim canım. İnşaallah dualarımızın hürmetine Rabbim hayırlı yavrular nasip eder cümlemize...
sagol canim benim Allah hepimizin dualarini kabul etsin insallah hep dualarimdasinizHilalcim şimdi kaldırdım Kuran'ı canım öncelikle senin Bebişler tutunsun diye sonra da hamile olup gelişmeleri gözleyenlere, ben gibi transfer sürecinde olanlara ve transferi yapılıp sonucunu bekleyen herkeslere dua ettim Rabbim kabul etsin inşallahhhhhhh
Ağzına, emeğine sağlık canım, çok teşekkür ederim. Ne güzel dua etmişsin öyle.Hilalcim şimdi kaldırdım Kuran'ı canım öncelikle senin Bebişler tutunsun diye sonra da hamile olup gelişmeleri gözleyenlere, ben gibi transfer sürecinde olanlara ve transferi yapılıp sonucunu bekleyen herkeslere dua ettim Rabbim kabul etsin inşallahhhhhhh
Amin canim, hepinize nasip etsin bu guz l duyguyu )Tez zamanda kucağına almayı nasip etsin Rabbim inşallah hamile olan herkese canım. Bizlere de en kısa zamanda bu güzel duyguları yaşamayı nasip etsin inşallahhhhhhh
Amin...Hilalcim şimdi kaldırdım Kuran'ı canım öncelikle senin Bebişler tutunsun diye sonra da hamile olup gelişmeleri gözleyenlere, ben gibi transfer sürecinde olanlara ve transferi yapılıp sonucunu bekleyen herkeslere dua ettim Rabbim kabul etsin inşallahhhhhhh
Desene cennette bir meleğin seni bekliyor kuzum cennetin bir kapısını açmış sana. Çok zor bir imtihan Rabbim kimseyi evlatla sınamasın inşallah bebişin sımsıkı tutunsun ve hayırlı sağlıklı upuzun bir ömrü olsun sizinle beraber canım. Çok üzüldüm oyyy oyy ne zor bir sınavAğzına, emeğine sağlık canım, çok teşekkür ederim. Ne güzel dua etmişsin öyle.
Rabbim bizi bizden iyi biliyor. Kuluna da taşıyamayacağından fazla yük yüklemiyor. Benim ilk çocuğum 1,5 yaşında vefat etti canım. O imtihanın ardından Rabbimin gün gelip her birimizin duasına farklı şekillerde de olsa cevap verdiğini fark ettim. İnşaallah dualarımız Hak katında cevapsız kalmayacak. Her birimize hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip olacak inşaallah. Rabbimin kudretinden uzakta değil ki?..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?