Amin edam Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallahsagol canim benim Allah hepimizin dualarini kabul etsin insallah hep dualarimdasiniz
Kesinlikle canım, tüplerin açıksa ağrı hissetmiyorsun zaten kapaliysa ağrı oluşuyor ki bende de ağrı olmadı kolay geçti vajili olduğum muayene bile olamadığım halde :)Her vucut farkli reaksiyo veriyor benimki de cok kolay gecmisti.
Insallah hulyacim.J jelibon3434 canimmm cok sevindimm :)) massallahh bizimde kalp atislarini duycamiz gunler gelir insallahhh
allah razı olsun rabbim kabul etsin dualarını gönlündekini tez Zaman'da nasip etsin inşallahHilalcim şimdi kaldırdım Kuran'ı canım öncelikle senin Bebişler tutunsun diye sonra da hamile olup gelişmeleri gözleyenlere, ben gibi transfer sürecinde olanlara ve transferi yapılıp sonucunu bekleyen herkeslere dua ettim Rabbim kabul etsin inşallahhhhhhh
Yok be canim benim tek tup tikaliydi onunla ilgisi yok bence de acaba devlet ve ozel fark mi ediyor benim ki ozeldi.Kesinlikle canım, tüplerin açıksa ağrı hissetmiyorsun zaten kapaliysa ağrı oluşuyor ki bende de ağrı olmadı kolay geçti vajili olduğum muayene bile olamadığım halde :)
Benim de tüplerimde hiç sorun yoktu canım çok şükür aynen başka bişey olabilir.Yok be canim benim tek tup tikaliydi onunla ilgisi yok bence de acaba devlet ve ozel fark mi ediyor benim ki ozeldi.
Amiiin çoookk çook Amin inşallah Rabbim hepimizin muratlarımızı nasip etsin tez zamanda.A
allah razı olsun rabbim kabul etsin dualarını gönlündekini tez Zaman'da nasip etsin inşallah
Hayırlı olsum canım insallahh hep boyle musmutluu guzell saglıkla ilerler sürecin :)Ciktim simdi kontrolden bir tane bebisim var digeri kaybolmus.Kalp atisini duyduk :)) tahliller istedi ve iki hafta sonra tekrar kontrole cagirdi.Estrofemi kesti, mide bulantilarim olursa diye zencefil tablet yazdi.Simdilik benden bu kadar cok mutluyuz :))
Hayırlı olsun canım.mutluluğunuz daim olsun inşCiktim simdi kontrolden bir tane bebisim var digeri kaybolmus.Kalp atisini duyduk :)) tahliller istedi ve iki hafta sonra tekrar kontrole cagirdi.Estrofemi kesti, mide bulantilarim olursa diye zencefil tablet yazdi.Simdilik benden bu kadar cok mutluyuz :))
Hayırlı olsum canım insallahh hep boyle musmutluu guzell saglıkla ilerler sürecin :)
Cok tesekkur ederim :)) allah hepimize anne baba olmayi tattirsin insallah.Hayırlı olsun canım.mutluluğunuz daim olsun inş
Kızlardan biri sormuştu rahim filmini nasıl diye bende 3 yıl önce devlette yaptırdım narkoz falan yoktu ve hayatımın en kötü ağrısını çektim dedim çünkü aşağıdan uyuşturucu iğne yapıolar bi taraftan bi taraftan suni sancı falan verdiler sanki 10 tane doğurdum o an. Feci bi deneyimdi benim için diye anlattım. Ama bazı arkadaşlar hiçte ağrı yoktu , hiçbişey hissetmedik falan filan yazınca yaa dedim noluoz yalan söyleyecek halim yok herhalde hem ne diye yapayım dedim böyle bişey diye ona sinirlendim yaa belki de çok alınganım kuzum bilmiyorum zaten duygular herşey karman çorman ne biliim çok duygusal da bakmış olabilirim aman ne biliim yaaedacik82 kuzum boşver ruh halim
Simdi bakabildim mesajlara. Canim sen bana darildiysan sayet, beni yanlis anlamışsın. Sadece kimse bos yere aci cekmesin diye agrisiz hsg teknolojisinden bahsetmeye calismistim. Yoksa neden inanmayim sana. Benim kizkardesim de senin gibi cok aci cekti, cok uzulmustum ona. Ben daha sonra agrisiz hsg ceken bi makineyle cektirdim o kadar eziyet olmadi. Bunu yazmamin sebebi kimseye eziyet olmasin diyeydi. Yoksa ben narkozsuz dis tedavisi yaptiracak kadar agri esigi yuksek biri olmama ragmen inan hsg cektirmeyi gozum kesmezdi baska turlu. Sen bizlere faydali bilgiler veriyorsun, benim de bi faydam olsun dedim ama yanlis anlasilma icin cok uzgunum.
Hadi Allah hepimizin yardimcisi olsun, dualrimdasiniz
Biz de seni seviyoruzYok kuzum kim yazdı hatırlamıyorum ama bende bu aralar alınganım sanırım seni kırdıysam kusura bakma canım. Seviom hepinizi
Ciktim simdi kontrolden bir tane bebisim var digeri kaybolmus.Kalp atisini duyduk :)) tahliller istedi ve iki hafta sonra tekrar kontrole cagirdi.Estrofemi kesti, mide bulantilarim olursa diye zencefil tablet yazdi.Simdilik benden bu kadar cok mutluyuz :))
Canımmm çok sevindim maşallahınız bol olsun pazar günü sıra bende bakalım moral oldun bizeCiktim simdi kontrolden bir tane bebisim var digeri kaybolmus.Kalp atisini duyduk :)) tahliller istedi ve iki hafta sonra tekrar kontrole cagirdi.Estrofemi kesti, mide bulantilarim olursa diye zencefil tablet yazdi.Simdilik benden bu kadar cok mutluyuz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?