Ben de 5 yıl önce çektiröiştim. Özel hastane idi. Niye anestezi altında yaktırmadım diye çok kızdım kendime, sormuşlardı çünkü. İşlemden sonra Dr sen hamile kal bi normal doğum yaptırcam sana Nasıl sabrettin öyle demişti. İş başa gelince çekiyorsun, kalkamazsın ki. Üstelik ben de tıkanıklık da yoktu. Kötü bi tecrübeydi ama 10 dakika sürmüştü en fazla ve işlem sonrası iyiydim. Ya da o acıdan sonda işlem sonrası hafif kalmıştı:)))))) unutuldu gitti ama hepsi sonuçta :)Kızlardan biri sormuştu rahim filmini nasıl diye bende 3 yıl önce devlette yaptırdım narkoz falan yoktu ve hayatımın en kötü ağrısını çektim dedim çünkü aşağıdan uyuşturucu iğne yapıolar bi taraftan bi taraftan suni sancı falan verdiler sanki 10 tane doğurdum o an. Feci bi deneyimdi benim için diye anlattım. Ama bazı arkadaşlar hiçte ağrı yoktu , hiçbişey hissetmedik falan filan yazınca yaa dedim noluoz yalan söyleyecek halim yok herhalde hem ne diye yapayım dedim böyle bişey diye ona sinirlendim yaa belki de çok alınganım kuzum bilmiyorum zaten duygular herşey karman çorman ne biliim çok duygusal da bakmış olabilirim aman ne biliim yaaedacik82 kuzum boşver ruh halim
Cnm belin ve aşağısı her yer ağrıyorKizlar bikac saattir kuyruk sokumum da ağrı başladı yumurtalar büyüyünce bu şekilde bir agri yapıyor mu
Kesinlikle sonradan tıkanmaz bu değil mi demiştim Dr a :) o da rapora girecek artık bitti demişti.Aynen Senacım hayatımın en ağrılı işlemiydi ve hep inşallahhhhhhh bir kez tek yapılıodur diye dualar ettim
Kizlar guzel haberlerle bugunu bitirdik yarin ola hayrola
Bende calistigim icin oglen ki zor geliyo bana canim ama dedigin gibi mutluluk habercisi bunlarBu progestanı 4 kere uygulamak tüm düzenimi bozdu sabah uykusu kalmadı ben de ama olsun razıyım :) iyice kuş uykusuna döndük :)
İş yerinde iki kere denk geliyor ama sıkıntı olmuyor beni sabah ve gece bozdu :)Bende calistigim icin oglen ki zor geliyo bana canim ama dedigin gibi mutluluk habercisi bunlar
Canımmm çok sevindim maşallahınız bol olsun pazar günü sıra bende bakalım moral oldun bize
Toplanma günü pazartesi dedi dr yusde 99 yrn kontrol var bakalim nolmus yumurtalar ayni dedigin sekikde belim kasiklarimda agtimaya basladi dun yoktu bu kdr ağrımCnm belin ve aşağısı her yer ağrıyor)) özellikle kasıklar sağa sola yatırınca vücudu batıyor. Ama toplanma gününe 1-2 gün kala hissetmiştim ben. Ondan önce çok bir şey hissetmedim açıkçası.
Demek kü benim gibi olanlar da var oyyyy bitti neysekiBen de 5 yıl önce çektiröiştim. Özel hastane idi. Niye anestezi altında yaktırmadım diye çok kızdım kendime, sormuşlardı çünkü. İşlemden sonra Dr sen hamile kal bi normal doğum yaptırcam sana Nasıl sabrettin öyle demişti. İş başa gelince çekiyorsun, kalkamazsın ki. Üstelik ben de tıkanıklık da yoktu. Kötü bi tecrübeydi ama 10 dakika sürmüştü en fazla ve işlem sonrası iyiydim. Ya da o acıdan sonda işlem sonrası hafif kalmıştı:)))))) unutuldu gitti ama hepsi sonuçta :)
Rabbim bu cuma hürmetine gönlündekini nasip etsin canım inşallahhhhhhh en güzel haberleri alırsın.Gunaydın hayırlı cumalar kızlar
Bugun Dr gıdıyorum kanamam kahverengı olarak akıntı seklınde devam edıyor. Arada kahverengı pıhtı da gelıyor10 gun önce keseyı mınık de olsa görmüştük. Bakalım büyümüş mu yoksa olumsuz haberler mı alacağım bugun bellı olacak. Dualarınızı bekliyorum. Allah yardımcımız olsun hepımızın
Canım İnsallah Guzel Bir Sekilde Pozitif Haberini Alacağız. İçin rahat olsun. Kahverengi akıntı daha öncesinde bir kanama odağı vardır ondan oluyordur. Kontrolün Allahın izniyle güzel geçer inşallah.Gunaydın hayırlı cumalar kızlar
Bugun Dr gıdıyorum kanamam kahverengı olarak akıntı seklınde devam edıyor. Arada kahverengı pıhtı da gelıyor10 gun önce keseyı mınık de olsa görmüştük. Bakalım büyümüş mu yoksa olumsuz haberler mı alacağım bugun bellı olacak. Dualarınızı bekliyorum. Allah yardımcımız olsun hepımızın
keşke erken vermeseydin ama inşallah pozitif değerini bize müjdelersin buradan. Allahım yavrunu kucağına almayı nasip etsin bu tedavinle insallahGünaydın kızlar bugün 11. Gün dayanamadık kan testi yapmaya gidiyoruz 2,5 saat sonra sonucum çıkar inşallah güzel haberler veririm size doktor 13. Gün istedi testi ama biz 1-2 günden ne olcak dedik ve teste gidiyoruz
sagol canim benim Allah hepimizin dualarini kabul etsin insallah hep dualarimdasiniz
İdrar testinde ikinci çizgiyi görünce dayanamadım Allah razı olsun inşallah benimde güzel sonuçlarım olur herkesinde güzel sonuçları olsun AminCanım İnsallah Guzel Bir Sekilde Pozitif Haberini Alacağız. İçin rahat olsun. Kahverengi akıntı daha öncesinde bir kanama odağı vardır ondan oluyordur. Kontrolün Allahın izniyle güzel geçer inşallah.
keşke erken vermeseydin ama inşallah pozitif değerini bize müjdelersin buradan. Allahım yavrunu kucağına almayı nasip etsin bu tedavinle insallah
etineGünaydın kızlar bugün 11. Gün dayanamadık kan testi yapmaya gidiyoruz 2,5 saat sonra sonucum çıkar inşallah güzel haberler veririm size doktor 13. Gün istedi testi ama biz 1-2 günden ne olcak dedik ve teste gidiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?