2016 mayıs tüp bebek

Ben de 5 yıl önce çektiröiştim. Özel hastane idi. Niye anestezi altında yaktırmadım diye çok kızdım kendime, sormuşlardı çünkü. İşlemden sonra Dr sen hamile kal bi normal doğum yaptırcam sana Nasıl sabrettin öyle demişti. İş başa gelince çekiyorsun, kalkamazsın ki. Üstelik ben de tıkanıklık da yoktu. Kötü bi tecrübeydi ama 10 dakika sürmüştü en fazla ve işlem sonrası iyiydim. Ya da o acıdan sonda işlem sonrası hafif kalmıştı:)))))) unutuldu gitti ama hepsi sonuçta :)

Kizlar bikac saattir kuyruk sokumum da ağrı başladı yumurtalar büyüyünce bu şekilde bir agri yapıyor mu
Cnm belin ve aşağısı her yer ağrıyor )) özellikle kasıklar sağa sola yatırınca vücudu batıyor. Ama toplanma gününe 1-2 gün kala hissetmiştim ben. Ondan önce çok bir şey hissetmedim açıkçası.

Bu progestanı 4 kere uygulamak tüm düzenimi bozdu sabah uykusu kalmadı ben de ama olsun razıyım :) iyice kuş uykusuna döndük :)

Toplanma günü pazartesi dedi dr yusde 99 yrn kontrol var bakalim nolmus yumurtalar ayni dedigin sekikde belim kasiklarimda agtimaya basladi dun yoktu bu kdr ağrım

Demek kü benim gibi olanlar da var oyyyy bitti neyseki

Gunaydın hayırlı cumalar kızlar
Bugun Dr gıdıyorum kanamam kahverengı olarak akıntı seklınde devam edıyor. Arada kahverengı pıhtı da gelıyor 10 gun önce keseyı mınık de olsa görmüştük. Bakalım büyümüş mu yoksa olumsuz haberler mı alacağım bugun bellı olacak. Dualarınızı bekliyorum. Allah yardımcımız olsun hepımızın

Rabbim bu cuma hürmetine gönlündekini nasip etsin canım inşallahhhhhhh en güzel haberleri alırsın.

Canım İnsallah Guzel Bir Sekilde Pozitif Haberini Alacağız. İçin rahat olsun. Kahverengi akıntı daha öncesinde bir kanama odağı vardır ondan oluyordur. Kontrolün Allahın izniyle güzel geçer inşallah.

keşke erken vermeseydin ama inşallah pozitif değerini bize müjdelersin buradan. Allahım yavrunu kucağına almayı nasip etsin bu tedavinle insallah

Kizlar hayirli cumalar Allah hayirli haberler almayi nasip etsin.Bugun benim 7.gunum 2gundur geceleri ayaklarim yaniyo felaket sekilde uyuyamiyorum bunu yasayan varmi

İdrar testinde ikinci çizgiyi görünce dayanamadım Allah razı olsun inşallah benimde güzel sonuçlarım olur herkesinde güzel sonuçları olsun Amin

allahım şu cuma hürmetine pozitif olsun emeklerimiz boşuna çıkmasın KÜN FE YEKÜN- hadi bakım canım hayırlı haberle gel inşş
etine

Kızlar meraba inşallah hepimiz pozitif görürüz benimde bu gün 6.günüm sol kasik ağrım var sürekli adet agrisi gibi birde sol tarafimda şişlik var sağa göre bebisim olsa ortada olmasi gerekmezmi ya çok korktum dış gebelik falan olabilir diye moralim bozuldu yardımcı olun lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…