- 9 Mayıs 2016
- 553
- 656
- 53
Allah razı olsun inşallah inşallah idrar testleri çatlatma iğnesinden dolayı yanlış sonuç vermemiştir.allahım şu cuma hürmetine pozitif olsun emeklerimiz boşuna çıkmasın KÜN FE YEKÜN- hadi bakım canım hayırlı haberle gel inşş
etine
canım inş hadi bakalım cuma günü rabbim büyükAllah razı olsun inşallah inşallah idrar testleri çatlatma iğnesinden dolayı yanlış sonuç vermemiştir.
İnşallah mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine ikimizde pozitif haberi verelim inşallahGunaydinnnnn Ben de kan verip geldim dualarinizi eksik etmeyin kizlar sonucu paylasirim
Rcanım inş hadi bakalım cuma günü rabbim büyük
Gunaydinnnnn Ben de kan verip geldim dualarinizi eksik etmeyin kizlar sonucu paylasirim[/QUOTE inşallah güzel hayrli haberler verirsin Rabbim hayrli evlatlar nasip etsin sana da bzlerede
Icini ferah tut canim kasik agrilari hep oluyor batmalar fln kotuyu dusunm hemn bebis etkilenit yoksaKızlar meraba inşallah hepimiz pozitif görürüz benimde bu gün 6.günüm sol kasik ağrım var sürekli adet agrisi gibi birde sol tarafimda şişlik var sağa göre bebisim olsa ortada olmasi gerekmezmi ya çok korktum dış gebelik falan olabilir diye moralim bozuldu yardımcı olun lütfen
Icini ferah tut canim kasik agrilari hep oluyor batmalar fln kotuyu dusunm hemn bebis etkilenit yoksa
Aynı şey banada olmuştu sağda solda batmalar bende senin gibi düşünmüştüm neden ortada batma olmuyorda sağda solda oluyor diye :) şimdi gebeyim ve daha fazla olmaya başladı vurmalar. Korkma bir problem yok canımKızlar meraba inşallah hepimiz pozitif görürüz benimde bu gün 6.günüm sol kasik ağrım var sürekli adet agrisi gibi birde sol tarafimda şişlik var sağa göre bebisim olsa ortada olmasi gerekmezmi ya çok korktum dış gebelik falan olabilir diye moralim bozuldu yardımcı olun lütfen
Yok canim olmadi hic ama herkesin farklidir belirtileriHulyacim seninde ayaklarinda yanma oldumu hic
Canım yarın gidiyosun dimi ultrasonaIcini ferah tut canim kasik agrilari hep oluyor batmalar fln kotuyu dusunm hemn bebis etkilenit yoksa
Protestanlık vaginadan mı yapıyorsun ...benim de bazen oluyor...sonra kesiliyor...oda progestanı yapınca kalıntıların içinde oluyor...o kadar ama işte insanı huzursuz ediyor...Gunaydın hayırlı cumalar kızlar
Bugun Dr gıdıyorum kanamam kahverengı olarak akıntı seklınde devam edıyor. Arada kahverengı pıhtı da gelıyor10 gun önce keseyı mınık de olsa görmüştük. Bakalım büyümüş mu yoksa olumsuz haberler mı alacağım bugun bellı olacak. Dualarınızı bekliyorum. Allah yardımcımız olsun hepımızın
Kızlar değerim artmış 44 den 108 e yükselmiş. Dr tamam artık on gün sonra ultrason Dedi. :) çoğul gebelik değil Dedi bir de :)
Tebrikler canim. Allahım sağlıkla hayırla tamamına erdirisn.bize de dua et canım. Senin bu doktoru tuttum ben.Kızlar değerim artmış 44 den 108 e yükselmiş. Dr tamam artık on gün sonra ultrason Dedi. :) çoğul gebelik değil Dedi bir de :)
Kızlar değerim artmış 44 den 108 e yükselmiş. Dr tamam artık on gün sonra ultrason Dedi. :) çoğul gebelik değil Dedi bir de :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?