2016 mayıs tüp bebek

Icini ferah tut canim kasik agrilari hep oluyor batmalar fln kotuyu dusunm hemn bebis etkilenit yoksa

Aynı şey banada olmuştu sağda solda batmalar bende senin gibi düşünmüştüm neden ortada batma olmuyorda sağda solda oluyor diye :) şimdi gebeyim ve daha fazla olmaya başladı vurmalar. Korkma bir problem yok canım

Sadece bende var demekki baska bi rahatsizlikmi oldu acaba insanin ayaklari neden yanarki

Protestanlık vaginadan mı yapıyorsun ...benim de bazen oluyor...sonra kesiliyor...oda progestanı yapınca kalıntıların içinde oluyor...o kadar ama işte insanı huzursuz ediyor...

Kızlar çıkmadı mı sonuçlar? Merak ettim. Bu mübarek Cuma gününün yüzü suyu hürmetine inşallah pozitif haberleri verirsiniz bize. Umut olursunuz bize inşallah. İşteyim ben de. Ara ara bakıyorum. Ancak arada yazma fırsatım oluyor. Rabbim yardımcımız olsun ve emeklerimizi boşa cikarmasin

canım hayırlsı olur inş hepimize bende üçüncüyü deneyecem allah büyük tevekkül Allahtan artık bebek olayını kaynanam başıma kalktı şu cuma hürmetine rabbim en kısa sürede hepimize evlat nasip etsin.

J jelibon3434 canım sen kese için gittiğinde kesenin içindeki embriyoyu gördünüzmü yoksa sadece keseyimi gördünüz. Bu konuyu çok merak ediyorum. Bazılarında boş kese çıkıyormuş allah korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…