Evet canm yarin gidecegimCanım yarın gidiyosun dimi ultrasona
Dualarım seninle Güzel geçsin inşallahEvet canm yarin gidecegim
Kızlar değerim artmış 44 den 108 e yükselmiş. Dr tamam artık on gün sonra ultrason Dedi. :) çoğul gebelik değil Dedi bir de :)
Insallah canm erken mi gidiyorum acaba diye dusunuyorum bazen seni 10 gun sonra cagirmis yaDualarım seninle Güzel geçsin inşallah
Hamilsin canim tebriklerr :))Kızlar sonucum 150 çıktı napcam şimdi hamilemiyim neyim ben ellerim titriyor ağlıyorum ya öyle stres olmuştum ki şuan sinirlerim boşaldı
Cnm kaçıncı günler de değerlerin yükseldi...kendiminkiyle kıyaslamak istiyorum...çoğul olabilir deninceKızlar değerim artmış 44 den 108 e yükselmiş. Dr tamam artık on gün sonra ultrason Dedi. :) çoğul gebelik değil Dedi bir de :)
Ben on gün bekleyemem çatlarım yazdım hocaya :) oda bana bir hafta sonra gel o zaman yazmış. Yani aynıyız. Bende haftaya cuma giderimInsallah canm erken mi gidiyorum acaba diye dusunuyorum bazen seni 10 gun sonra cagirmis ya
Kızlar sonucum 150 çıktı napcam şimdi hamilemiyim neyim ben ellerim titriyor ağlıyorum ya öyle stres olmuştum ki şuan sinirlerim boşaldı
Canimm cok uzulldummKızlar malesef benim olumsuz. Kese yokolmus sadece kanama alanı görünüyor rahimde. Yarın aldırıyoruz. Allahım sizlere hayırlısını gostersın..
Ay ben pazar yaptrdim testo pazartesi yazdim bir hafta sonra gel dedi ben yqrin gidicem aslinda pazartesi gtsem daha iyi ama ramazan dye ctesi gidelim dedikBen on gün bekleyemem çatlarım yazdım hocaya :) oda bana bir hafta sonra gel o zaman yazmış. Yani aynıyız. Bende haftaya cuma giderim
3. Gun embriyosu benimki 9. Gun sabah ilk idrarla yaptim cikti ama bunu yapmak cok da saglikli degil herkesinki cikmiyor cunku canm bence zamanini bekleKizlaaar bi sorum olucakti. Transferden kac gün sonra ilk idrar testini nezaman yaptiniz. Ben dayanamiorim ya bu belirsizlik beni mahf edio
Canım bakar bi yarın zaten tekrar bakması gerekiyosa iki gün sonra tekrar gel derAy ben pazar yaptrdim testo pazartesi yazdim bir hafta sonra gel dedi ben yqrin gidicem aslinda pazartesi gtsem daha iyi ama ramazan dye ctesi gidelim dedik
3. Gun embriyosu benimki 9. Gun sabah ilk idrarla yaptim cikti ama bunu yapmak cok da saglikli degil herkesinki cikmiyor cunku canm bence zamanini bekle
Gerçekten çok üzüldüm. Rabbim sana sabır versin canım benim. En çok korktuğum şey işte bu. Bende haftaya kese var kontrolüm. Şu an sana bunları sormam doğrumu bilmiyorum ama neden olmuş doktor ne dedi boş kesenin belirtileri nedir canım. Tekrardan sabır diliyorumKızlar malesef benim olumsuz. Kese yokolmus sadece kanama alanı görünüyor rahimde. Yarın aldırıyoruz. Allahım sizlere hayırlısını gostersın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?