2016 mayıs tüp bebek

Kızlar değerim artmış 44 den 108 e yükselmiş. Dr tamam artık on gün sonra ultrason Dedi. :) çoğul gebelik değil Dedi bir de :)

Hemencik belirtilerinide yazarmisin bizede umut olsun canim neler hissettin :)

Kızlar malesef benim olumsuz. Kese yokolmus sadece kanama alanı görünüyor rahimde. Yarın aldırıyoruz. Allahım sizlere hayırlısını gostersın..

Kızlar değerim artmış 44 den 108 e yükselmiş. Dr tamam artık on gün sonra ultrason Dedi. :) çoğul gebelik değil Dedi bir de :)
Cnm kaçıncı günler de değerlerin yükseldi...kendiminkiyle kıyaslamak istiyorum...çoğul olabilir denince
Bu arada işallah kucağımızdan alırız...

Insallah canm erken mi gidiyorum acaba diye dusunuyorum bazen seni 10 gun sonra cagirmis ya
Ben on gün bekleyemem çatlarım yazdım hocaya :) oda bana bir hafta sonra gel o zaman yazmış. Yani aynıyız. Bende haftaya cuma giderim

Kızlar sonucum 150 çıktı napcam şimdi hamilemiyim neyim ben ellerim titriyor ağlıyorum ya öyle stres olmuştum ki şuan sinirlerim boşaldı

Tebrikler canimmm cok sevindimm. Darisi bizim basimiza insallaah :) valla coook korkuorum o gün gelip catacak ve sonu ne.. Sende bol bol dinlen simdi keyfini sür :)
darisi bekleyenlere insallah

Kızlar malesef benim olumsuz. Kese yokolmus sadece kanama alanı görünüyor rahimde. Yarın aldırıyoruz. Allahım sizlere hayırlısını gostersın..
Canimm cok uzulldumm ( rabbim kimseye gostermesinn.. Hayirlisii buymuss demekten baska birsey gelmez elimizden insallah bir dahaki sefere kavuscaksin evladina.. Dualarimiz seninle

Ben on gün bekleyemem çatlarım yazdım hocaya :) oda bana bir hafta sonra gel o zaman yazmış. Yani aynıyız. Bende haftaya cuma giderim
Ay ben pazar yaptrdim testo pazartesi yazdim bir hafta sonra gel dedi ben yqrin gidicem aslinda pazartesi gtsem daha iyi ama ramazan dye ctesi gidelim dedik

Kizlaaar bi sorum olucakti. Transferden kac gün sonra ilk idrar testini nezaman yaptiniz. Ben dayanamiorim ya bu belirsizlik beni mahf edio
3. Gun embriyosu benimki 9. Gun sabah ilk idrarla yaptim cikti ama bunu yapmak cok da saglikli degil herkesinki cikmiyor cunku canm bence zamanini bekle

Ay ben pazar yaptrdim testo pazartesi yazdim bir hafta sonra gel dedi ben yqrin gidicem aslinda pazartesi gtsem daha iyi ama ramazan dye ctesi gidelim dedik
Canım bakar bi yarın zaten tekrar bakması gerekiyosa iki gün sonra tekrar gel der

3. Gun embriyosu benimki 9. Gun sabah ilk idrarla yaptim cikti ama bunu yapmak cok da saglikli degil herkesinki cikmiyor cunku canm bence zamanini bekle

Canimm benimki besinci gün embriyosu. Acaba yapsam bise cikarmi. Hani biliorum col yanlis ama negatif olucaksada hazirlim kendimi. Bi umutsuzluk düsüo icime. Ilk negatifde yasadiklarimi bida yasamaktan korkuorum. Rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin.

Gerçekten çok üzüldüm. Rabbim sana sabır versin canım benim. En çok korktuğum şey işte bu. Bende haftaya kese var kontrolüm. Şu an sana bunları sormam doğrumu bilmiyorum ama neden olmuş doktor ne dedi boş kesenin belirtileri nedir canım. Tekrardan sabır diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…