Canimm benimki besinci gün embriyosu. Acaba yapsam bise cikarmi. Hani biliorum col yanlis ama negatif olucaksada hazirlim kendimi. Bi umutsuzluk düsüo icime. Ilk negatifde yasadiklarimi bida yasamaktan korkuorum. Rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin.
Kizlaaar bi sorum olucakti. Transferden kac gün sonra ilk idrar testini nezaman yaptiniz. Ben dayanamiorim ya bu belirsizlik beni mahf edio
Canim nasilsin dayan birazcik daha bende ilk denemede cok uzulmustum senin ilkinde deger kac cikmisti[/QUOTE
Canim hic bilmiorum. Kan testinin sonucu ögrenmek icin esim aramisti negatif diyince ben yerle bir oldum hic ozamanda aklima gelmedi sormak. Yine ayni seyleri yasamaktan cok korkuorum. Cok sükür iyim canim ama böle aklimi kurcalio acaba oldumu olmadi. Sen nasilsin peki
Canim seninde ayaklarinda yanma varmi herkese bunu sorar oldum :) iki gecedir uyuyamiyorum bide gosguslerin nasil benim cok sis ve agrili
Bugun kacinci gunun pekiCanimm benimki besinci gün embriyosu. Acaba yapsam bise cikarmi. Hani biliorum col yanlis ama negatif olucaksada hazirlim kendimi. Bi umutsuzluk düsüo icime. Ilk negatifde yasadiklarimi bida yasamaktan korkuorum. Rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin.
Bugun kacinci gunun peki
Allah sabır versin Canım benimde geçen sene kürtajla sonlanan gebeliğim olmuştu inşallah bunlar çektiklerimizin sonu olsun Tez Zaman'da seninde yüzün gülsün inşallah geçmiş olsunKızlar malesef benim olumsuz. Kese yokolmus sadece kanama alanı görünüyor rahimde. Yarın aldırıyoruz. Allahım sizlere hayırlısını gostersın..
Coookkk erken canm evett 10. Gun kan da baktrsan cikar ama bence 5. Gun elbriyosunda 10. Gun istiyolar kan testino28 mayisda transferim oldu canim. Cool erken dimivalla kusura bakmayin sizide böle sacma bisile mesgul ediorum ama bi kere o negatifi görünce bida yasamaktan cok korkuo insan.
herkess de farklı şeyler oluyor anladığım kadarıyla. benim de ayaklarım donuyodu. iki çorap üstüste giyiniyordumSadece bende var demekki baska bi rahatsizlikmi oldu acaba insanin ayaklari neden yanarki
canım Allah hayrı bilendir, inşallah tez zamanda yüzünü güldürecek. benim de ilk gebeliğim 9.haftada düşmüştü. çok rahatsız edici bir duygu ama göreceksin herşey tekrar yoluna girecek, Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallahKızlar malesef benim olumsuz. Kese yokolmus sadece kanama alanı görünüyor rahimde. Yarın aldırıyoruz. Allahım sizlere hayırlısını gostersın..
canım sen oruç tutacak mısın? ilk aylarda tutulmuyor dediler bana daAy ben pazar yaptrdim testo pazartesi yazdim bir hafta sonra gel dedi ben yqrin gidicem aslinda pazartesi gtsem daha iyi ama ramazan dye ctesi gidelim dedik
Sence yarın karından mı bakarlar ultrasonda...vaginal baktırmak istemiyorum pekTutmucam canm yok riskli ilk aylarda dedigin gibi
Allah korusun bende ondan cok korkuyordum ama kalp atisini duydum ya bos degil :)) su an bebek var kesede.J jelibon3434 canım sen kese için gittiğinde kesenin içindeki embriyoyu gördünüzmü yoksa sadece keseyimi gördünüz. Bu konuyu çok merak ediyorum. Bazılarında boş kese çıkıyormuş allah korusun
A aaaaa ne sinir bosalmasi yaaa mutluluktan agla aglayacaksan :)) tebrikler.Kızlar sonucum 150 çıktı napcam şimdi hamilemiyim neyim ben ellerim titriyor ağlıyorum ya öyle stres olmuştum ki şuan sinirlerim boşaldı
Cok gecmis olsunKızlar malesef benim olumsuz. Kese yokolmus sadece kanama alanı görünüyor rahimde. Yarın aldırıyoruz. Allahım sizlere hayırlısını gostersın..
Bilmiyorum gidince gorcem bende canm hic bir fikrim yok... J jelibon3434 cqnm ustten mi bakyilar ultrasonda alttan mSence yarın karından mı bakarlar ultrasonda...vaginal baktırmak istemiyorum pek
Idrar test cisssssss :))) kan testi yap :)))Kizlaaar bi sorum olucakti. Transferden kac gün sonra ilk idrar testini nezaman yaptiniz. Ben dayanamiorim ya bu belirsizlik beni mahf edio
Rahim büyüyor çünkü kızlar. Etrafındaki kaslar geriliyor. :)Aynı şey banada olmuştu sağda solda batmalar bende senin gibi düşünmüştüm neden ortada batma olmuyorda sağda solda oluyor diye :) şimdi gebeyim ve daha fazla olmaya başladı vurmalar. Korkma bir problem yok canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?