2016 mayıs tüp bebek

Canim nasilsin dayan birazcik daha bende ilk denemede cok uzulmustum senin ilkinde deger kac cikmisti

Kizlaaar bi sorum olucakti. Transferden kac gün sonra ilk idrar testini nezaman yaptiniz. Ben dayanamiorim ya bu belirsizlik beni mahf edio

Canim seninde ayaklarinda yanma varmi herkese bunu sorar oldum :) iki gecedir uyuyamiyorum bide gosguslerin nasil benim cok sis ve agrili

Canim seninde ayaklarinda yanma varmi herkese bunu sorar oldum :) iki gecedir uyuyamiyorum bide gosguslerin nasil benim cok sis ve agrili

Yok canimm bende yanma fln ara ara adet olcakmisim gibi agrim var oda cok az. Cok ayakta kaldigim zaman oluo sanki. Yada ben öle saniorun. Iyice paranoyaya bagladim bende. Benimde gögüslerim sis ama galiba progestandan olabilir diye duydum.

Bugun kacinci gunun peki

Kızlar malesef benim olumsuz. Kese yokolmus sadece kanama alanı görünüyor rahimde. Yarın aldırıyoruz. Allahım sizlere hayırlısını gostersın..
Allah sabır versin Canım benimde geçen sene kürtajla sonlanan gebeliğim olmuştu inşallah bunlar çektiklerimizin sonu olsun Tez Zaman'da seninde yüzün gülsün inşallah geçmiş olsun

28 mayisda transferim oldu canim. Cool erken dimi valla kusura bakmayin sizide böle sacma bisile mesgul ediorum ama bi kere o negatifi görünce bida yasamaktan cok korkuo insan.
Coookkk erken canm evett 10. Gun kan da baktrsan cikar ama bence 5. Gun elbriyosunda 10. Gun istiyolar kan testino

Kızlar malesef benim olumsuz. Kese yokolmus sadece kanama alanı görünüyor rahimde. Yarın aldırıyoruz. Allahım sizlere hayırlısını gostersın..
canım Allah hayrı bilendir, inşallah tez zamanda yüzünü güldürecek. benim de ilk gebeliğim 9.haftada düşmüştü. çok rahatsız edici bir duygu ama göreceksin herşey tekrar yoluna girecek, Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah

Ay ben pazar yaptrdim testo pazartesi yazdim bir hafta sonra gel dedi ben yqrin gidicem aslinda pazartesi gtsem daha iyi ama ramazan dye ctesi gidelim dedik
canım sen oruç tutacak mısın? ilk aylarda tutulmuyor dediler bana da

Allah korusun bende ondan cok korkuyordum ama kalp atisini duydum ya bos degil :)) su an bebek var kesede.

Rahim büyüyor çünkü kızlar. Etrafındaki kaslar geriliyor. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…