Hemde nasil guzeldii hemdee nasill gozlerin dolmamasi mumkun mu o andaa :)) eslerimizle bize ait bir can di onlar umudumuz hasretimizz herseyimizz.. Insallahh halla bizimledir miniklerimizz insallah allahimmEvet o an ne güzeldi değil mi bi Işık tanesi düştü içimize aklıma geldikçe gözlerim doluyor seni çok iyi anlıyorum canım dr inşallah yerlerini severler dedi ben dayanamadım aktı gözyaşlarım
Biz onları çok sevdik görmeden sevdik çok istedik dua ettik Allahım da bize ve tüm isteyenlere nasip etsin hayırlı evlatlar...
Rapor al canm bencede durumu anlatma ameliyat olacagim de kadin hastaliklariyla ilgili de ayrinti sormaz heralde diye dusunuyorumCok anlayissiz biri cnm rahim filmi cekildigim gun bir gun istirahat aldm laf etmis ustelik benim amiri oldugum insanlarin yaninda
Rapor al canm bencede durumu anlatma ameliyat olacagim de kadin hastaliklariyla ilgili de ayrinti sormaz heralde diye dusunuyorum
Insallah :))Ayy bizee de nasip olsun o pozitiflerr insallahhh
Insallah bu kez yuzun güler canım...Evet bencede. Açıklama yapmak zorunda değilsin. Kadınsal de geç. Özelin o senin. Hiç stres olma zaman akıp geçiyor. İlk denememde 12 gün geçmiyordu bak şimdi üstünden 5 ay geçti tekrar deniyorum.
Canım transferde eşler de girebiliyor mu iceriHemde nasil guzeldii hemdee nasill gozlerin dolmamasi mumkun mu o andaa :)) eslerimizle bize ait bir can di onlar umudumuz hasretimizz herseyimizz.. Insallahh halla bizimledir miniklerimizz insallah allahimm
Insallah bu kez yuzun güler canım...
Canım transferde eşler de girebiliyor mu iceri
kızlar merhaba öncelikler tez vakıtte kuzucuklarınızın olması dılegıyle.bende bu adet donemınde hormon testıyle baslayacaz ılk olarak tup bebege 3 yılın ardından.ancak esımden sperm testı ıstemedıler elımızde 1 yıl oncesının sonucu var ona baktı sadece.kafamda soru ısaretı oldu bu durum.heycanlıyım ınsallah ılkınde tutar
Ben kendi merkezimde hic sormadim canm ama bence girebilir yaniCanım transferde eşler de girebiliyor mu iceri
Elinde bir test varsa olur zaten neyin nekadar olduğu belli bende ilk denedim şimdi sonucu bekliyorum sabirsizlikla ☺kızlar merhaba öncelikler tez vakıtte kuzucuklarınızın olması dılegıyle.bende bu adet donemınde hormon testıyle baslayacaz ılk olarak tup bebege 3 yılın ardından.ancak esımden sperm testı ıstemedıler elımızde 1 yıl oncesının sonucu var ona baktı sadece.kafamda soru ısaretı oldu bu durum.heycanlıyım ınsallah ılkınde tutar
Canım transferde eşler de girebiliyor mu iceri
Ben de hic duymadım ama ekranda gosteriyolarmıs ya pıtırcıkları bi degisikk olur gibi geldi :)Ben hic dymadm
Ederiz canım icini ferah tut kap gel bebisleri :) cok da geç yatma dinlenmis vucutla git bence :)İyi geceler arkadaşlar, yarın sabah 9 buçukta transfer için merkeze gidicem, bana dua edin
İyi geceler arkadaşlar, yarın sabah 9 buçukta transfer için merkeze gidicem, bana dua edin
İyi geceler arkadaşlar, yarın sabah 9 buçukta transfer için merkeze gidicem, bana dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?