2016 mayıs tüp bebek

Hemde nasil guzeldii hemdee nasill gozlerin dolmamasi mumkun mu o andaa :)) eslerimizle bize ait bir can di onlar umudumuz hasretimizz herseyimizz.. Insallahh halla bizimledir miniklerimizz insallah allahimm

Rapor al canm bencede durumu anlatma ameliyat olacagim de kadin hastaliklariyla ilgili de ayrinti sormaz heralde diye dusunuyorum

Evet bencede. Açıklama yapmak zorunda değilsin. Kadınsal de geç. Özelin o senin. Hiç stres olma zaman akıp geçiyor. İlk denememde 12 gün geçmiyordu bak şimdi üstünden 5 ay geçti tekrar deniyorum.

Hemde nasil guzeldii hemdee nasill gozlerin dolmamasi mumkun mu o andaa :)) eslerimizle bize ait bir can di onlar umudumuz hasretimizz herseyimizz.. Insallahh halla bizimledir miniklerimizz insallah allahimm
Canım transferde eşler de girebiliyor mu iceri

kızlar merhaba öncelikler tez vakıtte kuzucuklarınızın olması dılegıyle.bende bu adet donemınde hormon testıyle baslayacaz ılk olarak tup bebege 3 yılın ardından.ancak esımden sperm testı ıstemedıler elımızde 1 yıl oncesının sonucu var ona baktı sadece.kafamda soru ısaretı oldu bu durum.heycanlıyım ınsallah ılkınde tutar

Hoşgeldin aramıza. Tedavin hayırlı olsun. Çok kalabalığız görüyorsun :)

Elinde bir test varsa olur zaten neyin nekadar olduğu belli bende ilk denedim şimdi sonucu bekliyorum sabirsizlikla ☺

İyi geceler arkadaşlar.... Cumartesi ultrasona baktırdım 2 yumos büyümüş yumurta toplama islemi icin az olduguna karar verdi doktorum ... iğnelere geçen hafta salı başlamıştım bosuna igne yaptim ama iki az olduğu için bir dahaki adetimi beklicem mecburen hayirlisi.haziran başında kısmet olursa tekrar başlıcam umarım hep beraber dileklerimiz gercek olur.....

kizlar iyi geceler
ovitrelle de vurdum 5 dk once kendime yarin bos gunum igne ilac yok carsamba gunu yumurta toplama gunum yaklastikca heyecan stres
baya yazilmis okuyamadim simdi okucam yazilanlari hakkimizda hayirlisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…