Canım öncelikle merhaba☺ crinone jel bana her gün aynı saatte yapmaya çalış dediler bende sabah saatlerini seçiyordum 11 gibi yaptım ben. Jeli önce açmadan çıkış yönüne doğru salla açıp uygula. Ama çok uçta olmayacak biraz içeri sokman lazım. Uyguladıktan sonra kalk ve 10 dk yürü evin içinde ki jel Rahime ulaşsın. Fazlalığın topak topak geri çıkması normal dediler bana hastanede. Zaten rahim vücudun ihtiyacını karşılayacak kadarını alıyormuş canım. Rahat ol , stres yapma.Ya transfer olan arkadaşlarım crinone jel kullananlarınız var mı acaba bi sorum olacak
bunu kullanmaya alışamadım ya günün hangi saati yapsam çözemedim
Bugün sabah uyguladım çok az uzanıp kalktım evde dolaştım on dk her zaman bu şekilde yapıyorum zaten hemşire öyle dedi neyse ama wc ye gittim bi saat sonra ve hepsi geri geldi şimdi bugünkü dozu almış oldum mu olmadım mı bilemiyorum
Insallah guzel sonuc alirsiniz..Herkese günaydın
Transfer olacaklara , transfer olanlara herkese bol şans
Ben de dün 2 dondurulmuş embriyomu transfer oldum...
Mucizelerle dolu bir ay geçirdim
6 aydır Rahmim kalınlaşadığından tedavilerim iptal oluyordu.bu arada her ay ilaçlara başlıyorsunuz , Ankara'ya gidip geliyorum merkez orda olduğu için, bi dünya ilaç parası vs vs...ama her ay vardır bundada bi hayır...Zaman'ı gelmemiş dedim...
5,5 lardaki rahim kalınlığım dün 11.2 idi...
Umarım sonuç da pozitif olur...
Biz elimizden geleni yaptık...artık işinizi Allah'a bırakın ve pozitif olun...
Herkese bol şans
Esracım merhaba nerelerdesin iyisin dimi adet oldun mu seni merak ettimCanım öncelikle merhaba☺ crinone jel bana her gün aynı saatte yapmaya çalış dediler bende sabah saatlerini seçiyordum 11 gibi yaptım ben. Jeli önce açmadan çıkış yönüne doğru salla açıp uygula. Ama çok uçta olmayacak biraz içeri sokman lazım. Uyguladıktan sonra kalk ve 10 dk yürü evin içinde ki jel Rahime ulaşsın. Fazlalığın topak topak geri çıkması normal dediler bana hastanede. Zaten rahim vücudun ihtiyacını karşılayacak kadarını alıyormuş canım. Rahat ol , stres yapma.
Sağol canım cevabın için bir işte bugünkü doz bir saat falan kaldı içerde ve geri geldi wc de inşallah almışımdır gerekeniAlmış oluyosun canim çünkü benimde öyleydi Dr sorun olmaz dedi ben 1 tane kullanıyorum hep aynı saatte emriyoyu koydukları zaman sikmislardi hep aynı saatte sikicaksin dediler
Gaz'dan ben de cok cekiyorum transfedn beri umarim gecer.Bir problem yoktur inş ama kaç gündür cekiyorum şişkinlik ve kasık agrisı var.bide ishal ve afedersin çok gazim var buna rağmen şişkinliğe devam
Allah yardımcın olsun canım 6 deneme kolay değil inşallah bir kez yüzüne gülsün evlatlarına kavuş. Ben de 7. Gündeyim pazar günü test yapıcam nasipse hiç de bi belirtim yok ilk denememBen de 6.deneme ve 2 doldurulmuş embrıyo ile transferimin 7. Günündeyim , Allah isteyen herkese nasip eder inşallah
Almışsindir canime sıkma kendini hersey güzel olucak hepimiz için inşallah bebislerimiz bizimledir ☺Sağol canım cevabın için bir işte bugünkü doz bir saat falan kaldı içerde ve geri geldi wc de inşallah almışımdır gerekeni
Nasilsin canm nasil gidiyor az kaldi senin teste insallah.. Var mi herhangi bir belirti fln bende hic birsey yok ne goguslerimde dolgunluk hissediyom ne gaz sancisi herkes bu belirtilerden bahsetmis bende hic biri yok korkuyorumSağol canım cevabın için bir işte bugünkü doz bir saat falan kaldı içerde ve geri geldi wc de inşallah almışımdır gerekeni
Çok sağol canım inşallah bizimledir kuzularımız ya zaten Allah nasip ettiyse hiç bişey önüne geçemez ama insanoğluyuz endişe ediyoruz bi de kadın olunca :)Almışsindir canime sıkma kendini hersey güzel olucak hepimiz için inşallah bebislerimiz bizimledir ☺
yarın benim de opu günüm Rabbim rast getirsin hepimize heyecan doruktakizlar iyi geceler
ovitrelle de vurdum 5 dk once kendime yarin bos gunum igne ilac yok carsamba gunu yumurta toplama gunum yaklastikca heyecan stres
baya yazilmis okuyamadim simdi okucam yazilanlari hakkimizda hayirlisi olsun
Sağol canım benim iyiyim fazla iyi yani dediğin gibi hiç belirti yok bende de herşey her zamanki gibi :) ama bana sorarsan belirti olması gerekir mi onda şüpheliyim bence belirti olmaması bizi korkutmamalı inşallah tutunmuştur bebeklerimiz dua edelim başka yapacak bişey yokNasilsin canm nasil gidiyor az kaldi senin teste insallah.. Var mi herhangi bir belirti fln bende hic birsey yok ne goguslerimde dolgunluk hissediyom ne gaz sancisi herkes bu belirtilerden bahsetmis bende hic biri yok korkuyorum
Allah gönlüne göre versin canımyarın benim de opu günüm Rabbim rast getirsin hepimize heyecan dorukta
Amin Canım cok teşekkür ederim. İnşallah ilk ve son olur çünkü cok zorlu süreçler bunlar Allah ım hepimize sabır verır sonra da kucağımız bebişlerle doldurur inşallah :)) Ben de hiçbir şey hissetmiyorum bir belirti yok , kaçıncı gun transferi senın Canım ? Tahlili bana 25 inde yap dedı doktorAllah yardımcın olsun canım 6 deneme kolay değil inşallah bir kez yüzüne gülsün evlatlarına kavuş. Ben de 7. Gündeyim pazar günü test yapıcam nasipse hiç de bi belirtim yok ilk denemem
3. Gün embriyosu canım senin ? bana 23 mayısda test yap dediler ama 22 sinde yapıcam sanırım 22 si pazara denk geliyor eşimle birlikte öğrenmek istedik bakalım gün yaklaştıkça kalbim hızlanıyor ellerim terliyor ne zormuş Rabbim bize yardım et :) valla belirtiye gelince olmalı olmamalı mı bilemiyorum bu kadar erken olur mu ya psikolojik gibi geliyor belirti var diyenlerinkiAmin Canım cok teşekkür ederim. İnşallah ilk ve son olur çünkü cok zorlu süreçler bunlar Allah ım hepimize sabır verır sonra da kucağımız bebişlerle doldurur inşallah :)) Ben de hiçbir şey hissetmiyorum bir belirti yok , kaçıncı gun transferi senın Canım ? Tahlili bana 25 inde yap dedı doktor
Amin canım cümlemizeİnş hayırlı pozitif sonuc alırsın cnm
Aynen heyecan yapıyorum ben de , bir yanım erken baktır sonuca diyor bir yanım bekle , cok sabırsızlanıyorum :) benım ilk defa 5. Gun embriyosu3. Gün embriyosu canım senin ? bana 23 mayısda test yap dediler ama 22 sinde yapıcam sanırım 22 si pazara denk geliyor eşimle birlikte öğrenmek istedik bakalım gün yaklaştıkça kalbim hızlanıyor ellerim terliyor ne zormuş Rabbim bize yardım et :) valla belirtiye gelince olmalı olmamalı mı bilemiyorum bu kadar erken olur mu ya psikolojik gibi geliyor belirti var diyenlerinki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?