Balık yağı ve folik asit e başlayayım mı diye sor kuzum. Çünkü önceden başlatıolar genelde. Vücudu gebeliğe hazırlıyor.Ewet aldgn iğneler yapmıştır dedi nasip artık inşallah Allahın izniyle vucudum en guzel haliyle bir an önce hazır olur .almam gereken ilaç yapmak gereken bir şey var mı diye sordum yok dedi
Ben de uzandım simdi cok yorulmusum aksama iftara bugunku hocalari yemege goturcez o zmn halim olursa ozele gitcemBilmem eşim ısrar etmezse perşembeyi beklerim ısrar ederse yarın da yaptırabiliriz kuzum. Sen napcan?
Polis tayinleri hala mı acıklanmadiii harbiden bu sene suyunu çıkarmışlarAhh ahh emniyet bi açıklasa bilcez de canım malesef bu sene suyunu çıkardılar. Herkesin açıklandı bi biz beklioz. Bursa ilk tercihimiz sonrası aydın ve Çanakkale olarak devam edio hep güzel yerler bize göre tabii :))
her cuma bekliyoruz bizde. bizim de şark bitti bu yıl ama kalmak için dilekçe verdik rizedeyiz bizde kötü bir yer değil sonuçta eşim de trabzonlu dedik şimdi batı diye antep e falan yollarlar tercih dışı personele ihtiyaç var diye o zaman çok uzak olur bizde ortalık düzelene kadar kalalım dedik tabi dilekçemizi kabul ederlerse yoksa bizede samsun yolu gözükebilir bir ay sonraAhh ahh emniyet bi açıklasa bilcez de canım malesef bu sene suyunu çıkardılar. Herkesin açıklandı bi biz beklioz. Bursa ilk tercihimiz sonrası aydın ve Çanakkale olarak devam edio hep güzel yerler bize göre tabii :))
Aynen canım hiç sorma yaa. İçimden eşya toplamak bile gelmio. O derece yani.Polis tayinleri hala mı acıklanmadiii harbiden bu sene suyunu çıkarmışlar
Hayırlısı olsun canım yaa valla şuan türkiyenin her yeri çok zor. Tabii Doğu kadar değil. Yüreğimiz ağzımızda gezdik bu sene. Samsun u çok beğeniyorum canım ama meslek olarak Adana gibi karışık bi yer öğretmen falan olsa isterdik yani sahili falan süper gerçi sen benden daha iyi bilirsin. Rus pazarı, sevgi gölü her yerini seviom Samsun un.her cuma bekliyoruz bizde. bizim de şark bitti bu yıl ama kalmak için dilekçe verdik rizedeyiz bizde kötü bir yer değil sonuçta eşim de trabzonlu dedik şimdi batı diye antep e falan yollarlar tercih dışı personele ihtiyaç var diye o zaman çok uzak olur bizde ortalık düzelene kadar kalalım dedik tabi dilekçemizi kabul ederlerse yoksa bizede samsun yolu gözükebilir bir ay sonra
Aynen oyle canım zaten haklı bir gerekcesi olsa ben bravo nasıl bir doktorsunuz diyince bir cevap verebilirdi..Allaha cok sukur maasımızı cekip yiyoruz da icimiz rahat daha bir kisi cikip isini yapamiyosun demedi diyemedi ama ben bu tip insanların o parayı nasıl yediklerini anlayamiyorum.gerci basta adalet hak hukuk yokki alt kademelerde olsunn..Allah buyuk bir yerden cıkar o da..obur dunyadakinin yanında bu dunyada da er ya geç yapılan bi haksızlıgın acısının cıkacagına inanıyorum...neyse unutayım şu doktoru cunku cidden cok sinirlendirdi :)Bazı doktorların egosu Bülent Ersoy ile at başı gidiyor canım.Doktor olmuşsun daha bu neyin kompleksidir çözemedim.Yanında bikaç kişi varsa hepten coşuyor kimisi.Komik oluyolar sadece.Seninkinde de vardır bir hayır sıkma canını. P pink_love_lady
Bna vermişlerdi tatlimfolik asit ve omepa_Q10 kullaniyorumBalık yağı ve folik asit e başlayayım mı diye sor kuzum. Çünkü önceden başlatıolar genelde. Vücudu gebeliğe hazırlıyor.
Canım benim de öyle vucudun toparlansin bırak eninde sonunda olacak adet 2. 3.gunu gideceksin estroferm başlatır benimkiyle aynı prosedürKızlar bnm opu günü ve daha öncesinde de progesteron yüksek çıkmış o nedenle taze transfer yapmayacgz dedi doktorum bir sonraki adetten sonra başlıcaz zaten 1 hafta 10 gün içinde adet olursun dedi.bu konuyla ilgili bilgisi olan var mı aramizda
Canim İnsallah en kisa surede bebisin seninle olsunBiliyorum canim rabbim baska büyük acilar vermesin ins gecen gün okuldan bir arkadaşımizin kizkardesi vefat etti onun taziyesine gittik mahvolduk halimize binkez şükürler olsun
Valla biz ailelerin dibine gitmioz canım ilk zamanlar eşim gitsek mi dedi huzurumuz olmaz uzak iyidir gidince de tatlı tatlı o da şimdi aynı kafada hak verdi. Aslında iki taraflara ikimiz de çok iyi anlaşıyoruz maşallah ama dip dibe olunca kırılmalar olur , problemler yaşanır. Onun için canımız nereyi istiyorsa oraları yazdık.biz de samsunu açıkçası çok sevdiğimizden değil de ben Çankırı lıyım eşim Trabzon ikisinin ortası samsun oluyo ondan öyle seçtik yoksa dediğin gibi Adana dan farkı yok diyorlar zaten kalırız inancı ile pek sağlıklı tercih de yapmadık ama ailelere mesafe derdi olmasa bizimde çanakkale çok istediğimiz bir yerdi ya da eşimde benim gibi öğretmen olsaydı antalya çocukluğumdan beri her yıl gidip doyamadığım şehirdir
Ya nilgunn sen bni hissediön sanırım nilgune de sorayim diye elime aldım tableti ki sen yazdinnCanım benim de öyle vucudun toparlansin bırak eninde sonunda olacak adet 2. 3.gunu gideceksin estroferm başlatır benimkiyle aynı prosedür
Tamam canım ilk aşama onlar zaten şifa olsun inşallahhhhhhhBna vermişlerdi tatlimfolik asit ve omepa_Q10 kullaniyorum
Ozel mesaja gel canım ayrıntılı anlattımYa nilgunn sen bni hissediön sanırım nilgune de sorayim diye elime aldım tableti ki sen yazdinn))) pki bu ay erkenmi adet olacağım iğneler yuzunden ,birde ozel bisey yapcakmiyim protein ağırlıkli beslenip çok su içmenin disinda
aslında biz şuan da eşimin ailesine çok yakınız bizimkilere epey uzağız babam bir iki defa rahatsızlandı ve annemler bana haber vermedi uzaktayım gidemem okul zamanı hemde diye duyunca çok ağlamıştım eşimin de ban rizeyi yazarken sözü vardı rize olursa ordan sonra da senin ailene yakın yer yazarız diye ama benim aileme yakın olunca bu sefer onun ailesine o uzak olacak ve benim hissetiklerimi o hissedip üzelecek o nedenle duygusal bir karar oldu benim ki ama sen de çok haklısın aslında uzak olmak bir çok yönden iyidir bakalım belki bizde bebişten sonra farklı kararlar alırız ama dediğim gibi biz zaten büyük ihtimalle rizedeyiz bu yıl daValla biz ailelerin dibine gitmioz canım ilk zamanlar eşim gitsek mi dedi huzurumuz olmaz uzak iyidir gidince de tatlı tatlı o da şimdi aynı kafada hak verdi. Aslında iki taraflara ikimiz de çok iyi anlaşıyoruz maşallah ama dip dibe olunca kırılmalar olur , problemler yaşanır. Onun için canımız nereyi istiyorsa oraları yazdık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?