2016 mayıs tüp bebek

Öylesi çok zor kuzum yaa Allah yardım etsin sana inşallahhhhhhh gitme imkanın varsa bir dakika durma git. Bu stresle tedavi de zor kuzum. Rahat olmak lazım. Eğer gidebilme durumunuz varsa eşinle konuş başbaşa bir hayat yaşamak istediğini söyle. Ben şimdi aileme de eşimin ailesine de yılda bir gidiyorum. Siz istediğiniz zaman buyrun diyorum. Görümcem ler de annemler de sıkıldıkça geliyor biz de mutlu oluyoruz gidince de ikramlar , koşturmalar. Kıymetin oluyor gerçekten. Ama benim ailem senin ailen yok iki tarafa da eşit olmak lazım düşünce olarak.

Eee kuzum senin daha önce de oldu. Hadi benim gibi olsan dicem hiç tutmadı haklılar bi sebep var ama senin tutmuş daha önce canım. Ama içine sinecekse yaptır.

Hayırlısı olsun canım. Bazen yakın olmak iyi ama bazen de uzaklık en güzeli. Çalışan anneysen kendi annene yakın olman en iyisi. Rahatlıkla bırakabileceğin tek kişi annen çünkü. Hayırlısı olsun inşallahhhhhhh. Ama bebiş olsa annen yanında olsun isteyebilirsin :))

Ya ben dis gebelik geciriyor olabilirmiyim acaba ? Kasıklarda agrı olurmus dıs gebelikte sanırım benim cok var adet olcak gibi gecmiyoda

Sezeryandan sonra olmus olabilir diyo
Evet canım benimde ilk bebeğim tüp bebek ilk denemede tuttu şuan 3yasinda ikinci tutmayınca histereskopi yapıldı 45dk sürüyor anestezi altında kamerayla incelendi parça alındı çok şükür hiç bişey cikmadi sonuç temiz 3ay sonra tekrar denedik ve sonuç negatif herşey rabbimin elinde bende şimdi oğluma sarılıp huzur buluyorum elden başka bişey gelmiyir

İyiyim kizlar esim üzülme deyip sarilinca biraz agladim ama iyiyim simdi vakti zamani degilmis demekki ne yapalim ins sizin pozitif haberlerinizi okur sevinirim
canim tabiki aglayacaksin o da bir duygu hem icine atmaktan iyidir ama hep sunu soyle sen elinden gelen herseyi yaptin. hic birseyi eksik yapmadin gerisi Allaha kalmisti birsey olmuyorsa bir hayir vardir daha iyisi olacagindan. vucudumuz o kadar mucizevi ki eger tutunmuyorsa zaten en bastan bir sorun vardir o embriyoda. Allah yardimcin olsun canim. Sadece kendini suclama cok sevildigini cok temiz kalpli biri oldugunu bil yeter. Oglusuna saril canim bizler icin de op onu ve sana bu yolda sonsuz destek olan esini :)

Ben de uzandım simdi cok yorulmusum aksama iftara bugunku hocalari yemege goturcez o zmn halim olursa ozele gitcem
caniom her iste bir hayir vardir. bugun sen iftara git, tez savunmanin tadini cikar yarin sabah ilk is gidersin. Bugun gitsen de zaten yarina cikacak sonucun yarin sabahtan yaparlar testleri onun yerine bugun iyice dinlen hem degerinde artar yarin sabahtan ver

Canimmm cok.teşekkür ederim esime ve oğluma sarilinca yüreğim hafifledi zaten vardir rabbimin bir bildiği sizlerin guzel haberlerini alayimda mutlu olayim inss

Oyle canım ya dogru söyluyosun yarın diyorumki saglık ocagına gideyim orda da bi komsu hemsire bilemedim belki de hic vermem uslu uslu kendi gunumu beklerim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…