- 7 Nisan 2015
- 1.005
- 1.120
- 63
Oyle seyler getirme aklina hem nerden cikadin ki herkeste oluyor kasik agrisi.Olumlu dusunun ki hersey olumlu olsun ama di mi )Ya ben dis gebelik geciriyor olabilirmiyim acaba ? Kasıklarda agrı olurmus dıs gebelikte sanırım benim cok var adet olcak gibi gecmiyoda
Kuzum buranın özel devletten daha beter. Zaten başta onlarda devlete götürüodu sonuçları güya özel hastane :)) özel e hiç güvenmiyorum burda kuzum ya. Hayırlısı olsun yaptırırım yine aile hekimimde.EsrRam canim ozelde yaptr bidakine,bnde ikinci testimi aile hekiminde yaptrmistm bilgisayrdan verdiler sonucumu
İlaçları bıraktıktan bikaç gün sonra canım oluo. Bazen bi haftayı buluo.Kizlar ne zaman adet olurum acaba
Vardr bi hayir kuzumm yapacak bise yokKuzum buranın özel devletten daha beter. Zaten başta onlarda devlete götürüodu sonuçları güya özel hastane :)) özel e hiç güvenmiyorum burda kuzum ya. Hayırlısı olsun yaptırırım yine aile hekimimde.
Canim ben 3 gun sonra olmustum test tarihinden sonra.Kizlar ne zaman adet olurum acaba
Aynen canım hakkımızda hayırlısı olsunVardr bi hayir kuzumm yapacak bise yok
Iyi bari canim cok sukur bak artık hicbir seyi dert etme stres yapma nolur bebisini dusun sev onu hersey cok guzel olacak canım insallahCanım ben iyiyim. Leke şeklinde devam ediyor. Dün muayne oldum bir sorun gözükmüyor ultrasonda. İğne yaptılar progestan. Ağır kanama olmadıkça problem yok dedi doktor.
valla bak benim haftaya pazartesi bana bekle deseler 9 ay beklerim yani o derece test yaptirmak istemiyorumOyle canım ya dogru söyluyosun yarın diyorumki saglık ocagına gideyim orda da bi komsu hemsire bilemedim belki de hic vermem uslu uslu kendi gunumu beklerim :)
Ayyy hadi inşallahhhhhhh canım inşallahhhhhhhErkenden olayim bari belki bir sonraki ay sürpriz yapar bebeğim bana :)
Canım sen hiboru aile hekiminemi yazdırıyorsunPink o doktoru bence saglik bakanligina sikayet etmelisin kesinlikle.. Bende acikde yaptirdigim oldu gayet kanimi aldilar baktilar yani buyutulvek birsey degll ayrica 12 lirayi neden aldilar canm ben vermedim oyle birsey anlamadim.. Bazi insanlar gercekten vicdansiz oluyorlar.. Ben aile hekimimlede bir sorun yasamadim sukur bugun ilaclarimi yazdirdim gittim hamile oldugumu bildirdim bilgilerimi aldilar fln ama burda aile hekimi ilac yazmayan arkadaslar duydum yazik gercekten yazik
Bende öyleyim ama benim eşim çok aceleci ve ilk defa bu tedavide böyle yapıyor hayret ediyorumvalla bak benim haftaya pazartesi bana bekle deseler 9 ay beklerim yani o derece test yaptirmak istemiyorum
Canım benim çok çok teşekkür ederim. Hepimiz için herşey güzel olsun inşallah. Sen test yaptınmı ne yaptın. Sayfalar dolmuş okuyamadımIyi bari canim cok sukur bak artık hicbir seyi dert etme stres yapma nolur bebisini dusun sev onu hersey cok guzel olacak canım insallah
canım ne kadar üzülme destekte üzüleceksin biliyorum inşallah kendiliğinden hamile kalirsin Allah oğluna uzun ömür nasip etsin.canim bak ne güzel bir yavrun var.canim oğlun olduğunu yeni öğrendim.hayırlısı olsun canimKizlar ne zaman adet olurum acaba
Canım ben var ya bu zamana kadar adam akıllı hic bir isimi devlette halledemedim göruyorum her seyi devlette ve saglık ocagında halledenleri valla salak gbi hissediyorum kendimi :) devlette zaten para verilmiyor normal muayenede de oyle kimisinin maasından kesiyorlar kimisinde de mesela bizde oyle eczaneye gttgimizde su kadar da muayene ucreti diye alıyorlar devlet o kadar uyanıkki bi ara haberlerde cikmistı mesela randevu aliyorsun ama bi isin ciktı gitmiyosun onda da 8 lira gbi bisey kesiyolarmıs cogu kisinin ruhu duymuyor milletce uyutuluyoruz...Pink o doktoru bence saglik bakanligina sikayet etmelisin kesinlikle.. Bende acikde yaptirdigim oldu gayet kanimi aldilar baktilar yani buyutulvek birsey degll ayrica 12 lirayi neden aldilar canm ben vermedim oyle birsey anlamadim.. Bazi insanlar gercekten vicdansiz oluyorlar.. Ben aile hekimimlede bir sorun yasamadim sukur bugun ilaclarimi yazdirdim gittim hamile oldugumu bildirdim bilgilerimi aldilar fln ama burda aile hekimi ilac yazmayan arkadaslar duydum yazik gercekten yazik
Yok canım yapmadm daha :)))Canım benim çok çok teşekkür ederim. Hepimiz için herşey güzel olsun inşallah. Sen test yaptınmı ne yaptın. Sayfalar dolmuş okuyamadımKaçırdımmı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?