- 30 Aralık 2015
- 1.343
- 1.331
- 53
- 34
Ya ben de korkuyorum daa burda gorunce kızları gaza geldim sanırım hazır dsardayken gidiyim dedim demez olaydımvalla bak benim haftaya pazartesi bana bekle deseler 9 ay beklerim yani o derece test yaptirmak istemiyorum
Evet canm aile hekimi yaziyorCanım sen hiboru aile hekiminemi yazdırıyorsun
İyi sabrettin :) kaç gün olduYok canım yapmadm daha :)))
Hmm bende Hulusi beye yazdırıyorum hep. Aile hekimi yazmaz diye gitmedim hiç. Artık oraya giderim canım bende yazdırmaya.Evet canm aile hekimi yaziyor
Cnm inşallah en kısa zamanda 2.yavrunu da kucağına alırsın :* sıkma sakın canını. Hepimiz çocuklancaz inşallah. İnanıyoruz elhamdülillah *-*Erkenden olayim bari belki bir sonraki ay sürpriz yapar bebeğim bana :)
12.haftaya kadar en iyi ihtimal. Doğuma kadar olan da en kötü ihtimal. Tabi biz ne diyoruz. Çok şükürrGunduz midem bulaniyo aksam eve geliyom yemek yiyom bu seferde midem yaniyo( ne kadar devm edecek bu durum acaba
Bugun 9.gun canım :)))İyi sabrettin :) kaç gün oldu
Canım bugün takip ettim baya bi beklenti oldu testinde 5.gun embriyo su muydu seninki gec görünüyor muş gününü bekle istersen cnm yaAllah Allah ee dr una güveniosan yaptır kuzum ama içine sinmediyse tedavin araştır başka bir dr a görün.
Canım bugün takip ettim baya bi beklenti oldu testinde 5.gun embriyo su muydu seninki gec görünüyor muş gününü bekle istersen cnm
Bakalım canım öyle yaparım herhalde. 5.gündü evet.
Maşallah iyi bitirdin günleri. Hadi bakalım iyi haberli günler gelsin inşallah :)Bugun 9.gun canım :)))
Canim hakli olabilirler ablaminda bir cocugu var ve sezeryan histerokopi ve laparaskopi oldu hem yapisiklik hemde hidrosalpenk olusmus arti perde yani bunlarin hepsi tutunmada engel bu arada yigenim de tup bebisSezeryandan sonra olmus olabilir diyo
Ohhh yarasin kusummm Rabbim tez zamanda nasip etsin...zamani var demekki tevekul edecegizKizlar sagolsun bir arkadasim 4 arkdsmla beraber iftara davet etti oyle dsgittimki kafami gulduk sohbet ettik ohh icim suanda coook rahaat olacak.ins bnm bir evladim daha inaniyorum ama vakti var daha hayirli zamanda gelecek bu iki ay hicbir tedavi hiçbişey denemeyi düşünmuyorum kendiliginden olmazsa eylulde yaptiririm histeroskopiyide heralde
Bugün forumda çok yorulduk cnm test sonuçları ni alamadı bazı arkadaşlar beklerken stresli geçti Allah kolaylık versin cnm sana daKizlar nasilsiniz, bugn benim bulantilarimvar goguslerimm inanilmaz agriyo cok halsizim kolumu kaldracak halim yok
Aminnn canimmm cumlemizeee insAllah bebisler saglikli olsnda cekecegzBugün forumda çok yorulduk cnm test sonuçları ni alamadı bazı arkadaşlar beklerken stresli geçti Allah kolaylık versin cnm sana da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?