canim ben doktoruma sordum. opu dan sonra transferim olmadı suan dogum kontrol hapi kullaniyorum. ve bu dönemde açıcı kullanmazsan boyayabilirsin dedi (eğer acilse) yada içine sinmiyosa bitkisel boya dedi. ama en guzeli dogal kalsa daha iyi olur dedi. bende vazgectim tabi.. aman iyne kullanirken sakin haa yamlis anlasilmasin sakin ben beklemedeyimCan kızlar bugün akşam erken mi terk ettik buralariii bnm sze daha çok enteresan soruların vardı:)) hemn sorayim eşime sordum bn bilmem kadınlar kulübüne sor dedi:)) bn saçını boyatmk istiom bir de kestirmek biraz değişiklik olsun istedim değişiklik dedgm çok marjinal deil ombreyi yenileyecegim szce su zamanda uygun olur mu boya biraz tuhaf biliom kusuruma bkmayinnn:)))))
Kuzum benim dondurulmuş transferi olacaktı. Transferden bikaç gün önce boyadım ben sarı benimde dip boyamı yaptım. Dedim hamiş olursam bi daha 9 ay boyatamam :)) araştır ama şuan zaten iğne kullanmıosun bildiğim kadarıyla. Hastanene de bi sor ama bence stres atarsın iyi bile gelebilir. Dr unla görüş ona göre boya kuzum.Benim opu oldu transferi adetten sonra nasipse progesteron az yükselmiş oyuzden bekleyeceğiz saol canm yapmayim bn de madem
Günaydın laarrrrKuzum benim dondurulmuş transferi olacaktı. Transferden bikaç gün önce boyadım ben sarı benimde dip boyamı yaptım. Dedim hamiş olursam bi daha 9 ay boyatamam :)) araştır ama şuan zaten iğne kullanmıosun bildiğim kadarıyla. Hastanene de bi sor ama bence stres atarsın iyi bile gelebilir. Dr unla görüş ona göre boya kuzum.
Can kızlar bugün akşam erken mi terk ettik buralariii bnm sze daha çok enteresan soruların vardı:)) hemn sorayim eşime sordum bn bilmem kadınlar kulübüne sor dedi:)) bn saçını boyatmk istiom bir de kestirmek biraz değişiklik olsun istedim değişiklik dedgm çok marjinal deil ombreyi yenileyecegim szce su zamanda uygun olur mu boya biraz tuhaf biliom kusuruma bkmayinnn:)))))
Canim benim de sag bacagimda hep cekilmeler oluyo dun ilk kusmamida yaptim yalniz degilsinKızlar bizde 6 haftalik olduk kalp atışı için haftaya çağırdı doktorum ama ben sol bacagimi oynattigimda sol kasigimda ağrı var batma gibi sağ tarafta hiç bir şey yok buda beni korkutuyor hamilelik böyle biseymi acaba normalmi çok korktum bu gün benim gibi olan varmi
Tatlım annelik kolay değil kiyamam 3 ay sonra gecicekKizlar nasilsiniz, bugn benim bulantilarimvar goguslerimm inanilmaz agriyo cok halsizim kolumu kaldracak halim yok
Canim bende biraz yurudugumde sol.kasigim.agriyooo bebisler hamilesin.artik anne ben varim.diyooo dikkat et gbi uyariyor o yuzden.panik yapma:))Kızlar bizde 6 haftalik olduk kalp atışı için haftaya çağırdı doktorum ama ben sol bacagimi oynattigimda sol kasigimda ağrı var batma gibi sağ tarafta hiç bir şey yok buda beni korkutuyor hamilelik böyle biseymi acaba normalmi çok korktum bu gün benim gibi olan varmi
Alemsinn kiz sabah sabah iyi guldurdnnn Allah ta seni guldursunCanim benim de sag bacagimda hep cekilmeler oluyo dun ilk kusmamida yaptim yalniz degilsinbuna sukur esim ben oyle oldugunda gulumsuyormusum ne oldu diyo sado aşk
Kızlar bende boyaticam sorun olmaz diye biliyorumKuzum benim dondurulmuş transferi olacaktı. Transferden bikaç gün önce boyadım ben sarı benimde dip boyamı yaptım. Dedim hamiş olursam bi daha 9 ay boyatamam :)) araştır ama şuan zaten iğne kullanmıosun bildiğim kadarıyla. Hastanene de bi sor ama bence stres atarsın iyi bile gelebilir. Dr unla görüş ona göre boya kuzum.
Canim hamis degilsin.daha hec bisey olmazz:)) bn transferden.once sacima.global.keratin.yaptrmistmKızlar bende boyaticam sorun olmaz diye biliyorum
InsAllah canm bebisler icin degiyo gobegim.mosmor oldu igneden esime diyrmki bebisim.iyi olnda bn raziymTatlım annelik kolay değil kiyamam 3 ay sonra gecicek
Bende yarın gidip dip boya yaptiricam transferden sonra birsey yapılamıyor bakımsız olmayalım :))Canim hamis degilsin.daha hec bisey olmazz:)) bn transferden.once sacima.global.keratin.yaptrmistm
Ebruuuu yaa yapalim mii yanii off cok karistim yineBende yarın gidip dip boya yaptiricam transferden sonra birsey yapılamıyor bakımsız olmayalım :))
Bakimsiz olmuysn kuzu bebisler dahada guzelik veriyo...ben.artik pudra kullanmiyrmmm :))yillardir bunun icin ugrasydmmBende yarın gidip dip boya yaptiricam transferden sonra birsey yapılamıyor bakımsız olmayalım :))
Tamm esracim sorayim cem bey yadirgamaz insallah sorumuKuzum benim dondurulmuş transferi olacaktı. Transferden bikaç gün önce boyadım ben sarı benimde dip boyamı yaptım. Dedim hamiş olursam bi daha 9 ay boyatamam :)) araştır ama şuan zaten iğne kullanmıosun bildiğim kadarıyla. Hastanene de bi sor ama bence stres atarsın iyi bile gelebilir. Dr unla görüş ona göre boya kuzum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?