2016 mayıs tüp bebek

Kızlar bizde 6 haftalik olduk kalp atışı için haftaya çağırdı doktorum ama ben sol bacagimi oynattigimda sol kasigimda ağrı var batma gibi sağ tarafta hiç bir şey yok buda beni korkutuyor hamilelik böyle biseymi acaba normalmi çok korktum bu gün benim gibi olan varmi

Can kızlar bugün akşam erken mi terk ettik buralariii bnm sze daha çok enteresan soruların vardı:)) hemn sorayim eşime sordum bn bilmem kadınlar kulübüne sor dedi:)) bn saçını boyatmk istiom bir de kestirmek biraz değişiklik olsun istedim değişiklik dedgm çok marjinal deil ombreyi yenileyecegim szce su zamanda uygun olur mu boya biraz tuhaf biliom kusuruma bkmayinnn:)))))

canim ben doktoruma sordum. opu dan sonra transferim olmadı suan dogum kontrol hapi kullaniyorum. ve bu dönemde açıcı kullanmazsan boyayabilirsin dedi (eğer acilse) yada içine sinmiyosa bitkisel boya dedi. ama en guzeli dogal kalsa daha iyi olur dedi. bende vazgectim tabi.. aman iyne kullanirken sakin haa yamlis anlasilmasin sakin ben beklemedeyim

Benim opu oldu transferi adetten sonra nasipse progesteron az yükselmiş oyuzden bekleyeceğiz saol canm yapmayim bn de madem

Benim opu oldu transferi adetten sonra nasipse progesteron az yükselmiş oyuzden bekleyeceğiz saol canm yapmayim bn de madem
Kuzum benim dondurulmuş transferi olacaktı. Transferden bikaç gün önce boyadım ben sarı benimde dip boyamı yaptım. Dedim hamiş olursam bi daha 9 ay boyatamam :)) araştır ama şuan zaten iğne kullanmıosun bildiğim kadarıyla. Hastanene de bi sor ama bence stres atarsın iyi bile gelebilir. Dr unla görüş ona göre boya kuzum.

Günaydın laarrrr
Ben de boyamayı dusundum transfere 5gun var sakıncası olmaz herhalde benimki düz boya açıcı falan yok

Günaydın bebik karnında olmadığı sürece sorun yok :)

Canim benim de sag bacagimda hep cekilmeler oluyo dun ilk kusmamida yaptim yalniz degilsinbuna sukur esim ben oyle oldugunda gulumsuyormusum ne oldu diyo sado aşk

B bsbirkin canım akşam özellikle sonucuna bakmak için girdim ama yazamadım maşallah tevekkül ettikten sonra sıkıntı yok çabucak kabullendin sonucunu Rabbim en kısa sürede güzel gönlüne göre versin inşallah kendiliğinden kalırsın

Canim bende biraz yurudugumde sol.kasigim.agriyooo bebisler hamilesin.artik anne ben varim.diyooo dikkat et gbi uyariyor o yuzden.panik yapma:))

Kızlar bende boyaticam sorun olmaz diye biliyorum

Tamm esracim sorayim cem bey yadirgamaz insallah sorumu)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…