2016 mayıs tüp bebek

Ccanimm ilk transfer öncesi yaptirmamistim nasıl mutsuz ve bakimsizdim yaptiricam arasin lar bugun yarın ben yaptiricam S Sece44 daha önce yaptirabilirsin dediler

Kızlar 2 gun önce yumurta toplama yapıldı doktor elevit coraspin ve crinone jel verdi ama kasik ve karnım agriyor normal mi bu

o kişi benim canım benim progesteron hormonu çok yükseldi toplma sonrası. mayıs da toplandı temmuz adeti yapacaktı oda bayram tatiline gelince ağustosa kaldı. zaten progesteron yüksek iken tutma şansı çok azmış.

Kızlar nasıl anlıyorlar progesteron yüksekliğini bende öyle birsey yoktur dimidimi ya

Kızlar nasıl anlıyorlar progesteron yüksekliğini bende öyle birsey yoktur dimidimi ya
canım kan tahlilinde anlaşalıyor. ama ben sana şöyle tarif edeyim ben opu 1 gün sonrası tuvalete bile cıkamaıyodum içim dışıma çıkıodu. her hareketimde kasıklarım agrıyodu öyle adet agrısı falan değil acip agrıyodu...dr kontrol etmişdir onu merak etme. yoksa zaten yapmaz transferi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…