Bi idrar testi yapiyım ona gore giderim :)Bol pozitifli bir gun olsunn insallahh.. Pink cim bugun kan vercekmisin?
Bence de bi sakıncası olmaz canım ama yine sor icin rahatca yaptırırsın :)Tamm esracim sorayim cem bey yadirgamaz insallah sorumu)
Ayy hadi yap bakalim merakla bekliyorummmBi idrar testi yapiyım ona gore giderim :)
o kişi benim canım benim progesteron hormonu çok yükseldi toplma sonrası. mayıs da toplandı temmuz adeti yapacaktı oda bayram tatiline gelince ağustosa kaldı. zaten progesteron yüksek iken tutma şansı çok azmış.Kızlar bnm opu günü ve daha öncesinde de progesteron yüksek çıkmış o nedenle taze transfer yapmayacgz dedi doktorum bir sonraki adetten sonra başlıcaz zaten 1 hafta 10 gün içinde adet olursun dedi.bu konuyla ilgili bilgisi olan var mı aramizda
Superrrr :))) allahım annelerine sıkı sıkı tutsunlar insallahKizlar doktordan geldim simdi ikiz gorunyorr :))
bende folik asit ve bol su içiyorum. kasık da zorlamayacagız:)Bna vermişlerdi tatlimfolik asit ve omepa_Q10 kullaniyorum
Kızlar nasıl anlıyorlar progesteron yüksekliğini bende öyle birsey yoktur dimidimi yao kişi benim canım benim progesteron hormonu çok yükseldi toplma sonrası. mayıs da toplandı temmuz adeti yapacaktı oda bayram tatiline gelince ağustosa kaldı. zaten progesteron yüksek iken tutma şansı çok azmış.
canım kan tahlilinde anlaşalıyor. ama ben sana şöyle tarif edeyim ben opu 1 gün sonrası tuvalete bile cıkamaıyodum içim dışıma çıkıodu. her hareketimde kasıklarım agrıyodu öyle adet agrısı falan değil acip agrıyodu...dr kontrol etmişdir onu merak etme. yoksa zaten yapmaz transferi.Kızlar nasıl anlıyorlar progesteron yüksekliğini bende öyle birsey yoktur dimidimi ya
Bugun 10.gunum canım gerci doktor 12.gun yap dedi :)P pink_love_lady tatlım test günün geldi mi
Superrrr bi haberr :))))Kizlar doktordan geldim simdi ikiz gorunyorr :))
Şeydacım çok sevindim darısı hepimize bi ikiz bebiş hastası olarak her ikiz de daha bi mutlu oluom kendim ikiz kalmışım gibi :)) maşallah canımKizlar doktordan geldim simdi ikiz gorunyorr :))
Yok canım yadırgamaz adamın işi kadınlar sonuçta alışmıştır :))))Tamm esracim sorayim cem bey yadirgamaz insallah sorumu)
canım kan tahlili yaptirmadin mi?inşallah hamileyim diye sende buraya yazarsin...Yok canım yadırgamaz adamın işi kadınlar sonuçta alışmıştır :))))
normal canım opu sonrası bi süre ağrıların olur çok şiddetli ve bulantı, yüksek ateş olmadığı sürece korkmaKızlar 2 gun önce yumurta toplama yapıldı doktor elevit coraspin ve crinone jel verdi ama kasik ve karnım agriyor normal mi bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?