2016 mayıs tüp bebek

Şeydacım çok sevindim darısı hepimize bi ikiz bebiş hastası olarak her ikiz de daha bi mutlu oluom kendim ikiz kalmışım gibi :)) maşallah canım ayyy süper yaa valla çok heyecanlandım
Sorma kusummm cok sasrdm degerler hep teki gosteriyodu....Rabbim sanada nasip etsin insAllahhhh

Kızlar merhaba uzun zamandır bakamadım topiğe.ilk deneme negatifti.bu ay adetimle dondurulmuşların tedavisine başlıcaz ama dün adetimin 19.günüydü önce pembe sonra kahverengi akıntım oldu ara ara bugün daha olmadı.yerleşme kanaması olsa keşke dedim ama tahminen 14. Yada 15.gün yumurtladım yerleşme kanaması olabilirmi ki bu kadar erken de adet olunmaz yoksa kist mi var sabaha kadar rüyalarıma girdi.

Sagol canim bende kendimden bu kadar beklemiyordum ama gercekten cok.şükür rabbime iyiyim rabbim hayirli zamanda hayirli evlat versin ins her isteyene de banada

Kızlar nasıl anlıyorlar progesteron yüksekliğini bende öyle birsey yoktur dimidimi ya
Cnm bana hiç yapmadılar progesteron için. Bİlakis fitil olarak hala günde 4 defa kullanıyorum. Herkesin sıkıntısı aynı değil dolayısıyla tedavilerimiz de farklı tabi. Sen takma kafana, en uygun olanı yapacaktır Dr un zaten.

Ayy pink valla bir yaptiramadin testi yaa bir turlu denk getiremedin:)) hadi insallah ogleden sonra yi merakla bekliyoruzz o zamannn

Doğru söylüyorsun C animm hadi bakalim senin de güzel haberlerini bekliyoruz rabbim herkese nasip etsin :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…