Çok şükür madem kasik ve karnım da agri var bir de wc çıkarken o kadar çok hassasiz cok teşekkür ederim tatlımnormal canım opu sonrası bi süre ağrıların olur çok şiddetli ve bulantı, yüksek ateş olmadığı sürece korkma
Tatlım gözün aydınKizlar doktordan geldim simdi ikiz gorunyorr :))
Cok guzel haber :)))Kizlar doktordan geldim simdi ikiz gorunyorr :))
Saol canimm :))Tatlım gözün aydınadına çok sevindim allahim kucagina almayida nasip eylesin ikizler artsin inslalh ))
Saol canimm darisi en kisa zamnda sana insAllah..Cok guzel haber :)))
Can'ım gözünüz aydın çok güzel bir haber. Allah sağlıkla tamamına erdirsin :)Kizlar doktordan geldim simdi ikiz gorunyorr :))
Sorma kusummm cok sasrdm degerler hep teki gosteriyodu....Rabbim sanada nasip etsin insAllahhhhŞeydacım çok sevindim darısı hepimize bi ikiz bebiş hastası olarak her ikiz de daha bi mutlu oluom kendim ikiz kalmışım gibi :)) maşallah canımayyy süper yaa valla çok heyecanlandım
E hadi bakalım bekliyoruz o zaman bugün seni :))Ay kızlarr idrar testi bozuk ciktı tamamı kırmızımsı bi renk aldı saglık ocagına gttim 10a kadar alıyolarmıs sadece..ogleden sonra ozele gtcem daha da devletin bi kurumuna bu is icin gitmem
Allah razi olsun canimmm saolsnnn...Can'ım gözünüz aydın çok güzel bir haber. Allah sağlıkla tamamına erdirsin :)
esramm bugun kan verdin mi?Şeydacım çok sevindim darısı hepimize bi ikiz bebiş hastası olarak her ikiz de daha bi mutlu oluom kendim ikiz kalmışım gibi :)) maşallah canımayyy süper yaa valla çok heyecanlandım
Amin kuzuuu darisi sana ve tum isteyenlereee...Superrrr :))) allahım annelerine sıkı sıkı tutsunlar insallah
Canim yumurta toplndktn sonra test yapiluyo,bnmde yuksek cikmisti donduruldu rahim hazirlndi oyle transfer oldu...Kızlar nasıl anlıyorlar progesteron yüksekliğini bende öyle birsey yoktur dimidimi ya
Daha bir şey yok ortada yaptırın kizlarrrEbruuuu yaa yapalim mii yanii off cok karistim yine)
İki gün bi sonuç alamayınca eşim vazgeçti yarın test günüm kuzum onu beklicez :))canım kan tahlili yaptirmadin mi?inşallah hamileyim diye sende buraya yazarsin...
Sagol canim bende kendimden bu kadar beklemiyordum ama gercekten cok.şükür rabbime iyiyim rabbim hayirli zamanda hayirli evlat versin ins her isteyene de banada
İnşallah güzel sonuç alırsın canım bekliyoruzİki gün bi sonuç alamayınca eşim vazgeçti yarın test günüm kuzum onu beklicez :))
Cnm bana hiç yapmadılar progesteron için. Bİlakis fitil olarak hala günde 4 defa kullanıyorum. Herkesin sıkıntısı aynı değil dolayısıyla tedavilerimiz de farklı tabi. Sen takma kafana, en uygun olanı yapacaktır Dr un zaten.Kızlar nasıl anlıyorlar progesteron yüksekliğini bende öyle birsey yoktur dimidimi ya
Doğru söylüyorsun C animm hadi bakalim senin de güzel haberlerini bekliyoruz rabbim herkese nasip etsin :)))Cnm bana hiç yapmadılar progesteron için. Bİlakis fitil olarak hala günde 4 defa kullanıyorum. Herkesin sıkıntısı aynı değil dolayısıyla tedavilerimiz de farklı tabi. Sen takma kafana, en uygun olanı yapacaktır Dr un zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?