- 21 Nisan 2015
- 450
- 522
- 103
Benim tedavim bitti Can'ım 7 haftalık olduk biz :) Rabbim sizlere de nasip etsin inşallah :)Doğru söylüyorsun C animm hadi bakalim senin de güzel haberlerini bekliyoruz rabbim herkese nasip etsin :)))
Canim doktora gorun bi istersnKızlar merhaba uzun zamandır bakamadım topiğe.ilk deneme negatifti.bu ay adetimle dondurulmuşların tedavisine başlıcaz ama dün adetimin 19.günüydü önce pembe sonra kahverengi akıntım oldu ara ara bugün daha olmadı.yerleşme kanaması olsa keşke dedim ama tahminen 14. Yada 15.gün yumurtladım yerleşme kanaması olabilirmi ki bu kadar erken de adet olunmaz yoksa kist mi var sabaha kadar rüyalarıma girdi.
Prednol kortizon cnm. Vücut ödem yapmasın diye kullanıyor. Coraspin de kanlanma iyi olsun Bebek güzel tutunsun diye.Kızlar prednol ve coraspirini neden kullanıyoruz unuttum söylemişlerdi
Canim kan sulandirici diye biliyorum.pihtilasma.olmasn diye bn clexane ve cor asprn kullnyrmKızlar prednol ve coraspirini neden kullanıyoruz unuttum söylemişlerdi
Kan verdim canım iki saat sonra cıkıyo heyecandan karnıma agrı girdi resmenn :))E hadi bakalım bekliyoruz o zaman bugün seni :))
Masallah canm ...bn sormadm.bugun.kac haftalgiz diye:))Benim tedavim bitti Can'ım 7 haftalık olduk biz :) Rabbim sizlere de nasip etsin inşallah :)
Ayyyy hadiii baklm canmmmm guzelll haberlerini bekliyrzz Rabbim guzel ve hayirla sevinc cigliklari atirsin sanaKan verdim canım iki saat sonra cıkıyo heyecandan karnıma agrı girdi resmenn :))
Ayy insallah canım yaa iki gundur aksilik oldu acaba negatif de onda mı yaptrmamam mı gerekiyo diye aklım karistı insallah guzel bi sonuc olur valla cokk heyecanlı biseymis yaaa :)))Ayyyy hadiii baklm canmmmm guzelll haberlerini bekliyrzz Rabbim guzel ve hayirla sevinc cigliklari atirsin sana
Ben 4 kere kan testi yaptrdm.hepsinde ayri heycanlandimmm...bide pozitifi gor kalbin agzindan cikacak.gbi oluyoAyy insallah canım yaa iki gundur aksilik oldu acaba negatif de onda mı yaptrmamam mı gerekiyo diye aklım karistı insallah guzel bi sonuc olur valla cokk heyecanlı biseymis yaaa :)))
Canımcım transfer gununde donan embriyolari cozuyorlar ya cozme aninda ilerlemeleri devam ediyorsa transfer ediyorlar.Cok cok nadiren cozulurken bozulabiliyorlar maalesef benim basima geldi ama dedigim gibi yuzdesi cok dusuk.Sn guzel ve olumlu seyler dusun bunlara kafa yorma ) Ayrica embriyo sayisi birden fazla oldugu icin mutlaka digerleri iyi cozuluyor vr transfer gerceklesiyor.Kızlar bni embryolog aradı bugundebolunduler guzeldedi ,çok şükür Rabbimeee,simdi iyiyken dondurcaz dedi vücudumuz dinlenicek merak etmeyin hiç farkı yok dedi ,dün de doktorum şey dedi işlemi yapacağımız vakit tekrar embryolari bolunmesini izleyecegz dedi bn doğru anladım heralde değil mi?
?
Hadi inşallah hep birlikte sevineceğiz 1.5 saat sonra :) ama 2 saat denmesine rağmen 1 saate de çıkabiliyor /)Kan verdim canım iki saat sonra cıkıyo heyecandan karnıma agrı girdi resmenn :))
2.deneme öncesi tatil yapalım demiştik döner dönmez gidicem zaten doktora.Canim doktora gorun bi istersn
InsAllah yerlesmedir mucizeyle karsilasrsin...2.deneme öncesi tatil yapalım demiştik döner dönmez gidicem zaten doktora.
Senin taze transfer mi olacak?Tesekkur ederim canım bn şeyi algılayamadığı şimdi bnm 2 gün bölündüler ya transfer günü de hesaba katılirsa 3.gun embryosumu olacak dedgmde doktorum hayirr yok demisti keşke bugün bni arasa doktorum
Embryologla konusttum senin dediklerni dedi tatlimCanımcım transfer gununde donan embriyolari cozuyorlar ya cozme aninda ilerlemeleri devam ediyorsa transfer ediyorlar.Cok cok nadiren cozulurken bozulabiliyorlar maalesef benim basima geldi ama dedigim gibi yuzdesi cok dusuk.Sn guzel ve olumlu seyler dusun bunlara kafa yorma ) Ayrica embriyo sayisi birden fazla oldugu icin mutlaka digerleri iyi cozuluyor vr transfer gerceklesiyor.
Şimdi dondurduklarina Gore 3.gun embrysudur canım 3.gunun değil mi opudan sonraEmbryologla konusttum senin dediklerni dedi tatlimtransfer gunu bakiliyor ve doktorunuz karar verecek kacinci gun embryosu olacagina ve sayisina dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?