2016 mayıs tüp bebek

Kızlar prednol ve coraspirini neden kullanıyoruz unuttum söylemişlerdi

Canim doktora gorun bi istersn

Ayyyy hadiii baklm canmmmm guzelll haberlerini bekliyrzz Rabbim guzel ve hayirla sevinc cigliklari atirsin sana
Ayy insallah canım yaa iki gundur aksilik oldu acaba negatif de onda mı yaptrmamam mı gerekiyo diye aklım karistı insallah guzel bi sonuc olur valla cokk heyecanlı biseymis yaaa :)))

Ayy insallah canım yaa iki gundur aksilik oldu acaba negatif de onda mı yaptrmamam mı gerekiyo diye aklım karistı insallah guzel bi sonuc olur valla cokk heyecanlı biseymis yaaa :)))
Ben 4 kere kan testi yaptrdm.hepsinde ayri heycanlandimmm...bide pozitifi gor kalbin agzindan cikacak.gbi oluyo

Kızlar bni embryolog aradı bugundebolunduler guzeldedi ,çok şükür Rabbimeee,simdi iyiyken dondurcaz dedi vücudumuz dinlenicek merak etmeyin hiç farkı yok dedi ,dün de doktorum şey dedi işlemi yapacağımız vakit tekrar embryolari bolunmesini izleyecegz dedi bn doğru anladım heralde değil mi?
?

Canımcım transfer gununde donan embriyolari cozuyorlar ya cozme aninda ilerlemeleri devam ediyorsa transfer ediyorlar.Cok cok nadiren cozulurken bozulabiliyorlar maalesef benim basima geldi ama dedigim gibi yuzdesi cok dusuk.Sn guzel ve olumlu seyler dusun bunlara kafa yorma ) Ayrica embriyo sayisi birden fazla oldugu icin mutlaka digerleri iyi cozuluyor vr transfer gerceklesiyor.

Tesekkur ederim canım bn şeyi algılayamadığı şimdi bnm 2 gün bölündüler ya transfer günü de hesaba katılirsa 3.gun embryosumu olacak dedgmde doktorum hayirr yok demisti keşke bugün bni arasa doktorum

Embryologla konusttum senin dediklerni dedi tatlim transfer gunu bakiliyor ve doktorunuz karar verecek kacinci gun embryosu olacagina ve sayisina dedi

Embryologla konusttum senin dediklerni dedi tatlim transfer gunu bakiliyor ve doktorunuz karar verecek kacinci gun embryosu olacagina ve sayisina dedi
Şimdi dondurduklarina Gore 3.gun embrysudur canım 3.gunun değil mi opudan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…