2016 mayıs tüp bebek

Tesekkur ederim canım bn şeyi algılayamadığı şimdi bnm 2 gün bölündüler ya transfer günü de hesaba katılirsa 3.gun embryosumu olacak dedgmde doktorum hayirr yok demisti keşke bugün bni arasa doktorum
Dr aramıyor vcanim laboratuvar dan ararlar seni sonra adet olunca randevu alın arayın demişlerdi

Kizlar bulantidan olecem galibaaa hicbisey fayda etmiyorr sabah bebei gorduk cok sukur 6+1 dedi doktor.haftaya kalp atisini duyabiliriz dedi dua edin nsallah birde onu duyarsak baska bisey istemiyorum Allahimdan.

SİZLERDE BİRAN ONCE BU BULANTİLARİİ CEKERSİNİZ İNSALLAHHH BEBEKLERİMİZİ KUCAKLARİMİZA ALİNCA HERSEYİ UNUTURUZZ DUALARİM SİZİNLEE

Kalp atislarini duyamadin mi bugun ? Ben 6+0 da duymustum

Ayy pink cim hadi guzel haberlerrlee gozum telefondaa.. Elime aldikca mideemmm bir fenaa oluyoo seni bekliyorum heyecanlaa

Canim bu bulanti ne zaman geciyor bilgin varmi bide ben 6+1 ama burda takvimde 7 oluyor normal mi

Canim bu bulanti ne zaman geciyor bilgin varmi bide ben 6+1 ama burda takvimde 7 oluyor normal mi
Takvimde 7. Hafta icindesin diyor canm normal yani sen su an 6 yi biturdin 7 nin icindesin .. Bulanti gecmiyor canm benm 7+5 bugun cok fenayim sana tavsiyem yaninda cubuk kraker bulundur bulandikca at agzina ben yemeklerden tiksindim felaket bir de midem yaniyorki sorma hic

Ne kraker ne leblebi hic bisey fayda etmiyor susuz kalmiyim diye ayran iciyorum biraz sakinlestiriyor.doktor bulantinin olmasi kan degerinin arttiigini gosteriyor dedi

Aa bide benim degerler 3e katliyoduya bugun kesenin yaninda bisey gorunuyor ama buna gore kucuk dedi haftaya belli olur dedi oh be icime su serptiniz saolun kizlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…