- 21 Nisan 2015
- 450
- 522
- 103
Dr aramıyor vcanim laboratuvar dan ararlar seni sonra adet olunca randevu alın arayın demişlerdiTesekkur ederim canım bn şeyi algılayamadığı şimdi bnm 2 gün bölündüler ya transfer günü de hesaba katılirsa 3.gun embryosumu olacak dedgmde doktorum hayirr yok demisti keşke bugün bni arasa doktorum
Cnm nerdesin :) ne kadar kaldı sonucumuza :)Kan verdim canım iki saat sonra cıkıyo heyecandan karnıma agrı girdi resmenn :))
Yok hayir canim progesteron nedenyle bklicekmisim adetiSenin taze transfer mi olacak?
Az kaldı canımm biraz dolasmaya ciktk esim ilk defa kendiliginden bebek magazasina soktu beni :))) birazdan gececegiz hastaneye :))Cnm nerdesin :) ne kadar kaldı sonucumuza :)
Guzel haberlerni bkliyoruz canimAz kaldı canımm biraz dolasmaya ciktk esim ilk defa kendiliginden bebek magazasina soktu beni :))) birazdan gececegiz hastaneye :))
Az kaldı canımm biraz dolasmaya ciktk esim ilk defa kendiliginden bebek magazasina soktu beni :))) birazdan gececegiz hastaneye :))
Ay hadi ya işten çıkcam sonucu bekliyorum :)))Az kaldı canımm biraz dolasmaya ciktk esim ilk defa kendiliginden bebek magazasina soktu beni :))) birazdan gececegiz hastaneye :))
Kalp atislarini duyamadin mi bugun ? Ben 6+0 da duymustumKizlar bulantidan olecem galibaaa hicbisey fayda etmiyorr sabah bebei gorduk cok sukur 6+1 dedi doktor.haftaya kalp atisini duyabiliriz dedi dua edin nsallah birde onu duyarsak baska bisey istemiyorum Allahimdan.
SİZLERDE BİRAN ONCE BU BULANTİLARİİ CEKERSİNİZ İNSALLAHHH BEBEKLERİMİZİ KUCAKLARİMİZA ALİNCA HERSEYİ UNUTURUZZ DUALARİM SİZİNLEE
Ayy pink cim hadi guzel haberlerrlee gozum telefondaa.. Elime aldikca mideemmm bir fenaa oluyoo seni bekliyorum heyecanlaa
Merakla bekliyoz gulumm insallah cok guzell olacakk canim arkadasim benimmAz kaldı canımm biraz dolasmaya ciktk esim ilk defa kendiliginden bebek magazasina soktu beni :))) birazdan gececegiz hastaneye :))
Pozitif çıkacak ama çok eminim neden bilmiyorum ama aksi hiç yok benim kafamdaAz kaldı canımm biraz dolasmaya ciktk esim ilk defa kendiliginden bebek magazasina soktu beni :))) birazdan gececegiz hastaneye :))
Kalp atislarini duyamadin mi bugun ? Ben 6+0 da duymustum
Takvimde 7. Hafta icindesin diyor canm normal yani sen su an 6 yi biturdin 7 nin icindesin .. Bulanti gecmiyor canm benm 7+5 bugun cok fenayim sana tavsiyem yaninda cubuk kraker bulundur bulandikca at agzina ben yemeklerden tiksindim felaket bir de midem yaniyorki sorma hicCanim bu bulanti ne zaman geciyor bilgin varmi bide ben 6+1 ama burda takvimde 7 oluyor normal mi
Yok canm benimki vajinaldem bakmisti oyle duymustukKarindan bakiyor bana hep Bebegi gorduk alttan baksam duyariz ama riske atmiyim haftaya duyariz dedi canim korkmalimiyim sence
Takvimde 7. Hafta icindesin diyor canm normal yani sen su an 6 yi biturdin 7 nin icindesin .. Bulanti gecmiyor canm benm 7+5 bugun cok fenayim sana tavsiyem yaninda cubuk kraker bulundur bulandikca at agzina ben yemeklerden tiksindim felaket bir de midem yaniyorki sorma hic
Korkma canım kimisi sekizinci haftasinda duyuyor bizde 6+3 doktor kalp atışı için 2 temmuz dediKarindan bakiyor bana hep Bebegi gorduk alttan baksam duyariz ama riske atmiyim haftaya duyariz dedi canim korkmalimiyim sence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?