2016 mayıs tüp bebek

Ne kraker ne leblebi hic bisey fayda etmiyor susuz kalmiyim diye ayran iciyorum biraz sakinlestiriyor.doktor bulantinin olmasi kan degerinin arttiigini gosteriyor dedi
Valla herkesin olmuyor canm bizim bunyede boyle demkki cok sikur yine iyi olsunda bebisler katlancax herseye

Valla herkesin olmuyor canm bizim bunyede boyle demkki cok sikur yine iyi olsunda bebisler katlancax herseye

Cok sukur halimize vaktimize tedavi oldugum gunler dua ederdim Allahim yeterki bebeim olsun 9 ay midem bulansin dayanirim diyodum.benim.midem hassas araba tutar salincaga binemem cok zor geciyo bu yuzden Allah sifamizi versin aminn

Bende bugün 15. Gün kanımı verdim 1610 çıktı iki gün önce 745 di fakülteyi aradım çarşamba günü gelebilirsiniz muayeneye dediler tabi ben dayanamayıp burda ultrasonla baktırdım daha kese görünmüyor kan pıhtısı gibi dedi yeri iyi rahim kalınlığı da 20 m olmuş dedi

Masaallah canim.cok guzel degerlerin evet daha kucuktur gorunmez benim kan degeri 6bin kusurken karnimdan bakti goruldu

Kızlar ellerim titriyo agliyorum hastanede ciglik attm annemden once size soyluyorum HAMILEYIMMMMMMMM :)
Can'ım beni de duygulandırdın ağlattın :) sana n'oluyo dersen 3 hafta sonra anlayacaksın :) çok çok sevindim aksini hiç düşünmemiştim senin için zaten. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah tatlım. Darısı isteyen herkese olsun. Kimsenin emekleri boşa çıkmasın :) tekrar tebrik ederim sevgili anne :)

İyi dileklerin için teşekkür ederim. Olmadı yine ama napıyoruz kızlar umudumuzu kaybetmiyoruz.. Allah'tan hayırlısını dileyeceğiz hep beraber. Bir süre yoktum kafa dinledim tatile gittim. sonra doktorumu değişirmeye karar verdim ve bayramdan sonra Bahçeci'den randevu aldım. Yine baştan başlayacağız ama bu sefer daha deneyimli ve bilinçli olarak. Allah hepimize hayırlısıyla bebişlerimizi kuzağımıza almayı nasip etsin.. Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…