Valla herkesin olmuyor canm bizim bunyede boyle demkki cok sikur yine iyi olsunda bebisler katlancax herseyeNe kraker ne leblebi hic bisey fayda etmiyor susuz kalmiyim diye ayran iciyorum biraz sakinlestiriyor.doktor bulantinin olmasi kan degerinin arttiigini gosteriyor dedi
Valla herkesin olmuyor canm bizim bunyede boyle demkki cok sikur yine iyi olsunda bebisler katlancax herseye
Amin canım cümlemizinşallahİnşallah güzel sonuç alırsın canım bekliyoruz
Bende bugün 15. Gün kanımı verdim 1610 çıktı iki gün önce 745 di fakülteyi aradım çarşamba günü gelebilirsiniz muayeneye dediler tabi ben dayanamayıp burda ultrasonla baktırdım daha kese görünmüyor kan pıhtısı gibi dedi yeri iyi rahim kalınlığı da 20 m olmuş dedi
Hehehehee hicc sasirmadimmm hep olacaginaa inanmistimm :))) cok sukurr canimmm masslalahh allah tamamina erdirsinn:)) kac cikti degerinnKızlar ellerim titriyo agliyorum hastanede ciglik attm annemden once size soyluyorum HAMILEYIMMMMMMMM :)
Kızlar ellerim titriyo agliyorum hastanede ciglik attm annemden once size soyluyorum HAMILEYIMMMMMMMM :)
Kuzum inan tuylerim diken diken oldu cok cok sevindim kat kat katlansin degerlerin ve kucagina al insallahKızlar ellerim titriyo agliyorum hastanede ciglik attm annemden once size soyluyorum HAMILEYIMMMMMMMM :)
Oy darisi basimizaKizlar doktordan geldim simdi ikiz gorunyorr :))
Kızlar ellerim titriyo agliyorum hastanede ciglik attm annemden once size soyluyorum HAMILEYIMMMMMMMM :)
Can'ım beni de duygulandırdın ağlattın :) sana n'oluyo dersen 3 hafta sonra anlayacaksın :) çok çok sevindim aksini hiç düşünmemiştim senin için zaten. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah tatlım. Darısı isteyen herkese olsun. Kimsenin emekleri boşa çıkmasın :) tekrar tebrik ederim sevgili anne :)Kızlar ellerim titriyo agliyorum hastanede ciglik attm annemden once size soyluyorum HAMILEYIMMMMMMMM :)
Canım benim ya Rabbim inşallah tamamına erdirsin hayırla sağlıkla. Sakın üzülme. İnşallah değerin katlanarak artar. Yavrunu kucağına alırsın bu tedavinle hayırla inşaallah. Kimyasal gebelik dahi olması iyi bir şey. Sana tutunmaya calisiyor. Hamile kalabiliyorsun. İnşallah Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın. Burada yazabilirsin. Dertlesebilirsin. Bizler hep aynı durumdayız. Rabbim vakti gelince nasip ediyor. İnşallah yavrunu hayırlı eyleyip sana nasip etsin .
Evet canım ya hep inandın beni de inandirdınn Allah razı olsun hepinizden :) 142 normal dimi 10.gun icin ????Hehehehee hicc sasirmadimmm hep olacaginaa inanmistimm :))) cok sukurr canimmm masslalahh allah tamamina erdirsinn:)) kac cikti degerinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?