- 31 Temmuz 2010
- 395
- 372
- 303
ayyy maşallah çok sevindim rabbims ağlıkla kucağına almayı nasip etsin... darısı hepimizin başına çok çok aminnnnKızlar ellerim titriyo agliyorum hastanede ciglik attm annemden once size soyluyorum HAMILEYIMMMMMMMM :)
tebrik ederim canım gözünüz aydın.rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah :)Kızlar ellerim titriyo agliyorum hastanede ciglik attm annemden once size soyluyorum HAMILEYIMMMMMMMM :)
Cok cok cokkkk cokkkkkkk tesekkur ederim canımmm hepinizi cokkk seviyorummm :)))Can'ım beni de duygulandırdın ağlattın :) sana n'oluyo dersen 3 hafta sonra anlayacaksın :) çok çok sevindim aksini hiç düşünmemiştim senin için zaten. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah tatlım. Darısı isteyen herkese olsun. Kimsenin emekleri boşa çıkmasın :) tekrar tebrik ederim sevgili anne :)
Normal canm benmde 12. Gun 149 du benimki 3. Gun embriyosuydi ama ayni benim gibi degerin:)) masallahhh alllah nazarlardan korusunn canim benimm cok sevindimmm cokkkEvet canım ya hep inandın beni de inandirdınn Allah razı olsun hepinizden :) 142 normal dimi 10.gun icin ????
Bu iste oleeeyyy darısı bizlereKızlar ellerim titriyo agliyorum hastanede ciglik attm annemden once size soyluyorum HAMILEYIMMMMMMMM :)
Ay kuzuuu çok sevindim ve iyiki şu hamileyim yazısını büyük yazmışsın direkt o çarptı gözüme çünkü heyecandan iki gündür korka korka bakıyorum sayfaya :) tebrik ederim canım benim Allah tamamına erdirsinKızlar ellerim titriyo agliyorum hastanede ciglik attm annemden once size soyluyorum HAMILEYIMMMMMMMM :)
canimmmmmm hadi gozun aydinnnn darisi bekleyen herkesin basina insallahCok cok cokkkk cokkkkkkk tesekkur ederim canımmm hepinizi cokkk seviyorummm :)))
İyi dileklerin için teşekkür ederim. Olmadı yine ama napıyoruz kızlar umudumuzu kaybetmiyoruz.. Allah'tan hayırlısını dileyeceğiz hep beraber. Bir süre yoktum kafa dinledim tatile gittim. sonra doktorumu değişirmeye karar verdim ve bayramdan sonra Bahçeci'den randevu aldım. Yine baştan başlayacağız ama bu sefer daha deneyimli ve bilinçli olarak. Allah hepimize hayırlısıyla bebişlerimizi kuzağımıza almayı nasip etsin.. Sevgiler
Evet canım ya hep inandın beni de inandirdınn Allah razı olsun hepinizden :) 142 normal dimi 10.gun icin ????
Ayyy tebrikler çok güzel değerinde asıl bundan sonra çok daha heyecanlı olacaksın her testteEvet canım ya hep inandın beni de inandirdınn Allah razı olsun hepinizden :) 142 normal dimi 10.gun icin ????
canimmmmmm hadi gozun aydinnnn darisi bekleyen herkesin basina insallah
canlar listeyi artik baskasi devralsin ya bana zor oluyor vallahi :) sen yap duacicegi eklersin pinki hamile olarakListeyi yenileyelim lutfenn edacimm pink love hamile yazsinnnn
ayy cok sevindim canim gözün aydın allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin arkadasim. çok mutlu oldumKızlar ellerim titriyo agliyorum hastanede ciglik attm annemden once size soyluyorum HAMILEYIMMMMMMMM :)
Kuzummmm tebrikk ederimmmm....demedimmi sana ciglik atcan diyeeKızlar ellerim titriyo agliyorum hastanede ciglik attm annemden once size soyluyorum HAMILEYIMMMMMMMM :)
Aminn canimmm:))Oy darisi basimiza
canlar listeyi artik baskasi devralsin ya bana zor oluyor vallahi :) sen yap duacicegi eklersin pinki hamile olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?