CANLARIMM IYI DILEKLERINIZ ICIN COK TESEKKUR EDERIM HEPINIZE IYIKI VARSINIZ IYIKIIII :))) INSALLAH BEKLEYEN HERKES BU GUZEL ANI YAŞAR INSALLAH :)
Allah razi.olsunn kusum...Rabbim.tum.isteyenlere versin.insAllah....o yuzden.cok.migdem.bulaniyormus...simdiden.yaramazlik.yapiyolar:)kiymetlimiz canimmm simdi gordum ikizmis senin bebisler masallah canim Allah sagliklica kucagina almayi nasip etsin. tum bekleyenlere de yasatsin bu duyguyu insallah
valla ellerim titreyerek açtım ben de sayfayıKızlar ellerim titriyo agliyorum hastanede ciglik attm annemden once size soyluyorum HAMILEYIMMMMMMMM :)
Oyyyyy oh oh maslalah hayirli olsun canım benm gözün aydinnnKızlar ellerim titriyo agliyorum hastanede ciglik attm annemden once size soyluyorum HAMILEYIMMMMMMMM :)
Yaa benim profesör hiç öyle bisi testtir yapmıyorCanim yumurta toplndktn sonra test yapiluyo,bnmde yuksek cikmisti donduruldu rahim hazirlndi oyle transfer oldu...
Tatlım bana yapilmadi gerek görseydi yapardı dimiCanim yumurta toplndktn sonra test yapiluyo,bnmde yuksek cikmisti donduruldu rahim hazirlndi oyle transfer oldu...
CANLARIMM IYI DILEKLERINIZ ICIN COK TESEKKUR EDERIM HEPINIZE IYIKI VARSINIZ IYIKIIII :))) INSALLAH BEKLEYEN HERKES BU GUZEL ANI YAŞAR INSALLAH :)
Maşallah canım tebrikler çok güzelEvet canım ya hep inandın beni de inandirdınn Allah razı olsun hepinizden :) 142 normal dimi 10.gun icin ????
Canimmmmm tebriklerrr cok sewindimmm dewami da hayirli cok guzel olsun insalllah aminnnKızlar ellerim titriyo agliyorum hastanede ciglik attm annemden once size soyluyorum HAMILEYIMMMMMMMM :)
canim benim cok sagol sordugun icin bugun tam 1 hafta oluyor. 3. gunden sonra baska kanamam olmadi cok sukur ama tuvalete her gidisimde kalbim yerinden cikicak gibi oluyor valla. Haftaya pazartesi de benim test gunum ya. Insallah guzel haberler veririm canimedacik82 senin nasıl gidiyor kaçıncı gunundesin
İnşallah cnm Allah yuzumuzu guldursun benimde transfer gnum pzt:)canim benim cok sagol sordugun icin bugun tam 1 hafta oluyor. 3. gunden sonra baska kanamam olmadi cok sukur ama tuvalete her gidisimde kalbim yerinden cikicak gibi oluyor valla. Haftaya pazartesi de benim test gunum ya. Insallah guzel haberler veririm canim
Canimmm masalllahh cok hizli oldu gibi geldii bnaaa amaninnnnnnKizlarrr yarın 12 de transferimmm var dua edinnnn ne okur banaaa çok heycanliyimm
Evet canım benim yaaaKuzummmm tebrikk ederimmmm....demedimmi sana ciglik atcan diyee
Aynen canım cok dogru soyluyosunn bunda da varmış bi hayırCanisi bak dun verseydin deger dusuk cikardi kafanda deli sorular olurduu her serde var bir hayir uyuz doktorun yuzunden bugune kaldi mutlulugumuzz))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?