2016 mayıs tüp bebek

Canimmm masalllahh cok hizli oldu gibi geldii bnaaa amaninnnnnn )yarin 3.gun mu oluyor senin de.ayy cokk heyecanliiii
Kuzummm insallahhh 3.gün iyi mi oluyor rabbim hepimizin yüzünü guldursunnn insallahhh ben birazdan hepinizin ismini tek tek okuyup fetih yasin ne varsa okuyacağım dua edinnn bana

P pink_love_lady kuzummmm cokk sevindim elhamdulillah dualarimiz tuttu rabbim sağlıkla mutlulukla kucagina almayı nasip etsinnn dualarını bizden esirgeme
Evet canım tuttu valla insallah hersey guzel ilerler :) bu arada dualara devam burdaki herkes hamiş olcakkkkkkk Allahın izniyle :)

Kızlar ellerim titriyo agliyorum hastanede ciglik attm annemden once size soyluyorum HAMILEYIMMMMMMMM :)
Canim inanki heyecanla test sonucunu bekliyordum..Belki birbirimizi tanımıyoruz ama çok sevindim sonucuna.Maşallah hayırlı olsun..Allah sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin inşallah..

Kızlar ellerim titriyo agliyorum hastanede ciglik attm annemden once size soyluyorum HAMILEYIMMMMMMMM :)
Ayyyyyyyyyyy süper süper süper canımmm çok sevindim darısı hepimize inşallahhhhhhh yaaa ne güzel oldu valla çok sevindim oyyy kendim olmuş gibi sevindim Fatmanurum hayırlı olsun tebrik ederim

Herkese Merhaba,

Ben 38 yaşındayım ve 2,5 - 3 ay önce erken menapoz teşhisi koyuldu ve çocuğun olmaz dediler ve dünyam yıkıldı hiç çocuğum yok ve eylül gibi artık zamanı geldi yaparım diyordum ama bunu öğrendim maalesef.

Geçen 2,5 aylık sürede bitsikel kürlerden, vitaminlerden, çaylardan hepsini kullandım ve 2 ayda toplam 8 yumurtam oldu ultrasonda göründü ve bana menapoz başlangıcındasınız kesin girmiş değilsiniz demişlerdi ve ben ilk teşhis koyulduğunda en son 3 ay önce adet olmuştum ama bu dönemde hem adet oldum hem yumurtam oldu ama bu seferde tüp bebekle şansınız yüksek dediler. Bende bu ay tüp bebeğe başlayacağım nerede yaptıracağıma karar veremedim. Kafam çok karışık her gün birşeyler okuyorum ve okudukça kafam iyice karışıyor

Kuzummm insallahhh 3.gün iyi mi oluyor rabbim hepimizin yüzünü guldursunnn insallahhh ben birazdan hepinizin ismini tek tek okuyup fetih yasin ne varsa okuyacağım dua edinnn bana
Her şey çok guzel olacak insallahhh ben de okuyacağım sana insallahh

Ayyyyyyyyyyy süper süper süper canımmm çok sevindim darısı hepimize inşallahhhhhhh yaaa ne güzel oldu valla çok sevindim oyyy kendim olmuş gibi sevindim Fatmanurum hayırlı olsun tebrik ederim
Sagol canım benimmm yaa hep destek oldun hep inandın burdaki herkes tabi oyle de sen bi ayrı herkese tek tek destek oldun :) insallahhhhh senin sonucun gelince de boyle mutlu olacagizzz insallah canım arkadasimmmmm :)))

Sagol canım benimmm yaa hep destek oldun hep inandın burdaki herkes tabi oyle de sen bi ayrı herkese tek tek destek oldun :) insallahhhhh senin sonucun gelince de boyle mutlu olacagizzz insallah canım arkadasimmmmm :)))
Oyyyy inşallahhhhhhh inşallahhhhhhh bende gördüm artık yaa bi pozitif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…