- 21 Nisan 2015
- 450
- 522
- 103
Aaaa evet hadi hayırlısı sizin aynıydı opu gunuCanimmm masalllahh cok hizli oldu gibi geldii bnaaa amaninnnnnn)yarin 3.gun mu oluyor senin de.ayy cokk heyecanliiii
Kuzummm insallahhh 3.gün iyi mi oluyor rabbim hepimizin yüzünü guldursunnn insallahhh ben birazdan hepinizin ismini tek tek okuyup fetih yasin ne varsa okuyacağım dua edinnn banaCanimmm masalllahh cok hizli oldu gibi geldii bnaaa amaninnnnnn)yarin 3.gun mu oluyor senin de.ayy cokk heyecanliiii
Evet tatlım insallahhh allahtan hayirlisiAaaa evet hadi hayırlısı sizin aynıydı opu gunu
Sagol canım aminn insallahhh isteyen herkese nasip olur insallahhhhh :)))valla ellerim titreyerek açtım ben de sayfayıçok şükürrrr Rabbim hayırla kucağına almayı da nasip etsin darısı da bizlere olsun inşallahhhh
Insallah canim insallahhhCanimmmmm tebriklerrr cok sewindimmm dewami da hayirli cok guzel olsun insalllah aminnn
Evet canım tuttu valla insallah hersey guzel ilerler :) bu arada dualara devam burdaki herkes hamiş olcakkkkkkk Allahın izniyle :)P pink_love_lady kuzummmm cokk sevindim elhamdulillah dualarimiz tuttu rabbim sağlıkla mutlulukla kucagina almayı nasip etsinnn dualarını bizden esirgeme
Dualarımız seninle fıstık biz de unutma dualarindaKuzummm insallahhh 3.gün iyi mi oluyor rabbim hepimizin yüzünü guldursunnn insallahhh ben birazdan hepinizin ismini tek tek okuyup fetih yasin ne varsa okuyacağım dua edinnn bana
Canim inanki heyecanla test sonucunu bekliyordum..Belki birbirimizi tanımıyoruz ama çok sevindim sonucuna.Maşallah hayırlı olsun..Allah sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin inşallah..Kızlar ellerim titriyo agliyorum hastanede ciglik attm annemden once size soyluyorum HAMILEYIMMMMMMMM :)
Ayyyyyyyyyyy süper süper süperKızlar ellerim titriyo agliyorum hastanede ciglik attm annemden once size soyluyorum HAMILEYIMMMMMMMM :)
Insallahhh Canım benim rabbim sağlıkla mutluluk güzel günlere erişmeyi nasip eylesinnEvet canım tuttu valla insallah hersey guzel ilerler :) bu arada dualara devam burdaki herkes hamiş olcakkkkkkk Allahın izniyle :)
Cok sagol canım cok tesekkurlerr :)))Canim inanki heyecanla test sonucunu bekliyordum..Belki birbirimizi tanımıyoruz ama çok sevindim sonucuna.Maşallah hayırlı olsun..Allah sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin inşallah..
Canım hayırlı olsun bize dua edermisinniz :)CANLARIMM IYI DILEKLERINIZ ICIN COK TESEKKUR EDERIM HEPINIZE IYIKI VARSINIZ IYIKIIII :))) INSALLAH BEKLEYEN HERKES BU GUZEL ANI YAŞAR INSALLAH :)
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa tebrikler canımmm sağlıkla gelsin minnak.Kızlar ellerim titriyo agliyorum hastanede ciglik attm annemden once size soyluyorum HAMILEYIMMMMMMMM :)
Unutur muyummm hiç Rabbim yüzümüzü guldursun inşallah cankuslarDualarımız seninle fıstık biz de unutma dualarinda
Her şey çok guzel olacak insallahhh ben de okuyacağım sana insallahhKuzummm insallahhh 3.gün iyi mi oluyor rabbim hepimizin yüzünü guldursunnn insallahhh ben birazdan hepinizin ismini tek tek okuyup fetih yasin ne varsa okuyacağım dua edinnn bana
Sagol canım benimmm yaa hep destek oldun hep inandın burdaki herkes tabi oyle de sen bi ayrı herkese tek tek destek oldun :) insallahhhhh senin sonucun gelince de boyle mutlu olacagizzz insallah canım arkadasimmmmm :)))Ayyyyyyyyyyy süper süper süpercanımmm çok sevindim darısı hepimize inşallahhhhhhh yaaa ne güzel oldu valla çok sevindim oyyy kendim olmuş gibi sevindim Fatmanurum hayırlı olsun tebrik ederim
Geldim geldim internet paketin bitti çok bakamıom evde wifi de sorunlu şuan ama yettim
Oyyyy inşallahhhhhhh inşallahhhhhhh bende gördüm artık yaa bi pozitifSagol canım benimmm yaa hep destek oldun hep inandın burdaki herkes tabi oyle de sen bi ayrı herkese tek tek destek oldun :) insallahhhhh senin sonucun gelince de boyle mutlu olacagizzz insallah canım arkadasimmmmm :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?