Insallahhh canım benim rabbim yüzünü guldursun senin deHer şey çok guzel olacak insallahhh ben de okuyacağım sana insallahh
Sagolun cok cokk tesekkur ederimmP pink_love_lady ben de tebrik ederim araştırmak için girip böyle haberleri duymak bile çok sevindirici. Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah sağlıkla...
Canim hayirli olsun transferin insallah tutunsun bebisin ya da bebislerin.Dualarimiz seninle...Kizlarrr yarın 12 de transferimmm var dua edinnnn ne okur banaaa çok heycanliyimm
Selam o zaman işini iyi bilen bir doktor ve merkez seçip işi riske atmayin derim...hangi şehirde sinizHerkese Merhaba,
Ben 38 yaşındayım ve 2,5 - 3 ay önce erken menapoz teşhisi koyuldu ve çocuğun olmaz dediler ve dünyam yıkıldı hiç çocuğum yok ve eylül gibi artık zamanı geldi yaparım diyordum ama bunu öğrendim maalesef.
Geçen 2,5 aylık sürede bitsikel kürlerden, vitaminlerden, çaylardan hepsini kullandım ve 2 ayda toplam 8 yumurtam oldu ultrasonda göründü ve bana menapoz başlangıcındasınız kesin girmiş değilsiniz demişlerdi ve ben ilk teşhis koyulduğunda en son 3 ay önce adet olmuştum ama bu dönemde hem adet oldum hem yumurtam oldu ama bu seferde tüp bebekle şansınız yüksek dediler. Bende bu ay tüp bebeğe başlayacağım nerede yaptıracağıma karar veremedim. Kafam çok karışık her gün birşeyler okuyorum ve okudukça kafam iyice karışıyor
Sagolunn tabiki ederimmm :)))Canım hayırlı olsun bize dua edermisinniz :)
Kuran okurum ki ben sana inşallahhhhhhh :))Kizlarrr yarın 12 de transferimmm var dua edinnnn ne okur banaaa çok heycanliyimm
Hangi sehirdesiniz ona gore yardimci olalim.Herkese Merhaba,
Ben 38 yaşındayım ve 2,5 - 3 ay önce erken menapoz teşhisi koyuldu ve çocuğun olmaz dediler ve dünyam yıkıldı hiç çocuğum yok ve eylül gibi artık zamanı geldi yaparım diyordum ama bunu öğrendim maalesef.
Geçen 2,5 aylık sürede bitsikel kürlerden, vitaminlerden, çaylardan hepsini kullandım ve 2 ayda toplam 8 yumurtam oldu ultrasonda göründü ve bana menapoz başlangıcındasınız kesin girmiş değilsiniz demişlerdi ve ben ilk teşhis koyulduğunda en son 3 ay önce adet olmuştum ama bu dönemde hem adet oldum hem yumurtam oldu ama bu seferde tüp bebekle şansınız yüksek dediler. Bende bu ay tüp bebeğe başlayacağım nerede yaptıracağıma karar veremedim. Kafam çok karışık her gün birşeyler okuyorum ve okudukça kafam iyice karışıyor
Allah razi olsun inşallah tatlım benim rabbim yüzümüzü guldursun inşallah hepinize dua var bugün hadi bakalim beni unutmayın inşallahCanim hayirli olsun transferin insallah tutunsun bebisin ya da bebislerin.Dualarimiz seninle...
Canım hoşgeldin umarimcok guzel olur her şey .öncelikle nerede oturuyorsunuz burada farklı illerde tedawi gören birçok kişi var herkes de sana çok yardım edecektir bende buraya katılalı çok olmadi ama çok fazla şey öğrendim burada herkes her açıdan destek oldu sagolsunlarHerkese Merhaba,
Ayy canimm kaç tane embryo koyacakk acaba bir de öncesinde progesteron diye sormustun sen hiç takılmaa demek ki gebelik için vücudun hazirr çok şükür rahat ollAllah razi olsun inşallah tatlım benim rabbim yüzümüzü guldursun inşallah hepinize dua var bugün hadi bakalim beni unutmayın inşallah
2 tane :))))Ayy canimm kaç tane embryo koyacakk acaba bir de öncesinde progesteron diye sormustun sen hiç takılmaa demek ki gebelik için vücudun hazirr çok şükür rahat oll)))
Canımmm çok çok tebrik ederimKızlar ellerim titriyo agliyorum hastanede ciglik attm annemden once size soyluyorum HAMILEYIMMMMMMMM :)
İnşallah bebeğin sana tutunmusturr az duyulmuş olması da bunu gösteriyor moralinizi yüksek tütün lütfen çok önemli bebeğiniz için Allah tan ümit kesilmez sizin için de çok dua edelimO kadar guzel haberler okudum ki cok mutlu oldum.bu sabahtan beri agliyorun doktora kontrole gittim bebegimin kalp atisini duyamadi baska doktora gittim cok az duydu ama unutlanma dedi pazartesi tekrar gidecem duyulmazsa kurtaj dediler ilaci kesecekler uc dort saat aglamanin ardindan anca sayfaya bakabildim benden bu kadarmis edacik beni listeden cikarabilirsin. Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin herkesten guzel haberler gelir insallah esram ve edacik guzel pozitif sonuclar alirsiniz insallah
Canım benim belki de Rabbim bir mucize yaşatır sana ve bebeğin kalp atışları normale döner. Senin için de Kuran okur dua ederim ben sende elini karnına koy bebeğinle konuş beni bırakıp gitme sakın de ve şöyle dua et Allah'ım karnıma daki bebeğimi sana emanet ediyorum. Biliyorum senin emanetlerine hiçbirşey olmaz. Sen emanet lerini korursun Allah 'ım diye dua et elin karnında. Sürekli tekrar et. Ve Allah'a bırak.O kadar guzel haberler okudum ki cok mutlu oldum.bu sabahtan beri agliyorun doktora kontrole gittim bebegimin kalp atisini duyamadi baska doktora gittim cok az duydu ama unutlanma dedi pazartesi tekrar gidecem duyulmazsa kurtaj dediler ilaci kesecekler uc dort saat aglamanin ardindan anca sayfaya bakabildim benden bu kadarmis edacik beni listeden cikarabilirsin. Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin herkesten guzel haberler gelir insallah esram ve edacik guzel pozitif sonuclar alirsiniz insallah
O kadar guzel haberler okudum ki cok mutlu oldum.bu sabahtan beri agliyorun doktora kontrole gittim bebegimin kalp atisini duyamadi baska doktora gittim cok az duydu ama unutlanma dedi pazartesi tekrar gidecem duyulmazsa kurtaj dediler ilaci kesecekler uc dort saat aglamanin ardindan anca sayfaya bakabildim benden bu kadarmis edacik beni listeden cikarabilirsin. Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin herkesten guzel haberler gelir insallah esram ve edacik guzel pozitif sonuclar alirsiniz insallah
Canım hiç üzülme hepimiz bu sınavı atlaticaz inşallah sen umutla bak ki yarınlara herşey güzel olacak rabbim yüzünü guldursun insallahhh bu mubarek aylar daO kadar guzel haberler okudum ki cok mutlu oldum.bu sabahtan beri agliyorun doktora kontrole gittim bebegimin kalp atisini duyamadi baska doktora gittim cok az duydu ama unutlanma dedi pazartesi tekrar gidecem duyulmazsa kurtaj dediler ilaci kesecekler uc dort saat aglamanin ardindan anca sayfaya bakabildim benden bu kadarmis edacik beni listeden cikarabilirsin. Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin herkesten guzel haberler gelir insallah esram ve edacik guzel pozitif sonuclar alirsiniz insallah
Canım senin sonuç ne olduCanım benim belki de Rabbim bir mucize yaşatır sana ve bebeğin kalp atışları normale döner. Senin için de Kuran okur dua ederim ben sende elini karnına koy bebeğinle konuş beni bırakıp gitme sakın de ve şöyle dua et Allah'ım karnıma daki bebeğimi sana emanet ediyorum. Biliyorum senin emanetlerine hiçbirşey olmaz. Sen emanet lerini korursun Allah 'ım diye dua et elin karnında. Sürekli tekrar et. Ve Allah'a bırak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?