2016 mayıs tüp bebek

Selam o zaman işini iyi bilen bir doktor ve merkez seçip işi riske atmayin derim...hangi şehirde siniz

Hangi sehirdesiniz ona gore yardimci olalim.

Canım hoşgeldin umarimcok guzel olur her şey .öncelikle nerede oturuyorsunuz burada farklı illerde tedawi gören birçok kişi var herkes de sana çok yardım edecektir bende buraya katılalı çok olmadi ama çok fazla şey öğrendim burada herkes her açıdan destek oldu sagolsunlar

O kadar guzel haberler okudum ki cok mutlu oldum.bu sabahtan beri agliyorun doktora kontrole gittim bebegimin kalp atisini duyamadi baska doktora gittim cok az duydu ama unutlanma dedi pazartesi tekrar gidecem duyulmazsa kurtaj dediler ilaci kesecekler uc dort saat aglamanin ardindan anca sayfaya bakabildim benden bu kadarmis edacik beni listeden cikarabilirsin. Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin herkesten guzel haberler gelir insallah esram ve edacik guzel pozitif sonuclar alirsiniz insallah

Allah razi olsun inşallah tatlım benim rabbim yüzümüzü guldursun inşallah hepinize dua var bugün hadi bakalim beni unutmayın inşallah
Ayy canimm kaç tane embryo koyacakk acaba bir de öncesinde progesteron diye sormustun sen hiç takılmaa demek ki gebelik için vücudun hazirr çok şükür rahat oll )))

İstanbulda otuyorum arkadaşlar ve gecem gündüzüm birbirine karıştı. Zamana karşı yarış başlattım ama hızlı davranıp yanlış kararda vermek istemiyorum ((

İnşallah bebeğin sana tutunmusturr az duyulmuş olması da bunu gösteriyor moralinizi yüksek tütün lütfen çok önemli bebeğiniz için Allah tan ümit kesilmez sizin için de çok dua edelim

Bende bugün randevum vardı gittim fsh e2 la prolaktin herşey çok iyi çıktı şükür ben evlendiğimde beri ilk defa e2 düşük çıktı ☺ama TSh yükselmiş bu ara levotiron içemedim ondan sanırım yeni ayda başlayacağız sevinmedim desem yalan olur çünkü transferden 4 gün sonra kardeşimin düğünü olacaktı 16 temmuz da yeni adet donemim:)

Canım benim belki de Rabbim bir mucize yaşatır sana ve bebeğin kalp atışları normale döner. Senin için de Kuran okur dua ederim ben sende elini karnına koy bebeğinle konuş beni bırakıp gitme sakın de ve şöyle dua et Allah'ım karnıma daki bebeğimi sana emanet ediyorum. Biliyorum senin emanetlerine hiçbirşey olmaz. Sen emanet lerini korursun Allah 'ım diye dua et elin karnında. Sürekli tekrar et. Ve Allah'a bırak.

Canım hiç üzülme hepimiz bu sınavı atlaticaz inşallah sen umutla bak ki yarınlara herşey güzel olacak rabbim yüzünü guldursun insallahhh bu mubarek aylar da

Canım senin sonuç ne oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…