2016 mayıs tüp bebek

Kuzummm şimdi sana yazıyordum ben transfere gidiyorum diye :))) sen yazdın oku Canım benimm bende okurum sana ayy iyi ki varsınız sizi seviyorum EsrRam
İnşallahhhhhhh yarın o saatlerde senin için fetih ,meryem ve yasin sürelerini okumaya çalışcam kuzum. Rabbim hayırlı eylesin.

Aglamaktan baska birsey yapamiyorum canim saglikli gebelik gorunmuyo dediler umutlanma dediler

İstanbulda otuyorum arkadaşlar ve gecem gündüzüm birbirine karıştı. Zamana karşı yarış başlattım ama hızlı davranıp yanlış kararda vermek istemiyorum ((
Canimm ben ve bir kaç arkadaş altunizade bahçeci umut tüp bebek var orda tedawigoruyoruz bnada bir arkadaş vesile oldu bulmak da, şişli memorial ataşehir memorialde guzel diyorlar bir kişide acıbadem de tedawi olmuştu tesadüfen tanistgm brydi ikizleri vardı onun da ,öncelikle istersen internetten bu başlıklar altında arama yap yorumlar sana yardımcı olacaktır.ben bizim gidişatın kötü olduğunu öğrenince hiç düşünmeden başladım tedawye daha yeni yumurtalık toplandı yolun başındayımm

İnşallah bebeğin sana tutunmusturr az duyulmuş olması da bunu gösteriyor moralinizi yüksek tütün lütfen çok önemli bebeğiniz için Allah tan ümit kesilmez sizin için de çok dua edelim
Sagolun tek yapabildigim aglamak gozyaslarimi tutamiyorum etrafimdakileri de aglattim

İstanbulda otuyorum arkadaşlar ve gecem gündüzüm birbirine karıştı. Zamana karşı yarış başlattım ama hızlı davranıp yanlış kararda vermek istemiyorum ((
Bahçeci fulya yı öneririm cnm ben. bahçeci fulya da hamile kalanlar diye bi topik var göz at derim

Allah razı olsun canım bir araştırıyım internetten. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. En zoru herhalde merkez bulmak. Hepimiz vicdanlı, işini seven doktorlarla karşılaştırsın bizi dilerim..

Sagolun tek yapabildigim aglamak gozyaslarimi tutamiyorum etrafimdakileri de aglattim
Ahh geçen haftada bnde başka bir sebepten kendimi oday kapatıp saatlerce aglamistim ama sonra güldürdü yüce Rabbim siz yine de kendinizi bırakmayın çokcokk zordur muhakkak ama yinede iyi bakin kndnze.

Bahçeci fulya yı öneririm cnm ben. bahçeci fulya da hamile kalanlar diye bi topik var göz at derim
Evet bahçeciyi ben de çok duydum orası da aklımda arıyım bir randevu için bakalım. Çok sağol canım...

Aglamaktan baska birsey yapamiyorum canim saglikli gebelik gorunmuyo dediler umutlanma dediler
Yahu sen ne bakıosun onlara. Kesme umudunu belli mi olur? Rabbim'in işi garibtir. Kimse ne olacağını bilmez kaderinde varsa kalbi normale döner. Geçen burdan kızlardan birine de senin değerin iyi değil bebek tutmaz falan gibi bişeyler demişlerdi kızcağız beklemiş başka şeylerle ilgilenmiş birkaç zaman sonra gidip bi bakıo değer epey yüksek bebek ve kese var yani kafasına taksa belki inanıp kahrolup düşürecekti. Yüreğini güzel tut ve söylediğim duayı yap bol bol.

Ahh geçen haftada bnde başka bir sebepten kendimi oday kapatıp saatlerce aglamistim ama sonra güldürdü yüce Rabbim siz yine de kendinizi bırakmayın çokcokk zordur muhakkak ama yinede iyi bakin kndnze.
Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin.. Zaman su gibi aksın sizin için.... ne güzel haberlerin olduğu gün yazmışım ben :) sizin uğurunuz bana da geçer inşallah....

Evet bahçeciyi ben de çok duydum orası da aklımda arıyım bir randevu için bakalım. Çok sağol canım...
Rica ederim. Allah işini rast getirsin. Orda mustafa bey var ben onun hastasıydım. Yoğun ama çok yoğun. Güvenç bey var mesela ondan memnun olan da çoktu

Allah razı olsun canım bir araştırıyım internetten. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. En zoru herhalde merkez bulmak. Hepimiz vicdanlı, işini seven doktorlarla karşılaştırsın bizi dilerim..
Canimm buradan gelecek yorumlar konusunda ne kadar rahatlarsin bilmiyorum ama bndemerkeze karar verirken hiç zorlanmadim yorumları okuyunca, bnce senin için de rahat geçecek bu aşama merak etme

Eğer face kullanıosan mustafa acet e de bak derim. Yaşı ileri genelde 35 üstü ve zor hastalara bakıo genelde. Ve çok olumlu sonuç alan var en zor hastalarda. Hatta tedavi olmadan ameliyatlarla bile hamile kalan var şok oluom gördükçe. İstanbul da olsam kesin araştırırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…