İnşallahhhhhhh yarın o saatlerde senin için fetih ,meryem ve yasin sürelerini okumaya çalışcam kuzum. Rabbim hayırlı eylesin.Kuzummm şimdi sana yazıyordum ben transfere gidiyorum diye :))) sen yazdın oku Canım benimm bende okurum sana ayy iyi ki varsınız sizi seviyorumEsrRam
Eşim aksilikler yaşayınca yarın test günü diye bekleyelim dedi yarın öğleden sonra alırız sabah kan verip inşallahCanım senin sonuç ne oldu
Canimsin Allah razi olsun rabbim sana da kocaman sevinçler yasatsin insallahhh bu gece dualarımdasin kuzuuİnşallahhhhhhh yarın o saatlerde senin için fetih ,meryem ve yasin sürelerini okumaya çalışcam kuzum. Rabbim hayırlı eylesin.
Aglamaktan baska birsey yapamiyorum canim saglikli gebelik gorunmuyo dediler umutlanma dedilerCanım benim belki de Rabbim bir mucize yaşatır sana ve bebeğin kalp atışları normale döner. Senin için de Kuran okur dua ederim ben sende elini karnına koy bebeğinle konuş beni bırakıp gitme sakın de ve şöyle dua et Allah'ım karnıma daki bebeğimi sana emanet ediyorum. Biliyorum senin emanetlerine hiçbirşey olmaz. Sen emanet lerini korursun Allah 'ım diye dua et elin karnında. Sürekli tekrar et. Ve Allah'a bırak.
Canimm ben ve bir kaç arkadaş altunizade bahçeci umut tüp bebek var orda tedawigoruyoruz bnada bir arkadaş vesile oldu bulmak da, şişli memorial ataşehir memorialde guzel diyorlar bir kişide acıbadem de tedawi olmuştu tesadüfen tanistgm brydi ikizleri vardı onun da ,öncelikle istersen internetten bu başlıklar altında arama yap yorumlar sana yardımcı olacaktır.ben bizim gidişatın kötü olduğunu öğrenince hiç düşünmeden başladım tedawye daha yeni yumurtalık toplandı yolun başındayımmİstanbulda otuyorum arkadaşlar ve gecem gündüzüm birbirine karıştı. Zamana karşı yarış başlattım ama hızlı davranıp yanlış kararda vermek istemiyorum((
Sagolun tek yapabildigim aglamak gozyaslarimi tutamiyorum etrafimdakileri de aglattimİnşallah bebeğin sana tutunmusturr az duyulmuş olması da bunu gösteriyor moralinizi yüksek tütün lütfen çok önemli bebeğiniz için Allah tan ümit kesilmez sizin için de çok dua edelim
Allah razı olsun canım inşallahhhhhhh hepimiz mutluluktan uçalım inşallahCanimsin Allah razi olsun rabbim sana da kocaman sevinçler yasatsin insallahhh bu gece dualarımdasin kuzuu
Yuppppiiiii çifte heyecanı yasasinnnn yasasinnnnnn2 tane :))))
Bahçeci fulya yı öneririm cnm ben. bahçeci fulya da hamile kalanlar diye bi topik var göz at derimİstanbulda otuyorum arkadaşlar ve gecem gündüzüm birbirine karıştı. Zamana karşı yarış başlattım ama hızlı davranıp yanlış kararda vermek istemiyorum((
Allah razı olsun canım bir araştırıyım internetten. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. En zoru herhalde merkez bulmak. Hepimiz vicdanlı, işini seven doktorlarla karşılaştırsın bizi dilerim..Canimm ben ve bir kaç arkadaş altunizade bahçeci umut tüp bebek var orda tedawigoruyoruz bnada bir arkadaş vesile oldu bulmak da, şişli memorial ataşehir memorialde guzel diyorlar bir kişide acıbadem de tedawi olmuştu tesadüfen tanistgm brydi ikizleri vardı onun da ,öncelikle istersen internetten bu başlıklar altında arama yap yorumlar sana yardımcı olacaktır.ben bizim gidişatın kötü olduğunu öğrenince hiç düşünmeden başladım tedawye daha yeni yumurtalık toplandı yolun başındayımm
Akşam sana da dua var kuzummm hepinize insallahhhYuppppiiiii çifte heyecanı yasasinnnn yasasinnnnnn
Ahh geçen haftada bnde başka bir sebepten kendimi oday kapatıp saatlerce aglamistim ama sonra güldürdü yüce Rabbim siz yine de kendinizi bırakmayın çokcokk zordur muhakkak ama yinede iyi bakin kndnze.Sagolun tek yapabildigim aglamak gozyaslarimi tutamiyorum etrafimdakileri de aglattim
Evet bahçeciyi ben de çok duydum orası da aklımda arıyım bir randevu için bakalım. Çok sağol canım...Bahçeci fulya yı öneririm cnm ben. bahçeci fulya da hamile kalanlar diye bi topik var göz at derim
Kuzum hayırlı uğurlu olsun. Mutluluğunuz daim olsun :)Sagol canım benimmm yaa hep destek oldun hep inandın burdaki herkes tabi oyle de sen bi ayrı herkese tek tek destek oldun :) insallahhhhh senin sonucun gelince de boyle mutlu olacagizzz insallah canım arkadasimmmmm :)))
Yahu sen ne bakıosun onlara. Kesme umudunu belli mi olur? Rabbim'in işi garibtir. Kimse ne olacağını bilmez kaderinde varsa kalbi normale döner. Geçen burdan kızlardan birine de senin değerin iyi değil bebek tutmaz falan gibi bişeyler demişlerdi kızcağız beklemiş başka şeylerle ilgilenmiş birkaç zaman sonra gidip bi bakıo değer epey yüksek bebek ve kese var yani kafasına taksa belki inanıp kahrolup düşürecekti. Yüreğini güzel tut ve söylediğim duayı yap bol bol.Aglamaktan baska birsey yapamiyorum canim saglikli gebelik gorunmuyo dediler umutlanma dediler
Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin.. Zaman su gibi aksın sizin için.... ne güzel haberlerin olduğu gün yazmışım ben :) sizin uğurunuz bana da geçer inşallah....Ahh geçen haftada bnde başka bir sebepten kendimi oday kapatıp saatlerce aglamistim ama sonra güldürdü yüce Rabbim siz yine de kendinizi bırakmayın çokcokk zordur muhakkak ama yinede iyi bakin kndnze.
Rica ederim. Allah işini rast getirsin. Orda mustafa bey var ben onun hastasıydım. Yoğun ama çok yoğun. Güvenç bey var mesela ondan memnun olan da çoktuEvet bahçeciyi ben de çok duydum orası da aklımda arıyım bir randevu için bakalım. Çok sağol canım...
Canimm buradan gelecek yorumlar konusunda ne kadar rahatlarsin bilmiyorum ama bndemerkeze karar verirken hiç zorlanmadim yorumları okuyunca, bnce senin için de rahat geçecek bu aşama merak etmeAllah razı olsun canım bir araştırıyım internetten. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. En zoru herhalde merkez bulmak. Hepimiz vicdanlı, işini seven doktorlarla karşılaştırsın bizi dilerim..
Amin canım burayı seweceksin çok güzel gelecek sana da insallahhRabbim kucağınıza almayı nasip etsin.. Zaman su gibi aksın sizin için.... ne güzel haberlerin olduğu gün yazmışım ben :) sizin uğurunuz bana da geçer inşallah....
Eğer face kullanıosan mustafa acet e de bak derim. Yaşı ileri genelde 35 üstü ve zor hastalara bakıo genelde. Ve çok olumlu sonuç alan var en zor hastalarda. Hatta tedavi olmadan ameliyatlarla bile hamile kalan var şok oluom gördükçe. İstanbul da olsam kesin araştırırdım.Allah razı olsun canım bir araştırıyım internetten. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. En zoru herhalde merkez bulmak. Hepimiz vicdanlı, işini seven doktorlarla karşılaştırsın bizi dilerim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?