Allah razı olsun canımmmAkşam sana da dua var kuzummm hepinize insallahhh
Canimmmm coooook sevindim inan gozlerim doldu rabbim sag salim kucagina almayi da nasip etsin inssssKızlar ellerim titriyo agliyorum hastanede ciglik attm annemden once size soyluyorum HAMILEYIMMMMMMMM :)
Artık bir arıyım gidiyim neticede tecrübeli bir ekip ve ismi de var Hakkımızda hangi doktor hayırlıysa onu nasip etsin rabbim.Rica ederim. Allah işini rast getirsin. Orda mustafa bey var ben onun hastasıydım. Yoğun ama çok yoğun. Güvenç bey var mesela ondan memnun olan da çoktu
İnşallah canım, her saniyem araştırmakla geçiyor son 2,5 aydır başka hiç bir şeye odaklanamıyorum kimseden de fikir alamıyorum ya anlamıyorlar yada bu konuda bilgileri yok. Bu forum bana her konuda çok yardımcı oldu zaten.. Ne güzel bir dayanışma var..Canimm buradan gelecek yorumlar konusunda ne kadar rahatlarsin bilmiyorum ama bndemerkeze karar verirken hiç zorlanmadim yorumları okuyunca, bnce senin için de rahat geçecek bu aşama merak etme
Eeet canm.sen takilma herseye doktorun.en.iyisini bilirYaa benim profesör hiç öyle bisi testtir yapmıyor
Tatlım bana yapilmadi gerek görseydi yapardı dimi
Evet Mustafa beyi bende duydum aradım bana en erken Ekime gün veriyorlar oda bugünden gün bile kesinleştirmiyorlar eylülde arayıp gün belirleyecekmişiz canım.Eğer face kullanıosan mustafa acet e de bak derim. Yaşı ileri genelde 35 üstü ve zor hastalara bakıo genelde. Ve çok olumlu sonuç alan var en zor hastalarda. Hatta tedavi olmadan ameliyatlarla bile hamile kalan var şok oluom gördükçe. İstanbul da olsam kesin araştırırdım.
Canım çok yoğun olduğunu biliyorum ama faydası olacağına inanıosam beklerim benim bu tedavide tutmazsa (ki inşallahhhhhhh tutmuştur ) şimdiden eylül ekim e randevu almayı planlıyorum. Yalvaranları gördüm hocam nolur erken randevu verin diye :)) demek ki bişey görmüşler adamda. Bilmiyorum bende çok taktım olmasa oraya gitcem diye.Evet Mustafa beyi bende duydum aradım bana en erken Ekime gün veriyorlar oda bugünden gün bile kesinleştirmiyorlar eylülde arayıp gün belirleyecekmişiz canım.Doktor başarılı olunca aynı oranda yoğunda oluyor. Bahçeciyi bir araştırıp arıyım randevu için en iyisi. Aret beyden randevu almıştım 1 ay önce ayın 29'una o görüşmeden de ümitliyim ama işte yeni olduğum için her yeni bilgi kafasını karıştıyor insanın. Sağol canım önerin için...
Canimmmm uzulmee Rabbim yar ve yardimcn.olsun.hic belli olmaz nasibinde varsa kendini diyaracak bebegin dua edecgz kuzumm dua ett Rabbimm sesimizi duyuyorAglamaktan baska birsey yapamiyorum canim saglikli gebelik gorunmuyo dediler umutlanma dediler
Hayırlı sonuçlar olur insallahEşim aksilikler yaşayınca yarın test günü diye bekleyelim dedi yarın öğleden sonra alırız sabah kan verip inşallah
İnşallahhhhhhh cümlemizeHayırlı sonuçlar olur insallah
Herkese Merhaba,
Ben 38 yaşındayım ve 2,5 - 3 ay önce erken menapoz teşhisi koyuldu ve çocuğun olmaz dediler ve dünyam yıkıldı hiç çocuğum yok ve eylül gibi artık zamanı geldi yaparım diyordum ama bunu öğrendim maalesef.
Geçen 2,5 aylık sürede bitsikel kürlerden, vitaminlerden, çaylardan hepsini kullandım ve 2 ayda toplam 8 yumurtam oldu ultrasonda göründü ve bana menapoz başlangıcındasınız kesin girmiş değilsiniz demişlerdi ve ben ilk teşhis koyulduğunda en son 3 ay önce adet olmuştum ama bu dönemde hem adet oldum hem yumurtam oldu ama bu seferde tüp bebekle şansınız yüksek dediler. Bende bu ay tüp bebeğe başlayacağım nerede yaptıracağıma karar veremedim. Kafam çok karışık her gün birşeyler okuyorum ve okudukça kafam iyice karışıyor
haydi canim tum dualarimiz seninle cok cok guzel olucak insallah :)Kizlarrr yarın 12 de transferimmm var dua edinnnn ne okur banaaa çok heycanliyimm
ay canim hadi insallah kap gel yegenimizi annesini bekliyodur o da simdi :)İnşallah cnm Allah yuzumuzu guldursun benimde transfer gnum pzt:)
canim benim sen kalbini ferah tut herseyin hayirlisi. dur bir pazartesi olsun o zaman haberlesiriz gene. cok opuyorum.O kadar guzel haberler okudum ki cok mutlu oldum.bu sabahtan beri agliyorun doktora kontrole gittim bebegimin kalp atisini duyamadi baska doktora gittim cok az duydu ama unutlanma dedi pazartesi tekrar gidecem duyulmazsa kurtaj dediler ilaci kesecekler uc dort saat aglamanin ardindan anca sayfaya bakabildim benden bu kadarmis edacik beni listeden cikarabilirsin. Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin herkesten guzel haberler gelir insallah esram ve edacik guzel pozitif sonuclar alirsiniz insallah
Canım çok tehlikeli olmuş. Dr lar ağır kaldırmayın, bişeyler silkelemeyin falan diolar. İnşallah birşey olmamıştır dua et. Çocuk sonuçta bilmeden yapmış inşallah yumurtaların iyi durumdadır canım. Yumurtalar çatlar yani yoksa deforme falan olmaz. Ani şeyler yasak yumurta büyütülürken. Hayırlısı olsun canım korkutmak istemem içimden de bişey olmamıştır diye geçiyor bu arada.Arkadaslar bende su an yumurta takibindeyim.. Yarin opu var insallah.. Ilk cocugum da tup bebek 2.5 yasinda.. Simdi tekrar kardes icin tedavideyiz nasipse..
Yalniz az önce oglum karnima atladi hizli bi sekilde.. Boyle birseyle yumurtalarin zarar görme ihtimali varmi sizce? Transfer sonrasi olsa korkardim ama daha henuz yumurta toplanmadi.. Dualarinizi bekliyorum.. Hamis arkadaslari tebrik ediyorum.. Sonuc bekleyenlere de hayrli sonuclar diliyorum..
haydi Esram haydi tam zamani tam zamani simdiiii :) insallah yarinin guzel haberi de senden gelicek kuzum. Hep dualarimdasinizEşim aksilikler yaşayınca yarın test günü diye bekleyelim dedi yarın öğleden sonra alırız sabah kan verip inşallah
Ayy kelimesi bile yetiyor inşallah canimay canim hadi insallah kap gel yegenimizi annesini bekliyodur o da simdi :)
Insallah canım benim cok sagolll :)Canımmm çok çok tebrik ederimçok sevindim senin adına. Sağlıklı bir hamilelik geçirirsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?