2016 mayıs tüp bebek

Rica ederim. Allah işini rast getirsin. Orda mustafa bey var ben onun hastasıydım. Yoğun ama çok yoğun. Güvenç bey var mesela ondan memnun olan da çoktu
Artık bir arıyım gidiyim neticede tecrübeli bir ekip ve ismi de var Hakkımızda hangi doktor hayırlıysa onu nasip etsin rabbim.
Canimm buradan gelecek yorumlar konusunda ne kadar rahatlarsin bilmiyorum ama bndemerkeze karar verirken hiç zorlanmadim yorumları okuyunca, bnce senin için de rahat geçecek bu aşama merak etme
İnşallah canım, her saniyem araştırmakla geçiyor son 2,5 aydır başka hiç bir şeye odaklanamıyorum kimseden de fikir alamıyorum ya anlamıyorlar yada bu konuda bilgileri yok. Bu forum bana her konuda çok yardımcı oldu zaten.. Ne güzel bir dayanışma var..

Kızlar su an iki ayrı dünyam var burayı sizlerden gelen haberleri okumadan yapamiyorum çünkü burası birbirini tanimadan ortak dertlerini sevinçlerini paylsanlarla dolu dışarıdaki dunyam şuan olanlardan habersiz olsa da bu kadar anlayisli olamazlardi sizlerden Allah razı olsun ve Rbbim bizi dermansız birakmasin 1ayda burda dertleserek destek olduk ve güzel haberlerimzle ya da hayırlı olan neyse dertleşmeye devam edeceğiz inşallah burası her gün bir şekilde motive ediyor olmasaydinz herhalde stresli ve zor gecerdi

Evet Mustafa beyi bende duydum aradım bana en erken Ekime gün veriyorlar oda bugünden gün bile kesinleştirmiyorlar eylülde arayıp gün belirleyecekmişiz canım. Doktor başarılı olunca aynı oranda yoğunda oluyor. Bahçeciyi bir araştırıp arıyım randevu için en iyisi. Aret beyden randevu almıştım 1 ay önce ayın 29'una o görüşmeden de ümitliyim ama işte yeni olduğum için her yeni bilgi kafasını karıştıyor insanın. Sağol canım önerin için...

Canım çok yoğun olduğunu biliyorum ama faydası olacağına inanıosam beklerim benim bu tedavide tutmazsa (ki inşallahhhhhhh tutmuştur ) şimdiden eylül ekim e randevu almayı planlıyorum. Yalvaranları gördüm hocam nolur erken randevu verin diye :)) demek ki bişey görmüşler adamda. Bilmiyorum bende çok taktım olmasa oraya gitcem diye.

Aglamaktan baska birsey yapamiyorum canim saglikli gebelik gorunmuyo dediler umutlanma dediler
Canimmmm uzulmee Rabbim yar ve yardimcn.olsun.hic belli olmaz nasibinde varsa kendini diyaracak bebegin dua edecgz kuzumm dua ett Rabbimm sesimizi duyuyor

Öncelikle aramıza hoşgeldin :)

Temennimiz doğal yollarla gebe kalman elbet ama tüp bebeğe başlayacaksan burada çok büyük destek bulacaksın. Süreç zorlu evet ama imkansız değil lütfen korkma. Tüp bebek olmasaydı hiçbirimiz çocuk sahibi olamazdık harika bir teknoloji ve bu teknolojid3n sende yararlanacaksın. Yanında da bir sürü seninle ağlayıp seninle heyecanlanan arkadaşlar edineceksin.

Arkadaslar bende su an yumurta takibindeyim.. Yarin opu var insallah.. Ilk cocugum da tup bebek 2.5 yasinda.. Simdi tekrar kardes icin tedavideyiz nasipse..
Yalniz az önce oglum karnima atladi hizli bi sekilde.. Boyle birseyle yumurtalarin zarar görme ihtimali varmi sizce? Transfer sonrasi olsa korkardim ama daha henuz yumurta toplanmadi.. Dualarinizi bekliyorum.. Hamis arkadaslari tebrik ediyorum.. Sonuc bekleyenlere de hayrli sonuclar diliyorum..

canim benim sen kalbini ferah tut herseyin hayirlisi. dur bir pazartesi olsun o zaman haberlesiriz gene. cok opuyorum.

Canım çok tehlikeli olmuş. Dr lar ağır kaldırmayın, bişeyler silkelemeyin falan diolar. İnşallah birşey olmamıştır dua et. Çocuk sonuçta bilmeden yapmış inşallah yumurtaların iyi durumdadır canım. Yumurtalar çatlar yani yoksa deforme falan olmaz. Ani şeyler yasak yumurta büyütülürken. Hayırlısı olsun canım korkutmak istemem içimden de bişey olmamıştır diye geçiyor bu arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…