Ayyy ne güzelll ya çok moral buldum sayenizde hoşbuldum... Bu sayfa çok aktif ve herkes çok yardımcı oluyor birbirine.. Allah hepinizden razı olsun. İnşallah rabbim tedaviye gerek kalmadan nasip eder ama tedavi ile bile olsa bu mücadeleyi bile kutsal buluyorum ben... Çok ama çok teşekkür ederim....Öncelikle aramıza hoşgeldin :)
Temennimiz doğal yollarla gebe kalman elbet ama tüp bebeğe başlayacaksan burada çok büyük destek bulacaksın. Süreç zorlu evet ama imkansız değil lütfen korkma. Tüp bebek olmasaydı hiçbirimiz çocuk sahibi olamazdık harika bir teknoloji ve bu teknolojid3n sende yararlanacaksın. Yanında da bir sürü seninle ağlayıp seninle heyecanlanan arkadaşlar edineceksin.
Ayyy Allah razı olsun canım benim iyiki varsınız. Hiç test yapalım yok p.tesi tüp bitmişti yapamadık , Salı kan verdik sonucu kaybettiler. Demek mi öğrenmemeliyiz :))) böylesi daha iyi sanırım kuşumhaydi Esram haydi tam zamani tam zamani simdiiii :) insallah yarinin guzel haberi de senden gelicek kuzum. Hep dualarimdasiniz
Evet vuct ve kafa dinlensin bence de canm sonra yaptrKızlar sizden fikir isteyecem dr aradi dedim ya histeroskopi yapalim diye sen bir dinlen karar ver dedi ben simdi iki ay esimin memleketinde olucam bu.iki ay normal yoldan denesem de olmazsa gelince mi yaptirsam arkdslarimin cogu tup bebekten sonra kendiliginden olanlari ccok duyduk filan d
Sagol canım benimmm aminn :)Kuzum hayırlı uğurlu olsun. Mutluluğunuz daim olsun :)
Dimii belki kendiliğinden gelir ama acaba tuolerimde bir sorunmu var cunku pkodan baska problemimiz yok tüp bebekte tutmadi embriyoların ikiside 8 hucreliymis hemde offEvet vuct ve kafa dinlensin bence de canm sonra yaptr
Canım aynen yumurtalar büyük ve rahim de şuan ilaçlarla hazır olduğu için tüp bebek tedavisi olumsuz olunca veya doğumdan hemen sonra hemen hamile kalan çok oluyor. İnşallahhhhhhh senin de öyle olur canım benim. Biraz tatil, biraz oluruna bırakmak işe yarayabilir. Hatta 1 kg süt,1 kg. Su , 1 demet yıkanmış maydanoz ve 1 çay kaşığı karbonat kaynatıp yumurtlama zamanında kaynarken bi kaba boşalt buharına otur battaniye sar kendine ve 3 gün üstüste yapıp eşinle uyu o 3 gün kuzum. Bu da çok iyiymiş. Tam ovülasyon zamanına denk getir bunu 3 gün.Kızlar sizden fikir isteyecem dr aradi dedim ya histeroskopi yapalim diye sen bir dinlen karar ver dedi ben simdi iki ay esimin memleketinde olucam bu.iki ay normal yoldan denesem de olmazsa gelince mi yaptirsam arkdslarimin cogu tup bebekten sonra kendiliginden olanlari ccok duyduk filan d
Insallah canm yaCanım çok tehlikeli olmuş. Dr lar ağır kaldırmayın, bişeyler silkelemeyin falan diolar. İnşallah birşey olmamıştır dua et. Çocuk sonuçta bilmeden yapmış inşallah yumurtaların iyi durumdadır canım. Yumurtalar çatlar yani yoksa deforme falan olmaz. Ani şeyler yasak yumurta büyütülürken. Hayırlısı olsun canım korkutmak istemem içimden de bişey olmamıştır diye geçiyor bu arada.
Insallah canim benim cok sagol Allahım tez zamanda sana da nasip etsin insallahhhh oglun abi olsun canimmmmmm :)Canimmmm coooook sevindim inan gozlerim doldu rabbim sag salim kucagina almayi da nasip etsin inssss
Canım hemşire bişey olmaz dediyse kendine vesvese yapma olur mu?stresi bırak bi kenara. Hem maşallah bi minnoşun var çok şükür Rabbim ona uzun ömürler nasip etsin olsa da olur olmasa da şeklinde bak ki stres olma böylece tutması daha da fazla ihtimal olur. Yani rahat bırak hem maşallah bi tane var kuzum olursa Rabbim'in lütfudur olmasa imtihanı dua et bol bol.Insallah canm yahemsireyi aradim sorun olmaz dedi.. Transferden sonra dikkat etmelisiniz dedi . insallah olmaz ya cok korkuyorum.. Tahamda neler yapmstm hep unutmusum
Insallah kuzum benim.. Ooy oy.. Topiginiz cok canli masallah.. Beni de alin araniza tecrubelerinizle..Canım hemşire bişey olmaz dediyse kendine vesvese yapma olur mu?stresi bırak bi kenara. Hem maşallah bi minnoşun var çok şükür Rabbim ona uzun ömürler nasip etsin olsa da olur olmasa da şeklinde bak ki stres olma böylece tutması daha da fazla ihtimal olur. Yani rahat bırak hem maşallah bi tane var kuzum olursa Rabbim'in lütfudur olmasa imtihanı dua et bol bol.
Canım çok üzüldüm. Ağlama ama hala kalbi atıyormuş bak üzme onu. Belli mi olur hem bi mucize yaşadın belki bir daha yaşarsın sımsıkı tutunmuş olur sana. Hırpalama kendini desek de üzüleceksin ama kafanı dağıtacak şeyler yap bence.O kadar guzel haberler okudum ki cok mutlu oldum.bu sabahtan beri agliyorun doktora kontrole gittim bebegimin kalp atisini duyamadi baska doktora gittim cok az duydu ama unutlanma dedi pazartesi tekrar gidecem duyulmazsa kurtaj dediler ilaci kesecekler uc dort saat aglamanin ardindan anca sayfaya bakabildim benden bu kadarmis edacik beni listeden cikarabilirsin. Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin herkesten guzel haberler gelir insallah esram ve edacik guzel pozitif sonuclar alirsiniz insallah
Aramıza hoşgeldin canım :)) tabii benim yarın test günüm olumsuz olursa diğer kızlar seni zaten yanlız bırakmazlar canım hem dualarla hem bilgi alışverişi olarak ama ben girmem artık kuzum. Tedavin hayırlı olsun inşallahhhhhhhInsallah kuzum benim.. Ooy oy.. Topiginiz cok canli masallah.. Beni de alin araniza tecrubelerinizle..
Bu tuplerin acilmasi icinmi canim mutlaka deneyeyim tam anlamadim ama battaniyeuyi buhara oturduktuktan sonrami sarıcamCanım aynen yumurtalar büyük ve rahim de şuan ilaçlarla hazır olduğu için tüp bebek tedavisi olumsuz olunca veya doğumdan hemen sonra hemen hamile kalan çok oluyor. İnşallahhhhhhh senin de öyle olur canım benim. Biraz tatil, biraz oluruna bırakmak işe yarayabilir. Hatta 1 kg süt,1 kg. Su , 1 demet yıkanmış maydanoz ve 1 çay kaşığı karbonat kaynatıp yumurtlama zamanında kaynarken bi kaba boşalt buharına otur battaniye sar kendine ve 3 gün üstüste yapıp eşinle uyu o 3 gün kuzum. Bu da çok iyiymiş. Tam ovülasyon zamanına denk getir bunu 3 gün.
Rahimi yumuşatıo ve temizliyor canım. Üstüne , buharına oturunca battaniye sar etrafına ki etkisi olsun. Soğuyacak kadar kal sonra git eşinle uyu 3 gün üstüste yapılacak.Bu tuplerin acilmasi icinmi canim mutlaka deneyeyim tam anlamadim ama battaniyeuyi buhara oturduktuktan sonrami sarıcam
Bence de kuzum biraz dinlenip kafa dagitınca bakarsin kendiliginden gelir insallahh :)Kızlar sizden fikir isteyecem dr aradi dedim ya histeroskopi yapalim diye sen bir dinlen karar ver dedi ben simdi iki ay esimin memleketinde olucam bu.iki ay normal yoldan denesem de olmazsa gelince mi yaptirsam arkdslarimin cogu tup bebekten sonra kendiliginden olanlari ccok duyduk filan d
Kız neşeli napıonBence de kuzum biraz dinlenip kafa dagitınca bakarsin kendiliginden gelir insallahh :)
Ne demek negatif olursaaa esram ya olmycak olsa bile daha yasın kac gulum ya bak bizi bırakmak yokk anca beraber kanca beraberrr bu lafı biz soylesek oklavayla kovalarsın vallaaa duymiym bi daha bak hem yarın da burda halay var haberin olsunnnnmm yerim seniiiKız neşeli napıon
Olmaz tatlım rahat ol. Bebek bile olsa karnında ilk haftalarda birşey olmaz. Çok küçük yumurtalar koskoca karın boşluğunda. Yine de Dr una ara sor net bilgiyi ondan alırsın cnm.Arkadaslar bende su an yumurta takibindeyim.. Yarin opu var insallah.. Ilk cocugum da tup bebek 2.5 yasinda.. Simdi tekrar kardes icin tedavideyiz nasipse..
Yalniz az önce oglum karnima atladi hizli bi sekilde.. Boyle birseyle yumurtalarin zarar görme ihtimali varmi sizce? Transfer sonrasi olsa korkardim ama daha henuz yumurta toplanmadi.. Dualarinizi bekliyorum.. Hamis arkadaslari tebrik ediyorum.. Sonuc bekleyenlere de hayrli sonuclar diliyorum..
Sen kendini hazır hissettiğinde başla cnm. Kimseye bakma sen ne istiyorsun ve bu sürece tekrar hemen girmek istiyor musun? Önemli olan bu :)Kızlar sizden fikir isteyecem dr aradi dedim ya histeroskopi yapalim diye sen bir dinlen karar ver dedi ben simdi iki ay esimin memleketinde olucam bu.iki ay normal yoldan denesem de olmazsa gelince mi yaptirsam arkdslarimin cogu tup bebekten sonra kendiliginden olanlari ccok duyduk filan d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?