2016 mayıs tüp bebek

Kızlar sizden fikir isteyecem dr aradi dedim ya histeroskopi yapalim diye sen bir dinlen karar ver dedi ben simdi iki ay esimin memleketinde olucam bu.iki ay normal yoldan denesem de olmazsa gelince mi yaptirsam arkdslarimin cogu tup bebekten sonra kendiliginden olanlari ccok duyduk filan d

Ayyy ne güzelll ya çok moral buldum sayenizde hoşbuldum... Bu sayfa çok aktif ve herkes çok yardımcı oluyor birbirine.. Allah hepinizden razı olsun. İnşallah rabbim tedaviye gerek kalmadan nasip eder ama tedavi ile bile olsa bu mücadeleyi bile kutsal buluyorum ben... Çok ama çok teşekkür ederim....

haydi Esram haydi tam zamani tam zamani simdiiii :) insallah yarinin guzel haberi de senden gelicek kuzum. Hep dualarimdasiniz
Ayyy Allah razı olsun canım benim iyiki varsınız. Hiç test yapalım yok p.tesi tüp bitmişti yapamadık , Salı kan verdik sonucu kaybettiler. Demek mi öğrenmemeliyiz :))) böylesi daha iyi sanırım kuşum yarın sabah vercem bakalım nolcak mutlu olabilecek miyim bilmiyorum.

Evet vuct ve kafa dinlensin bence de canm sonra yaptr

Canım aynen yumurtalar büyük ve rahim de şuan ilaçlarla hazır olduğu için tüp bebek tedavisi olumsuz olunca veya doğumdan hemen sonra hemen hamile kalan çok oluyor. İnşallahhhhhhh senin de öyle olur canım benim. Biraz tatil, biraz oluruna bırakmak işe yarayabilir. Hatta 1 kg süt,1 kg. Su , 1 demet yıkanmış maydanoz ve 1 çay kaşığı karbonat kaynatıp yumurtlama zamanında kaynarken bi kaba boşalt buharına otur battaniye sar kendine ve 3 gün üstüste yapıp eşinle uyu o 3 gün kuzum. Bu da çok iyiymiş. Tam ovülasyon zamanına denk getir bunu 3 gün.

Insallah canm ya hemsireyi aradim sorun olmaz dedi.. Transferden sonra dikkat etmelisiniz dedi . insallah olmaz ya cok korkuyorum.. Tahamda neler yapmstm hep unutmusum

Insallah canm ya hemsireyi aradim sorun olmaz dedi.. Transferden sonra dikkat etmelisiniz dedi . insallah olmaz ya cok korkuyorum.. Tahamda neler yapmstm hep unutmusum
Canım hemşire bişey olmaz dediyse kendine vesvese yapma olur mu?stresi bırak bi kenara. Hem maşallah bi minnoşun var çok şükür Rabbim ona uzun ömürler nasip etsin olsa da olur olmasa da şeklinde bak ki stres olma böylece tutması daha da fazla ihtimal olur. Yani rahat bırak hem maşallah bi tane var kuzum olursa Rabbim'in lütfudur olmasa imtihanı dua et bol bol.

Insallah kuzum benim.. Ooy oy.. Topiginiz cok canli masallah.. Beni de alin araniza tecrubelerinizle..

Canım çok üzüldüm. Ağlama ama hala kalbi atıyormuş bak üzme onu. Belli mi olur hem bi mucize yaşadın belki bir daha yaşarsın sımsıkı tutunmuş olur sana. Hırpalama kendini desek de üzüleceksin ama kafanı dağıtacak şeyler yap bence.

Insallah kuzum benim.. Ooy oy.. Topiginiz cok canli masallah.. Beni de alin araniza tecrubelerinizle..
Aramıza hoşgeldin canım :)) tabii benim yarın test günüm olumsuz olursa diğer kızlar seni zaten yanlız bırakmazlar canım hem dualarla hem bilgi alışverişi olarak ama ben girmem artık kuzum. Tedavin hayırlı olsun inşallahhhhhhh

Bu tuplerin acilmasi icinmi canim mutlaka deneyeyim tam anlamadim ama battaniyeuyi buhara oturduktuktan sonrami sarıcam

Bu tuplerin acilmasi icinmi canim mutlaka deneyeyim tam anlamadim ama battaniyeuyi buhara oturduktuktan sonrami sarıcam
Rahimi yumuşatıo ve temizliyor canım. Üstüne , buharına oturunca battaniye sar etrafına ki etkisi olsun. Soğuyacak kadar kal sonra git eşinle uyu 3 gün üstüste yapılacak.

Bence de kuzum biraz dinlenip kafa dagitınca bakarsin kendiliginden gelir insallahh :)

Olmaz tatlım rahat ol. Bebek bile olsa karnında ilk haftalarda birşey olmaz. Çok küçük yumurtalar koskoca karın boşluğunda. Yine de Dr una ara sor net bilgiyi ondan alırsın cnm.

Sen kendini hazır hissettiğinde başla cnm. Kimseye bakma sen ne istiyorsun ve bu sürece tekrar hemen girmek istiyor musun? Önemli olan bu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…