2016 mayıs tüp bebek

İnşallahhhhhhh Fatmanurum inşallahhhhhhh benim de tek temennim o ama kısmet tabiiki biliosun ne olacağını bilmemiz imkansız inşallahhhhhhh halaya devam ederiz

Olmaz tatlım rahat ol. Bebek bile olsa karnında ilk haftalarda birşey olmaz. Çok küçük yumurtalar koskoca karın boşluğunda. Yine de Dr una ara sor net bilgiyi ondan alırsın cnm.
Aradim fistigim aradim hemsirede bisey olmaz dedi ama stres yapmamak elde mi? Ben simdiden transfer sonrami dusunuyorum.. Oglusumdan nasil koruycam karnimi.

Olumsuzu düşünme.. Ben oglumda tedavi asamasinda da hamileligimde de cook pozitiftim.. Tabiiki cevremin de yardimlaryla ve destegyle.. Bu surecte es ve aile desteği cok onemli

Esram dün Fat
Aradim fistigim aradim hemsirede bisey olmaz dedi ama stres yapmamak elde mi? Ben simdiden transfer sonrami dusunuyorum.. Oglusumdan nasil koruycam karnimi.
Korursun endişelenme. Benim De kızım var kardeşi olacağını söylediğimizden beri karnımı koruyor. Çok şaşırıyorum ben de :) içini rahat tut şimdiden bu endişelere kapılma :)

E elamiray canim biliyorsun gecen hafta ben yasadim ayni seyi aslinda ayni sey degil benim bebek 8 haftalik olmasi gerekirken 6.haftada kalmisti ve hic kalp atisi yoktu.Bence senin bir sansin var kese boyutuyla ilgili birsey soylediler mi kalbi atmasa gerilme olmasi gerekir cunku.

J jelibon3434 canim biliyorum senin haberni okurken hic inanamadim galiba bende hep kotu seyler okudum senin gibi Hep kalp durmasina baktim . Canim 6+4 dedi doktor normalde yedi diye biliyorum kendimi ama keseyle ilgili birsey demedi sadece kalp atisi yok dedi baska doktora gittim farkli makineyle bakti yavas duyuyorum dedi pazartei tekrar cagirdi ona gore bakacaklar ama umudum kalmadi bu aglamayla

EsrRam senin de guzel haberini alicaz yarin insallah bak ben negatifi gördüm ama hala burdayim :) artik kovsanizda gitmem coook seviyorum siziiii
Bende sizleri seviyorum canım benim hepinizi çok sevdim en yakın arkadaş gibi , sırdaş gibi.. ama ben bi yandan ya başkaları mutlu olurken içimden kendime üzülürken başkasına bilmeden nazar etsem diye çok korkuyorum. En iyisi bakmamak kendim için hem çok kafama takmamış olurum hem de öyle işte. Ayy bilemedim kuzum bakmam herhalde :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…