İnşallahhhhhhh Fatmanurum inşallahhhhhhh benim de tek temennim o ama kısmet tabiiki biliosun ne olacağını bilmemiz imkansız inşallahhhhhhh halaya devam ederizNe demek negatif olursaaa esram ya olmycak olsa bile daha yasın kac gulum ya bak bizi bırakmak yokk anca beraber kanca beraberrr bu lafı biz soylesek oklavayla kovalarsın vallaaa duymiym bi daha bak hem yarın da burda halay var haberin olsunnnnmm yerim seniii
Aradim fistigim aradim hemsirede bisey olmaz dedi ama stres yapmamak elde mi? Ben simdiden transfer sonrami dusunuyorum.. Oglusumdan nasil koruycam karnimi.Olmaz tatlım rahat ol. Bebek bile olsa karnında ilk haftalarda birşey olmaz. Çok küçük yumurtalar koskoca karın boşluğunda. Yine de Dr una ara sor net bilgiyi ondan alırsın cnm.
Olumsuzu düşünme.. Ben oglumda tedavi asamasinda da hamileligimde de cook pozitiftim.. Tabiiki cevremin de yardimlaryla ve destegyle.. Bu surecte es ve aile desteği cok onemliAramıza hoşgeldin canım :)) tabii benim yarın test günüm olumsuz olursa diğer kızlar seni zaten yanlız bırakmazlar canım hem dualarla hem bilgi alışverişi olarak ama ben girmem artık kuzum. Tedavin hayırlı olsun inşallahhhhhhh
Korursun endişelenme. Benim De kızım var kardeşi olacağını söylediğimizden beri karnımı koruyor. Çok şaşırıyorum ben de :) içini rahat tut şimdiden bu endişelere kapılma :)Aradim fistigim aradim hemsirede bisey olmaz dedi ama stres yapmamak elde mi? Ben simdiden transfer sonrami dusunuyorum.. Oglusumdan nasil koruycam karnimi.
O da mi tup bebisEsram dün Fat
Korursun endişelenme. Benim De kızım var kardeşi olacağını söylediğimizden beri karnımı koruyor. Çok şaşırıyorum ben de :) içini rahat tut şimdiden bu endişelere kapılma :)
Aynen canım inşallahhhhhhh benim de sonum güzel olurEsram dün Fatmanur evham yapıyordu bugün sen. Hadi hayırlısı :))))
Kuzum ben ilk defa bi topic de böyle yazdım normalde bakar çıkardım önceki tedavilerimde. Olumsuz olunca da açmazdım bi daha. Bilmiyorum bakmam sanırım kuzum ama sen kal burda sevioz seni bizEsrRam ask olsun bizim de negatif oldu gelmeyelim mi yani topige )
Evet cnm 4 yaşında. O da seçilmiş :))) ama ben karnıma zıpladıpı Zaman'larda uyardım hep onu. Özellikle yumurtalar büyürken, bak artık kardeşin olabilir zarar verebilirsin diye çok konuştum :))O da mi tup bebis
Süper canım benimkiler de ikizKizlar doktordan geldim simdi ikiz gorunyorr :))
Bende sizleri seviyorum canım benim hepinizi çok sevdim en yakın arkadaş gibi , sırdaş gibi.. ama ben bi yandan ya başkaları mutlu olurken içimden kendime üzülürken başkasına bilmeden nazar etsem diye çok korkuyorum. En iyisi bakmamak kendim için hem çok kafama takmamış olurum hem de öyle işte. Ayy bilemedim kuzum bakmam herhalde :))EsrRam senin de guzel haberini alicaz yarin insallah bak ben negatifi gördüm ama hala burdayim :) artik kovsanizda gitmem coook seviyorum siziiii
Bende inanıyorum size hemde normal yollaJ jelibon3434 dimi amaa negatifte olsa burdayiZins seninde benimde olucak bebislerimiz.inaniyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?