2016 mayıs tüp bebek

Bence yipratma kendini insallah pazartesi duyulur sesi dua et bol bol.Bu arada allah korusun yine duyulmassa insallah benim gibi kendi duserde kurtaja gerek kalmaz canim.

Kuzum ben ilk defa bi topic de böyle yazdım normalde bakar çıkardım önceki tedavilerimde. Olumsuz olunca da açmazdım bi daha. Bilmiyorum bakmam sanırım kuzum ama sen kal burda sevioz seni biz
Sonucta bizler tecrubeliyiz ve birsuru anne adayi bu tecrubelerden faydalaniyor.Birazcik yararimz dokunuyorsa ne mutlu bize...

Esracim sakin bizi bırakmak yok.daha soracagimiz çok soru var sizlere.bunaltmamiz gerek sizi.:)vede sen yarın pozitif sonuç alacaksın tatlım bundan sakin şüphe duyma.yarin hamilelerin zincirine sende katilacaksin. Seni çok sevdik esracim ne olursa olsun yanımızda ol tmm

İstanbulda otuyorum arkadaşlar ve gecem gündüzüm birbirine karıştı. Zamana karşı yarış başlattım ama hızlı davranıp yanlış kararda vermek istemiyorum ((
Canim bende istanbulda oturuyorum Bürüksel tup bebek merkezi Yücel Karaman araştir istersen ben cok memnun kaldim benimde erken menopoz denildi amh 0,04 cikti cok sukur bin sukur hamisim darisi kim istiyorsa umutsuz olma sakin)

@elemiray cnm ne olur sıkıntı yapma inş Rabbim mucizesini yaşatsın sana stres yapıp üzülme tatlım dua edicem senin için

Canim bende istanbulda oturuyorum Bürüksel tup bebek merkezi Yücel Karaman araştir istersen ben cok memnun kaldim benimde erken menopoz denildi amh 0,04 cikti cok sukur bin sukur hamisim darisi kim istiyorsa umutsuz olma sakin)
Yaaa benim amh de 0.08 umudum sizleri okudukça çoğalıyor. Çok sevindim hamile olmana.. Rabbim sağlıkla kucağına Almayı da nasip etsin canım sağlıkla inşallah. Ben de araştırıyım dediğin doktoru çok sağol canım.

Canim insallah oyle olur bir gunde ne kadar yipranir insan bilmiyorum ama heralde bukadar yipranamaz dim
İnşallah en yakın zamanda kalp atışlarıni duyarsınız canm.Kaç haftalik hamilesin şuanda canm?Belki de geç döllenmedir.7yi tamamlamamistin galiba.

İnşallah en yakın zamanda kalp atışlarıni duyarsınız canm.Kaç haftalik hamilesin şuanda canm?Belki de geç döllenmedir.7yi tamamlamamistin galiba.

hayat_gun canim bana gore yarin tam yedi olacakti ama bugun doktor vajinaldem bakarken cihaz da 6+4 dedi ve cok yavaz duydu dakka da 83 saglikli degil dedi

Allah bin kere razı olsun Canım Allah'ımdan asla ümidimi kesmiyorum bu da bir sınav tevekkül etmeye gayret ediyorum ama anne olmak içinde elimden gelen tüm mücadeleyi vermek istiyorum. Bana anne olamazsın diyenlere kulaklarımı tıkayarak pes etmeden ama isyan da etmeden her şeyi denemek istiyorum Allah'ın izniyle. Doktor beyi yarın arayacağım randevu için. Her gecen gün daha iyi oluyorum çünkü 2,5 ay önce sen anne olamazsın dediklerinde dünya başıma yıkılmıştı ancak donasyonla anne olursun demişlerdi ama sizler sayesinde bu mucizeleri görünce rabbimden ümit kesilmeyeceğini bir kere daha anlıyorum. Bak amh değerimiz aynı ama ne güzel meleğine hamilesin maşallah.. İmşallah Rabbim bana da yaşatır bu duyguyu.. Çok sağol Can'ım hamilesin geride bırakmışsın ama bize umut oluyorsun yine de. Rabbim seni de meleğini de korusun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…