- 11 Mayıs 2016
- 824
- 889
- 18
- 48
Bence yipratma kendini insallah pazartesi duyulur sesi dua et bol bol.Bu arada allah korusun yine duyulmassa insallah benim gibi kendi duserde kurtaja gerek kalmaz canim.J jelibon3434 canim biliyorum senin haberni okurken hic inanamadim galiba bende hep kotu seyler okudum senin gibi Hep kalp durmasina baktim . Canim 6+4 dedi doktor normalde yedi diye biliyorum kendimi ama keseyle ilgili birsey demedi sadece kalp atisi yok dedi baska doktora gittim farkli makineyle bakti yavas duyuyorum dedi pazartei tekrar cagirdi ona gore bakacaklar ama umudum kalmadi bu aglamayla
Sonucta bizler tecrubeliyiz ve birsuru anne adayi bu tecrubelerden faydalaniyor.Birazcik yararimz dokunuyorsa ne mutlu bize...Kuzum ben ilk defa bi topic de böyle yazdım normalde bakar çıkardım önceki tedavilerimde. Olumsuz olunca da açmazdım bi daha. Bilmiyorum bakmam sanırım kuzum ama sen kal burda sevioz seni biz
Evet canım :)) Allah razı olsunEsrRam kuzummm sen yarın test mi yaptiracaksin kaçırdım bakk
Kuzum inşallahhhhhhh öyle olur benim de içimde bir umut var ama kendimi olumsuzluğa da hazırlıyorum herşey için.Esram rahat ol cnm. İnşallah yarın da senin için Sevinç'ten yıkılacak sayfalar :) gönlünü ferah tut cnm sen.
Öyle canım bitanem çok haklısın da sanırım fazla duygusal yaklaşıyorumSonucta bizler tecrubeliyiz ve birsuru anne adayi bu tecrubelerden faydalaniyor.Birazcik yararimz dokunuyorsa ne mutlu bize...
Canim bende istanbulda oturuyorum Bürüksel tup bebek merkezi Yücel Karaman araştir istersen ben cok memnun kaldim benimde erken menopoz denildi amh 0,04 cikti cok sukur bin sukur hamisim darisi kim istiyorsa umutsuz olma sakinİstanbulda otuyorum arkadaşlar ve gecem gündüzüm birbirine karıştı. Zamana karşı yarış başlattım ama hızlı davranıp yanlış kararda vermek istemiyorum((
Insallah canim artik dua etmekten baska birsey kalmadiBence yipratma kendini insallah pazartesi duyulur sesi dua et bol bol.Bu arada allah korusun yine duyulmassa insallah benim gibi kendi duserde kurtaja gerek kalmaz canim.
Canimm duyulacak insAllah sevincle geleceksin Rabbimin izniyle uzukup bebislerinide uzme tamam miInsallah canim artik dua etmekten baska birsey kalmadi
Amin cnm heycandan kac haftalik olduklrini sormadim senin transfer ne zamndiSüper canım benimkiler de ikizAllahım onlara sağlık versin güzel guzel büyüsünler
Insallah canim )J jelibon3434 dimi amaa negatifte olsa burdayiZins seninde benimde olucak bebislerimiz.inaniyorum ben
Aynı benim gibi olmuşsun yeminle, bende unuttum şok olmuştum sormayı unuttum sonra telefon açtım sordumAmin cnm heycandan kac haftalik olduklrini sormadim senin transfer ne zamndi
Canim insallah oyle olur bir gunde ne kadar yipranir insan bilmiyorum ama heralde bukadar yipranamaz dimCanimm duyulacak insAllah sevincle geleceksin Rabbimin izniyle uzukup bebislerinide uzme tamam mi
Sagol canim benimde dualarimdasiniz bu topik ugurum du umarim devam eder@elemiray cnm ne olur sıkıntı yapma inş Rabbim mucizesini yaşatsın sana stres yapıp üzülme tatlım dua edicem senin için
Yaaa benim amh de 0.08 umudum sizleri okudukça çoğalıyor. Çok sevindim hamile olmana.. Rabbim sağlıkla kucağına Almayı da nasip etsin canım sağlıkla inşallah. Ben de araştırıyım dediğin doktoru çok sağol canım.Canim bende istanbulda oturuyorum Bürüksel tup bebek merkezi Yücel Karaman araştir istersen ben cok memnun kaldim benimde erken menopoz denildi amh 0,04 cikti cok sukur bin sukur hamisim darisi kim istiyorsa umutsuz olma sakin)
İnşallah en yakın zamanda kalp atışlarıni duyarsınız canm.Kaç haftalik hamilesin şuanda canm?Belki de geç döllenmedir.7yi tamamlamamistin galiba.Canim insallah oyle olur bir gunde ne kadar yipranir insan bilmiyorum ama heralde bukadar yipranamaz dim
İnşallah en yakın zamanda kalp atışlarıni duyarsınız canm.Kaç haftalik hamilesin şuanda canm?Belki de geç döllenmedir.7yi tamamlamamistin galiba.
Yaaa benim amh de 0.08 umudum sizleri okudukça çoğalıyor. Çok sevindim hamile olmana.. Rabbim sağlıkla kucağına Almayı da nasip etsin canım sağlıkla inşallah. Ben de araştırıyım dediğin doktoru çok sağol canım.[/QUOTE inaninca oluyor sakin inancini yitirme bak ben gunde uc kere biesteron bir kere 100 mg lik Qenzim balik yagi kullandim uc ay sonunda hamile kaldim bundan once de baska dra gittim onda yumurta toplanamadi sonra yucel hoca ile tanistik ikinci denememde oldu ama bizim gibi amh i dusuk olanlarin yumurta kalitesi bozuk oluyo ama bak ben hamileyim insallah sende olacaksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?