2016 mayıs tüp bebek

Canm umudunu kaybetme zamani var demekki bnm etrafmda okadar insan varki doktorlarn asla anne olamazsin dedigi suan.hepsinin.cocgu var....Rabbim.ol.der ve olur yetrki Rabbime dua et sesini.duymak istyr duani et ve elinden gelenini yap

hayat_gun canim bana gore yarin tam yedi olacakti ama bugun doktor vajinaldem bakarken cihaz da 6+4 dedi ve cok yavaz duydu dakka da 83 saglikli degil dedi
Belki henüz yeni olduğu için yavaş atıyordur.Drlar daha iyi bilir ama emin olmak için erken diye düşünüyorum.Başka dra gitsen canm..Kendi şahit olduğum bir olayı anlatayım sana;bir yakınım için hastanedeyken orda 8 haftalik hamile biri vardı. Kanaması varmış acile geldiginde dr bebek için kalp atışı durmuş kürtaj olman lazım demiş. Bu hemen karar vermek istememiş ve renkli ultrason istemiş. Saatlerce öyle bekletiler biz denk geldik.Dr sabah yanına gelip boşuna bekliyorsun kürtaj olmalısın demiş.Biz ordayken renkli ultrasona gitti vd ağlayarak geldi.Kalp atışları varmış, gayet te iyiymiş. Sonra tutanak tuttular drun adını da aldılar.İnşallah senin bebişin de gayet sağlıklıdır.Güzel haberlerini alalım inşallah..

Canim ilk muayene oldugum doktor bakti o duymadi baska hastaneye gittim onlar duydu tek umudum pazartesi artik bir mucize olur ve duydurur belki kalbini rabbim

Canim ilk muayene oldugum doktor bakti o duymadi baska hastaneye gittim onlar duydu tek umudum pazartesi artik bir mucize olur ve duydurur belki kalbini rabbim
Insallah canım insallahhh mucizen seninle olurrr sen simdi dua et ve kendini salıp moralini cok düsurme pozitif düşun lutfen insallah duyulcak kalp atısı ben oyle hissediyorum insallahhh....

hayat_gun canim bana gore yarin tam yedi olacakti ama bugun doktor vajinaldem bakarken cihaz da 6+4 dedi ve cok yavaz duydu dakka da 83 saglikli degil dedi
Belki henüz yeni olduğu için yavaş atıyordur.Drlar daha iyi bilir ama emin olmak için erken diye düşünüyorum.Başka dra gitsen canm..Kendi şahit olduğum bir olayı anlatayım sana;bir yakınım için hastanedeyken orda 8 haftalik hamile biri vardı. Kanaması varmış acile geldiginde dr bebek için kalp atışı durmuş kürtaj olman lazım demiş. Bu hemen karar vermek istememiştim ve renkli ultrason istemiş. Saatlerce öyle bekletiler biz denk geldik.Dr sabah yanına gelip boşuna bekliyorsun kürtaj olmalısın demiş.Biz ordayken renkli ultrasona gitti vd ağlayarak geldi.Kalp atışları varmış, gayet te iyiymiş. Sonra tutanak tuttular drun adını da aldılar.İnşallah senin bebişin de gayet sagliklidir
İnşallah P.tesi güzel heberlerle dönersin canm rabbim yardımcın olsun..

Insallah canım insallahhh mucizen seninle olurrr sen simdi dua et ve kendini salıp moralini cok düsurme pozitif düşun lutfen insallah duyulcak kalp atısı ben oyle hissediyorum insallahhh....
Insallah canim ilk hamileligim ilk denemem bu kadar uzuntu yasadim rabbim bebegimi bana be babasins bagislasin esim de aglayinca artik aglamayi kestim

Bn sanırım bu nar suyu olayını yan!ks anladım sanırım çok iciom ya,:))) her şeyin fazlası zarar sanki

Canim senin degerin benden daha iyi Allah istesin yeterki insallah olur

kiymetlimiz
sana inan miyorum

Kuzum bende şimdi size dua ettim evet yarın 11 30 da
Tagleyip dua ettigimi söyleyecektim seydam sanki h issiyatimiz kuvvetli :))
Kuzummm okudum Rabbim kabul etsin.insAllah hayirli haberlerini alalim yarin suyunu icerken surekli fettah ismini zikret Rabbim yar ve yardmcn.olsun.opuyrm.cok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…