Tamam seydam Allah razi olsun kuzumm öpüyorum Inşallah güzel haberler vericem iyiki varsinizKuzummm okudum Rabbim kabul etsin.insAllah hayirli haberlerini alalim yarin suyunu icerken surekli fettah ismini zikret Rabbim yar ve yardmcn.olsun.opuyrm.cok
inşallah canım inşallah....Kizlar dualarinizda ismimi de gecirin lütfen kendiliginden gelsin bu ay ins bebegim betül ismim
Canim benim ya bu topige hep guzel insanlar vermis
Çok teşekkür ederim Tattlim
Sağolasın canım, inşallah canım ellerime kına bile yakıp dualar ediyorum. Rabbim dualarımızı kabul etsin.. İnancımı asla yitirmiyorum ama zor bir süreç tabi Allah'ım güç versin hepimize..Canm umudunu kaybetme zamani var demekki bnm etrafmda okadar insan varki doktorlarn asla anne olamazsin dedigi suan.hepsinin.cocgu var....Rabbim.ol.der ve olur yetrki Rabbime dua et sesini.duymak istyr duani et ve elinden gelenini yap
Canim benim çok teşekkür ederim Allah razi olsun...İnşallah en yakin zamanda senin de güzel haberlerini almak nasip olur.Allah emeklerimizi araya vermesin inşallah..Allah gönlüne göre versin inşallah..
Allah yardımcın olsun canım bebislerin hep seninle olsun inşallah..transfere hazırlıkEki Görüntüle 1850850
Insallahhh canım benimmm Allahim bu mubarek günlerde yüreğimizden geçen tüm duaları kabul etsinSalverys hadi hayırlısı canım allah yardımcın olsun gayet rahat ol ve bebişlerini al gel :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?