2016 mayıs tüp bebek

Günaydın kızlar bugun işe baslıyorum cok yazamayabilirim is yerimde internet cekmiyor. Insallah transferleri olanlar icin her sey cok guzel ve hayırlı olur. Test gunu olarak bi esramı hayrlıyorum insallah pozitifi goruruz. Insallah herkes icin guzel bir gün olur :)))

Canm umudunu kaybetme zamani var demekki bnm etrafmda okadar insan varki doktorlarn asla anne olamazsin dedigi suan.hepsinin.cocgu var....Rabbim.ol.der ve olur yetrki Rabbime dua et sesini.duymak istyr duani et ve elinden gelenini yap
Sağolasın canım, inşallah canım ellerime kına bile yakıp dualar ediyorum. Rabbim dualarımızı kabul etsin.. İnancımı asla yitirmiyorum ama zor bir süreç tabi Allah'ım güç versin hepimize..

Canim benim çok teşekkür ederim Allah razi olsun...İnşallah en yakin zamanda senin de güzel haberlerini almak nasip olur.Allah emeklerimizi araya vermesin inşallah..Allah gönlüne göre versin inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…