2016 mayıs tüp bebek

Ayyy sorma kuzu ben içip wc ye diliyorum tekrar içiyorum allah razı olsun kuzummm rabbim ettiğin duaları kabul etsin
Canm çok aşırı sıkışık olma sonra transfere girene kadar zorlanirsin.Ben çok fazla içtim zaten artık bayagi sikismistim bir de dr 15 20 dk geç geldi.Eşim hemşireye durumumu söyledi o da sıkışık olması güzel diyince eşim de güzel de önemli olan tutabilmesi demiş.:))

Esra canım hadi inşallah pozitif haberini bekliyoruz. Allahım hayırla sağlıkla gönlünce nasip etsin inşallah

Herkese günaydın kızlar bol sevinçli bir günümüz daha olsun inşallah. Transfer olan arkadaslarıma da test yaptıranlara bol şanslar diliyorum :) EsrRam canım dualarım seninle inşallah güzel haberinle patlayacaksın topiği :)
Kızlar Dr uma gittim bu sabah her şey yolunda çok şükür. Merak ettiklerimi tek tek sordum. Tatil sıkıntısı yokmuş havuza bile girebilirsin Dedi. Maydonoz, limon, hurma tüketimini sordum. :) yiyebildiğin kadar ye onlar çok faydalı, Saraçoğlu efsanesi duyduklarınız Dedi :) çiğ ete dokunmak değil tüketmek yasak Dedi. Bayağı soru işaretleri gitti kafamdan.

Yaa sabahtan beri tutamayıp wcye gidiyorum hemşire geldi şimdi idrar dolumu yok bosalttim dedim sinir bozucu bir durum

Yaa sabahtan beri tutamayıp wcye gidiyorum hemşire geldi şimdi idrar dolumu yok bosalttim dedim sinir bozucu bir durum
Kacta gireceksiniz canım belli mi? Hemşireye drun geleceği zamanı sor ona göre iç ama sürekli wcye gitme dr geldiği zaman sıkışık olman lazım.Ben çok erken şu içmeye başlayınca hastaneye vardığında sıkışıktım zaten transfer de gecikince zorlandım biraz.Rabbim yardımcın olsun çok kısa ve ağrısız bir işlem zaten.

Kizlar 15 tane yumurtam toplandi.. Istirahat ediyorum şimdi.. Yarin arayip bilgi vericekler embriyolarla ilgili.. Hayirlisi insallah...
Ben oglumu 3. Gün embriyosu saniyordum 5. Gun blaktosistmis meğer.. Sasirdim.. Insallah simdi de 5. Gune kadar saglikla gidebilirler.. Ayy cok heyecanliyimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…