- 18 Şubat 2013
- 524
- 338
- 303
amin canım aminnn...sabah hepimiz için dua ettim farkında olmadan gözlerimden dökülmüş... nasipse adette bizde trasfer hazırlığına başlarız herhalde...Insallahhh canım benimmm Allahim bu mubarek günlerde yüreğimizden geçen tüm duaları kabul etsin
sakinnn sakinnnn olacak kendini öyle pozitif et olcak yükselecek....bekliyoruzYarim saatim.kaldi sonucumu almama bakalim ikiye katlanmismi
hadi hayırlı transferler şimdi abdest alıp Meryem okuyacağım senin için. yalnız suyu çok içme 4-5 bardak yeter şekertransfere hazırlıkEki Görüntüle 1850850
Ayyy sorma kuzu ben içip wc ye diliyorum tekrar içiyorumhadi hayırlı transferler şimdi abdest alıp Meryem okuyacağım senin için. yalnız suyu çok içme 4-5 bardak yeter şeker
Canm çok aşırı sıkışık olma sonra transfere girene kadar zorlanirsin.Ben çok fazla içtim zaten artık bayagi sikismistim bir de dr 15 20 dk geç geldi.Eşim hemşireye durumumu söyledi o da sıkışık olması güzel diyince eşim de güzel de önemli olan tutabilmesi demiş.:))Ayyy sorma kuzu ben içip wc ye diliyorum tekrar içiyorumallah razı olsun kuzummm rabbim ettiğin duaları kabul etsin
Canım hayırla sağlıkla al kuzularını. Sana sıkı sıkı tutunsunlar insallahAyyy sorma kuzu ben içip wc ye diliyorum tekrar içiyorumallah razı olsun kuzummm rabbim ettiğin duaları kabul etsin
Canm çok aşırı sıkışık olma sonra transfere girene kadar zorlanirsin.Ben çok fazla içtim zaten artık bayagi sikismistim bir de dr 15 20 dk geç geldi.Eşim hemşireye durumumu söyledi o da sıkışık olması güzel diyince eşim de güzel de önemli olan tutabilmesi demiş.:))
Insallahhh canım benim allah yardimcin olsun gönlünü ferah tutt tatlimmKızlar yarın sabah 8 de benim opu var. 4-5 folikul var. Sayı az ama inşallah kaliteli olurlar. Rabbim yardımcımız olsun hepımızın.
Aminnnn rabbim seni de guldursun insallahhCanım hayırla sağlıkla al kuzularını. Sana sıkı sıkı tutunsunlar insallah
Hadi canım kolay gelsin evet çok stresli ben napcam bklm pzt cnm detayları yaz bana da tecrube olsunAminnnn rabbim seni de guldursun insallahh
Kacta gireceksiniz canım belli mi? Hemşireye drun geleceği zamanı sor ona göre iç ama sürekli wcye gitme dr geldiği zaman sıkışık olman lazım.Ben çok erken şu içmeye başlayınca hastaneye vardığında sıkışıktım zaten transfer de gecikince zorlandım biraz.Rabbim yardımcın olsun çok kısa ve ağrısız bir işlem zaten.Yaa sabahtan beri tutamayıp wcye gidiyorum hemşire geldi şimdi idrar dolumu yok bosalttim dedim sinir bozucu bir durum
hadi bol yumoşlu günler ve sağlıkla döllenmelertransfere hazırlıkEki Görüntüle 1850850
canım benim iki taneydi ikisi döllendi hamileyim sayıya takılma inşallah sağlıcakla tutunsunlar annişineKızlar yarın sabah 8 de benim opu var. 4-5 folikul var. Sayı az ama inşallah kaliteli olurlar. Rabbim yardımcımız olsun hepımızın.
Canimm cok ii oldu ismni sylemn bn cunku senin nickini soyluodum hep cok zor geliodu telafuzu;())Kizlar dualarinizda ismimi de gecirin lütfen kendiliginden gelsin bu ay ins bebegim betül ismim
Csnimm onu hic dusunmeee az olsada oz olsun muhim olan o insallah guzel olacak Allahin izniyleKızlar yarın sabah 8 de benim opu var. 4-5 folikul var. Sayı az ama inşallah kaliteli olurlar. Rabbim yardımcımız olsun hepımızın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?