- 21 Nisan 2015
- 450
- 522
- 103
Aynen azlığına takılma sağlıklı olsun bize 1yeter tabi ikiyede hayir demem tabiCsnimm onu hic dusunmeee az olsada oz olsun muhim olan o insallah guzel olacak Allahin izniyle
Hayirli olsun cnm bnm. Transferden tam bi ay sonra gitmistim duyulmustu bnm. Duyulur büyük ihtimal senin de. Kese için çağırmadı mıKizlar 2 gun once 323 bugun 828. Ill testten itbren 20gun sayip muayneye gelin dedi 11 temmuz yani. O zmna kalp atisida duyulurmu ki
Hayir sdece test tarihinden sonra 20 gun say oyle gel dediHayirli olsun cnm bnm. Transferden tam bi ay sonra gitmistim duyulmustu bnm. Duyulur büyük ihtimal senin de. Kese için çağırmadı mı
hadi gözün aydın canım sağlıkla kucağına alırsın..Kizlar 2 gun once 323 bugun 828. Ill testten itbren 20gun sayip muayneye gelin dedi 11 temmuz yani. O zmna kalp atisida duyulurmu ki
Duyulur canım o zamana kadar. Hayırlı olsun tekrar. Allah kucaklarımıza almayı da nasip etsin inşallah :)Hayir sdece test tarihinden sonra 20 gun say oyle gel dedi
Amin amin insallahDuyulur canım o zamana kadar. Hayırlı olsun tekrar. Allah kucaklarımıza almayı da nasip etsin inşallah :)
Darisi bana canım aynen bende de kusma falan yok şimdilik çok şükür sadece bel agrisi arada kasik ağrısı birde sık idrara cikma ayak yanması :))) beni 7+6 da cagirdi çok heyecanlı her dönemi :)Kızlarr selammmm.
Ben bugün kalp atışlarını duydummm. Normalde 6+2 ydi ama 2 gün önden gidiyomuş 6+4 dedi doktor. Bi belirtim yok hala kusma yada göğüs hassasiyeti. Bunlar olmadan da oluyomuş demek. Belirti arayan varsa içi rahat olsun :)
Canım ya cig kofte yenilebiyor mu biliyo musun :) maydonoza şasrdm bu arada :)Herkese günaydın kızlar bol sevinçli bir günümüz daha olsun inşallah. Transfer olan arkadaslarıma da test yaptıranlara bol şanslar diliyorum :) @EsrRam canım dualarım seninle inşallah güzel haberinle patlayacaksın topiği :)
Kızlar Dr uma gittim bu sabah her şey yolunda çok şükür. Merak ettiklerimi tek tek sordum. Tatil sıkıntısı yokmuş havuza bile girebilirsin Dedi. Maydonoz, limon, hurma tüketimini sordum. :) yiyebildiğin kadar ye onlar çok faydalı, Saraçoğlu efsanesi duyduklarınız Dedi :) çiğ ete dokunmak değil tüketmek yasak Dedi. Bayağı soru işaretleri gitti kafamdan.
Aldım tatlım çok şükür insallah sıkı sıkı tutunur şimdi yola çıkıyoruz eveSalverys oldu mu transfer bebisini aldin mi merak ettik
7+0 da duyduk cnm karından. Muhtemelen sen de duyarsın.Kizlar 2 gun once 323 bugun 828. Ill testten itbren 20gun sayip muayneye gelin dedi 11 temmuz yani. O zmna kalp atisida duyulurmu ki
Insallah duyarimm7+0 da duyduk cnm karından. Muhtemelen sen de duyarsın.
Evet ama etsiz olacakmış :)) ben de şaşırdım valla boşuna takmışım kafama ohhh gelsin limonatalar maydonozlar artık. Hem de tüketebildiğin kadar ye çok faydalı yiyecekler onlar Dedi. Çiğ Eti yemek yasakmış. Ama Can'ın çok isterse sucuk salam sosis pişirip yiyebilirsin Dedi.Canım ya cig kofte yenilebiyor mu biliyo musun :) maydonoza şasrdm bu arada :)
Canım ya cig kofte yenilebiyor mu biliyo musun :) maydonoza şasrdm bu arada :)
Çiğ etle yapılan köfte iyi değil canm yeme.İçinde et yoksa tabiki yiyebilirsin.Canım ya cig kofte yenilebiyor mu biliyo musun :) maydonoza şasrdm bu arada :)
canım ben çok dinlemem öyle saraçoğlu falan ama sen yine de bir doktorun dediği ile fazla da tüketme ya da iyice araştır derim çünkü maydanozun düşük oluşturabileceğini birçoğu söylüyorEvet ama etsiz olacakmış :)) ben de şaşırdım valla boşuna takmışım kafama ohhh gelsin limonatalar maydonozlar artık. Hem de tüketebildiğin kadar ye çok faydalı yiyecekler onlar Dedi. Çiğ Eti yemek yasakmış. Ama Can'ın çok isterse sucuk salam sosis pişirip yiyebilirsin Dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?