hayırlı olsun inşallah pozitifleri de alacaksın sağlıkla kucağına daAldım tatlım çok şükür insallah sıkı sıkı tutunur şimdi yola çıkıyoruz eve) arife günü nasipse sonucu alicam
canım senin son adet tarihin ne aramızda 1gün mü var bizim beni 29hazirana çağırdı daKizlar 2 gun once 323 bugun 828. Ill testten itbren 20gun sayip muayneye gelin dedi 11 temmuz yani. O zmna kalp atisida duyulurmu ki
çok şükür acaba bu arada yine ara ara kan vermen gerekecek mi beni de hafta ya çarşamba çağırdılar ama bir hafta var yine takip etsem mi ki kan değerleriniKizlar 2 gun once 323 bugun 828. Ill testten itbren 20gun sayip muayneye gelin dedi 11 temmuz yani. O zmna kalp atisida duyulurmu ki
Aldım tatlım çok şükür insallah sıkı sıkı tutunur şimdi yola çıkıyoruz eve) arife günü nasipse sonucu alicam[/Q
hadi gozun aydın canım darısı bizlere inşallah test sonucun yuzumuzu güldürür bir transfer mi yapıldı nasıl geçti
Oohh maşallah canım tam da arife günü alacan müjdeli haberi demek.İnşallah bayramımız tam bayram tadında geçecek.Aldım tatlım çok şükür insallah sıkı sıkı tutunur şimdi yola çıkıyoruz eve) arife günü nasipse sonucu alicam
Canim bence kendi doktorunla konus bu yeme icme olayini. Benim doktorun ilk dedigi çiğköfte salam sosis sucuk yasak. Cok fazla katki maddesi ve baharat iceriyolar demisti. Ki çiğköfte haftada en az 2 kez tükettiğim şeydi :\ canın çok istemedikçe yeme derim ben.ev yapımı başka tabi etsiz olanCanım ya cig kofte yenilebiyor mu biliyo musun :) maydonoza şasrdm bu arada :)
Kuzummm hayirli olsunn,Rabbim.bebeklerinin smsıkı tutnmasini nasip etsin insAllah,guzel gundede sonucu aliysnAldım tatlım çok şükür insallah sıkı sıkı tutunur şimdi yola çıkıyoruz eve) arife günü nasipse sonucu alicam
Aynen canm banada ozelikle.3 ay hic tuketme dedi cigkofte,salam.sosis,sucuk,gazli icecekler vCanim bence kendi doktorunla konus bu yeme icme olayini. Benim doktorun ilk dedigi çiğköfte salam sosis sucuk yasak. Cok fazla katki maddesi ve baharat iceriyolar demisti. Ki çiğköfte haftada en az 2 kez tükettiğim şeydi :\ canın çok istemedikçe yeme derim ben.ev yapımı başka tabi etsiz olan
Canim benim sayi degil onemli olan kalite istersen 60 tane yumurtan olsun kaliteli degilse dollenmezse hicbir anlami yok. Insallah seninkiler en kalitelilisinden olup bolunucek guzelce. Icini ferah tut tevekkul et canim bundan sonra tek yapacagin az stress bol dua :)Kızlar yarın sabah 8 de benim opu var. 4-5 folikul var. Sayı az ama inşallah kaliteli olurlar. Rabbim yardımcımız olsun hepımızın.
Valla o araştırmalardan dolayı kızımda hiç ağzıma sürmedim maydonozu :) çok da sevdiğim bir bitki. Artık kimse tutamaz beni :) teşekkür ederim :)canım ben çok dinlemem öyle saraçoğlu falan ama sen yine de bir doktorun dediği ile fazla da tüketme ya da iyice araştır derim çünkü maydanozun düşük oluşturabileceğini birçoğu söylüyor
Cokta tuketme canimm maydonuzun.faydasini biliyrz sonucta:))Valla o araştırmalardan dolayı kızımda hiç ağzıma sürmedim maydonozu :) çok da sevdiğim bir bitki. Artık kimse tutamaz beni :) teşekkür ederim :)
İnşallah bir sorun yoktur belki sonucu aldıktan sonra yazmak istemiştir öyle düşünelim iyi olsun cnm
22 mi 25 mi ne cnm unuttum ya.canım senin son adet tarihin ne aramızda 1gün mü var bizim beni 29hazirana çağırdı da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?