2016 mayıs tüp bebek

Bu işler çok zor arkadaşlar ya ben şimdiden çok yoruldum.Pazartesi gününden itibaren bulantım bitti, göğüslerim söndü, ağrısı geçti.Yoğun yaşadığım bütün belirtiler yok oldu.Tabi çok korktum 3 gündür bugün dayanamadım doktora gittim.Bir sorun yok gayet iyi dedi.Aklınızda bulunsun olabiliyormuş

Kızlar merhaba, benim geçen hafta başlayan bulantılarım gün geçtikçe arttı ve artık acillik oldum. Dün midemde su dahi hiçbişi kalmayınca kan kustum. Bu arada karaciğer enzim değerlerim yükseldi. Son çare olarak Zofer bulantı hapı verdiler. Çok korkuyorum bebeğime birşey olur diye. Çevresinde bulantı hapı kullananlar var mı? Çok çaresizim

Aynen canm banada ozelikle.3 ay hic tuketme dedi cigkofte,salam.sosis,sucuk,gazli icecekler v
Kızlar yanlış anlaşılma olmasın. Etsiz çiğ köfte derken ben evde yapılandan bahsediyordum zaten dışardan hiç yemedim bugüne kadar :) salam sosis sucuk için de çok Canın isterse pişirip tüket Dedi adamcağız yoksa elimde Kocaman bir liste var yasakların olduğu :) ve onlar yasak zaten Can'ın isterse zorlama kendini diye Dedi. Serbest değil yani.

Ben kullanmadım cnm ama arkadaşım kullanmıştı. İki çocuğu var ikisinde de mahvolmuştu bulantıdan. Zofer miydi onun ki bilmiyorum ama kemoterapi hastalarının içtiği bulantı Hapından veriyorlardı ona. Bebeklerine birşey olmadığı gibi çok da tatlı ve akıllılar :)

Gecmis olsun canim Allah en kisa surede sifasini verir insallah

Teşekkür ederim edacım biraz da olsa rahatlattın beni, çünkü bununla ilgili çok yazı var tabi kullanmamak en iyisi ama diğer değerlerim yükselmeye başlayınca mecbur kaldım çok zor bir durum umarım herkes bulantısız geçirir. Benimki de aynı kemoterapi alanların kullandığı ilaç çok şükür bebekleri sağlıklıymış, allah razı olsun senden

Senden de Allah razı olsun cnm ne demek. Birlikte çalıştığım arkadaşımdı yakından biliyorum yani :) sen rahat ol kuzum takma kafana.

Yok canm Allah'in izniyle bir zararı olmaz bebişlere.Çevremde kullanan çok oldu bir sıkıntı olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…