hayırlı olsun inşallah pozitifleri de alacaksın sağlıkla kucağına daaminnnnn
Amin cok tesekkur ederim cnmbirbuyuktemmuzaski cnm gözün aydın değerin çok güzel Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Hepimizin insallahhhhhOohh maşallah canım tam da arife günü alacan müjdeli haberi demek.İnşallah bayramımız tam bayram tadında geçecek.
11.gun mu olacak test günü 3.gun embriyosu mu cnmHepimizin insallahhhhh
Evet tatlım inşallah tutar kusum ya11.gun mu olacak test günü 3.gun embriyosu mu cnm
Hayırlısı cnm inşallah iyi olacak dualarimizla nasipse onüne hiç bssey gecemez guzel geçti mi Dr bisey dedi miEvet tatlım inşallah tutar kusum ya
Cok tesekkur ederim insllh kucagimiza aldgmz gunleride goruruzbirbuyuktemmuzaski gözün aydın tatlım
Tatlımmmm hayırlı olsun neler yaptı oncesndeAldım tatlım çok şükür insallah sıkı sıkı tutunur şimdi yola çıkıyoruz eve) arife günü nasipse sonucu alicam
Okuldaydim ewe gelince hemn sarildim tablete seni çok merak etttimmmm bir deTatlımmmm hayırlı olsun neler yaptı oncesnde
Ben de sordum ama cevap alamadım henuz malum meraklaniyorum bendeTatlımmmm hayırlı olsun neler yaptı oncesnde
Kızlar yanlış anlaşılma olmasın. Etsiz çiğ köfte derken ben evde yapılandan bahsediyordum zaten dışardan hiç yemedim bugüne kadar :) salam sosis sucuk için de çok Canın isterse pişirip tüket Dedi adamcağız yoksa elimde Kocaman bir liste var yasakların olduğu :) ve onlar yasak zaten Can'ın isterse zorlama kendini diye Dedi. Serbest değil yani.Aynen canm banada ozelikle.3 ay hic tuketme dedi cigkofte,salam.sosis,sucuk,gazli icecekler v
Ben kullanmadım cnm ama arkadaşım kullanmıştı. İki çocuğu var ikisinde de mahvolmuştu bulantıdan. Zofer miydi onun ki bilmiyorum ama kemoterapi hastalarının içtiği bulantı Hapından veriyorlardı ona. Bebeklerine birşey olmadığı gibi çok da tatlı ve akıllılar :)Kızlar merhaba, benim geçen hafta başlayan bulantılarım gün geçtikçe arttı ve artık acillik oldum. Dün midemde su dahi hiçbişi kalmayınca kan kustum. Bu arada karaciğer enzim değerlerim yükseldi. Son çare olarak Zofer bulantı hapı verdiler. Çok korkuyorum bebeğime birşey olur diye. Çevresinde bulantı hapı kullananlar var mı? Çok çaresizim
Gecmis olsun canim Allah en kisa surede sifasini verir insallahKızlar merhaba, benim geçen hafta başlayan bulantılarım gün geçtikçe arttı ve artık acillik oldum. Dün midemde su dahi hiçbişi kalmayınca kan kustum. Bu arada karaciğer enzim değerlerim yükseldi. Son çare olarak Zofer bulantı hapı verdiler. Çok korkuyorum bebeğime birşey olur diye. Çevresinde bulantı hapı kullananlar var mı? Çok çaresizim
Teşekkür ederim edacım biraz da olsa rahatlattın beni, çünkü bununla ilgili çok yazı var tabi kullanmamak en iyisi ama diğer değerlerim yükselmeye başlayınca mecbur kaldım çok zor bir durum umarım herkes bulantısız geçirir. Benimki de aynı kemoterapi alanların kullandığı ilaç çok şükür bebekleri sağlıklıymış, allah razı olsun sendenBen kullanmadım cnm ama arkadaşım kullanmıştı. İki çocuğu var ikisinde de mahvolmuştu bulantıdan. Zofer miydi onun ki bilmiyorum ama kemoterapi hastalarının içtiği bulantı Hapından veriyorlardı ona. Bebeklerine birşey olmadığı gibi çok da tatlı ve akıllılar :)
Senden de Allah razı olsun cnm ne demek. Birlikte çalıştığım arkadaşımdı yakından biliyorum yani :) sen rahat ol kuzum takma kafana.Teşekkür ederim edacım biraz da olsa rahatlattın beni, çünkü bununla ilgili çok yazı var tabi kullanmamak en iyisi ama diğer değerlerim yükselmeye başlayınca mecbur kaldım çok zor bir durum umarım herkes bulantısız geçirir. Benimki de aynı kemoterapi alanların kullandığı ilaç çok şükür bebekleri sağlıklıymış, allah razı olsun senden
Yok canm Allah'in izniyle bir zararı olmaz bebişlere.Çevremde kullanan çok oldu bir sıkıntı olmadı.Kızlar merhaba, benim geçen hafta başlayan bulantılarım gün geçtikçe arttı ve artık acillik oldum. Dün midemde su dahi hiçbişi kalmayınca kan kustum. Bu arada karaciğer enzim değerlerim yükseldi. Son çare olarak Zofer bulantı hapı verdiler. Çok korkuyorum bebeğime birşey olur diye. Çevresinde bulantı hapı kullananlar var mı? Çok çaresizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?