İnşallah canım çok çaresizimYok canm Allah'in izniyle bir zararı olmaz bebişlere.Çevremde kullanan çok oldu bir sıkıntı olmadı.
İnşallah canım çok çaresizim
Inşallah canım doktor embriyolarim çok sağlıklı olduğunu söyledi kız olursa arife erkek olursa ramazan koyarsin diye saka yapti çok keyifli geçti hemşireler çok destek oldu S Sece44 tatlimmm hiç acimiyor 3 dk sürdü neredeyseHayırlısı cnm inşallah iyi olacak dualarimizla nasipse onüne hiç bssey gecemez guzel geçti mi Dr bisey dedi mi
Canm sitenin hamilelik bölümünde bulantı hapı sorunu diye galiba yeni açılmış bir konu var.Tesadüf şimdi gördüm hafif bir göz gezdirdim.Sana yardimci olacağını düşünüyorum.İnşallah canım çok çaresizim
Kizlar Esra yi merak ettim ya! Keşke bir girebilse de foruma endişelendim.
Kızlar bol bol su içtim sıkışık liga baktilar sonra tamam dediler basladilar acisiz bir islem cokta keyifli birde beni yarim saat yatırdılar hic oyle saatlerce yatma dedilerjBen de sordum ama cevap alamadım henuz malum meraklaniyorum bende
Beni hiç yatirmadilar canm.Direkt wcye gittim.Sonra kendi isteğimle 10 15 dk uzandim.Kızlar bol bol su içtim sıkışık liga baktilar sonra tamam dediler basladilar acisiz bir islem cokta keyifli birde beni yarim saat yatırdılar hic oyle saatlerce yatma dedilerj
Aynen beni de öyle canım ağırlık toplama ziplama onun dışında herşeyi yapabilirsin kendini yorma önemli olan bu dediler biz birde hastane de kalacaktık yanliz geceligi 1500tl dediler neyse hemşire rahatlattı atladık taksiye bagdat cad geçtik :)) rabbim inşallah tutunmuştur insallahBeni hiç yatirmadilar canm.Direkt wcye gittim.Sonra kendi isteğimle 10 15 dk uzandim.
Amin sende durumlar nasil tatlimSevindim canım sağlıklı bekleyişler guzel sonuçlar alasin
Su an bisey yok cnm pzt yi beklicem inşallah tedirginlik sevinç stres heyecan bir arada 2istmistim bn ama nolacak bklmAmin sende durumlar nasil tatlim
Aa verdi mi kan esra? Hadi hayrlisi insalalh yaaaEsrRam kendi sonucumu bekler gibi bekliyorum senin sonucunu
Bugün test günüydü ama verdimi vermedimi bilemiyorumAa verdi mi kan esra? Hadi hayrlisi insalalh yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?