2016 mayıs tüp bebek

Hiç canını sıkma zararlı olsa dr vermez zaten.Hamilelikte midesi bulamayan da var ama genelde mide bulantısı oluyor.O yüzden bulantı ilacını mecburen kullanıyorlar, bişey olsa kimse kullanmaz canm.İçini ferah tut bulantıların azalınca bırakırsın.
İnşallah canım çok çaresizim

Hayırlısı cnm inşallah iyi olacak dualarimizla nasipse onüne hiç bssey gecemez guzel geçti mi Dr bisey dedi mi
Inşallah canım doktor embriyolarim çok sağlıklı olduğunu söyledi kız olursa arife erkek olursa ramazan koyarsin diye saka yapti çok keyifli geçti hemşireler çok destek oldu S Sece44 tatlimmm hiç acimiyor 3 dk sürdü neredeyse

Kızlar bol bol su içtim sıkışık liga baktilar sonra tamam dediler basladilar acisiz bir islem cokta keyifli birde beni yarim saat yatırdılar hic oyle saatlerce yatma dedilerj
Beni hiç yatirmadilar canm.Direkt wcye gittim.Sonra kendi isteğimle 10 15 dk uzandim.

Beni hiç yatirmadilar canm.Direkt wcye gittim.Sonra kendi isteğimle 10 15 dk uzandim.
Aynen beni de öyle canım ağırlık toplama ziplama onun dışında herşeyi yapabilirsin kendini yorma önemli olan bu dediler biz birde hastane de kalacaktık yanliz geceligi 1500tl dediler neyse hemşire rahatlattı atladık taksiye bagdat cad geçtik :)) rabbim inşallah tutunmuştur insallah

Sevindim canım sağlıklı bekleyişler guzel sonuçlar alasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…