2016 mayıs tüp bebek

Esra negatif olursa girmem demişti dün olumsuz düşünmek istemiyorum ama bu saate kadar neden gitmedi inşallah nette sıkıntısı vardır

kizlar ya akliniza kotuyu getirmeyin. bizler burda iyi dusunucez dua edicez esra icin. dusunsenize belki o da sonucu beklerken yazmak istemedi burda bizlerin evhamini okuyup daha da dertleniyodur. Dun internette sorunu vardi bence ondan girememistir. hepimiz icin hakkimizda hayirlisi ama EsrRam canim tum dualarim tum iyi dileklerim tum pozitif enerjim senin icin canim. Insallah insallah cok cok guzel haberlerini alicaz :) seni cooookkk seviyorum kalbi guzel insan

İnşallah canım Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın..

Yanlış hatırlamıyorsam Esra arkadaşımızın internet paketi bitmişti ve wifiden girebiliyorum ancak demişti. Eve gelmediyse ondan yazamıyordur.

Kızlar herkese merhaba,
İki gündür bütün şehirde tlf hatları ve internetler çekmiyordu. Operasyonlar dolayısıyla. Bugün sabah kan testi yaptırdım malesef değerim sadece 2 çıktı negatifim yine her zamanki gibi. Hepinizi çok sevdim. Rabbim hamiş olanlara sağlıkla kucağına almayı , transfer olanlara pozitifi görmeyi, tedaviye başlayan tüm dostlarıma da en güzel mucizeleri yaşatsın inşallahhhhhhh. Salverys kuzum senin için Kuran okudum unuttum sanma. Bugün hepinize dualar ettim canlarım. Sizleri seviyorum Allah'ıma emanetsiniz. Dualarınızda kardeşinizi de unutmayın kuzular. Seviom hepinizi. Belki aylar sonra başka bir topic te görüşürüz şimdilik hiçbirşey belli değil canlarım herşeye çok şükür bugünümüze elhamdülillah sevgiyle kalın

En hayırlısı olsun canım Allahın gücü senle olsun yine de ara da yaz bizleri unutma

Pozitifi göreceğin günler gelecek sadece vakti değilmiş. Hepimizin bir vakti var. Gönlün serin olsun. Kalbindeki metanet hep daim olsun.

Canim benim o güzel yüreğinin mükafatını en kısa zamanda alacaksın ben inanıyorum. Rabbim en çabuk şekilde doldursun kucağını. İyilik ve güzellik peşini bırakmasın..

Nasıl guzel bir yüreğin var canim benim yaa umarım tez vakitte bebegiini bebeklerini kucagina alirsin insallahh hep duamdasinn

Soyleyecek birsey yok sadece cok uzuldum.Kendine iyi bak.Sevgiyle kal arkadasım...

benim gonlu guzel arkadasim. hakkinda hayirlisi olsun Allahim hepimizin dualarini duysun en kisa zamanda mucizene kavusursun insallah canim benim. Hep dualarimda olucaksin. Kendim icin ne diliyorsam bin katini inan senin icin sizler icin dileyecegim. sevildigini sakin unutma. sana ta kilometrelerce uzakta kocaman sariliyorum canim benim. hepimizin hakkinda hayirlisi. insallah en kisa zamanda gercek olucak hayallerin

Canım asla vazgeçme. Sen çok iyi kalpli birisin ve annelik sana çok yakışacak. Çok iyi bir anne olacaksın ama şimdi değilmiş demek ki senin için hep dua edeceğim inşallah bir gün bize yazamasan da mayıs topiğindeki kızlara söylesem ne kadar sevinirlerdi dersin :) kendine iyi bak Allah'a emanet ol güzel insan.

arkadasim kendi sonucumuz gibi bekledik senden haberi, haber alamayınca çok üzüldüm. hiç birimiz birbirimizi tanımadan burda günlerdir konuştuk d ertlestik. ama sen hep farklıydın o kadar pozitifsin ki bunu burda herkeze hissettirdin. herkeze moral verdin herkeze dua ettin. kalbinin temizliğini çok net hissediyorum. mevlam bu güzel kadının kalbinin temizliğine hurmeten verecek biliyorum. en kısa zamanda alacaksın mükafatını. belki yeni tedaviyle belki kendiliğinden ama olucak. herzaman duamdasin arkadasim. tanımadan ilk defa birini çok sevdim. EsrRam allahima emanet ol canim. hakkını helal et çok dil doktun bizlere. hiç gitmesen burda olsan çok ta mutlu oluruz ama sen daha iyisini bilirsin. seni kocaman öpüyorum. canim benim.

Canmmm yazini titreyerek okudum ne mutlu sana ki bu topik gün boyunca seni düşündük seni gormedim ama kalbinin yüreğinin güzelliğini taa nerden hissettim hiç bir şey imkansız değil şimdilik sadece zamanı deglmis bir an önce tayinizin gelmesini buralara gelmeni ve geldiğin gibi meleginle devam etmeni diliyorum inan çok sevdim seni dualarım seninle gzl kardeşim geçecek elbet bir gün güneş doğacak. .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…