- 30 Aralık 2015
- 1.343
- 1.331
- 53
- 34
Masallah cok guzel artmış :)Kizlar 2 gun once 323 bugun 828. Ill testten itbren 20gun sayip muayneye gelin dedi 11 temmuz yani. O zmna kalp atisida duyulurmu ki
Insallah sımsıkı tutunur canım benim insallah dualarimdasın :)Aldım tatlım çok şükür insallah sıkı sıkı tutunur şimdi yola çıkıyoruz eve) arife günü nasipse sonucu alicam
Limonu zaten hic duymamıstm :) limonata yapıyo esim icine de cilek rendeliyo mukemmel oluyo tavsiye ederim :)Evet ama etsiz olacakmış :)) ben de şaşırdım valla boşuna takmışım kafama ohhh gelsin limonatalar maydonozlar artık. Hem de tüketebildiğin kadar ye çok faydalı yiyecekler onlar Dedi. Çiğ Eti yemek yasakmış. Ama Can'ın çok isterse sucuk salam sosis pişirip yiyebilirsin Dedi.
Ne denir ki...kelimeler anlamsız şu andan sonra...ama şunu o kadar çok eminim ki sen o guzel ötesi kalbinle istedigin herseye er ya da biraz geç kavuşacaksın en guzelinden hem de...gönul ister ki bırakma bizleri yaz yine ama sen ne istersen kabulumuz zaten..seni cok seviyoruz melek insan....Kızlar herkese merhaba,
İki gündür bütün şehirde tlf hatları ve internetler çekmiyordu. Operasyonlar dolayısıyla. Bugün sabah kan testi yaptırdım malesef değerim sadece 2 çıktı negatifim yine her zamanki gibi. Hepinizi çok sevdim. Rabbim hamiş olanlara sağlıkla kucağına almayı , transfer olanlara pozitifi görmeyi, tedaviye başlayan tüm dostlarıma da en güzel mucizeleri yaşatsın inşallahhhhhhh. Salverys kuzum senin için Kuran okudum unuttum sanma. Bugün hepinize dualar ettim canlarım. Sizleri seviyorum Allah'ıma emanetsiniz.Dualarınızda kardeşinizi de unutmayın kuzular. Seviom hepinizi. Belki aylar sonra başka bir topic te görüşürüz şimdilik hiçbirşey belli değil canlarım herşeye çok şükür bugünümüze elhamdülillah sevgiyle kalın
Limon kanı inceltiyor düşüğe sebep oluyo denmişti bana evhamlanmıştım ben de. Oysa ki coraspin içiyorum :) maydonozun da etkisi aynıymış diye biliyorum hatta. Ama maydonozun kürü tehlikeli diye duymuştum ben hep maydonoz da yeme diyince insanlar sordum Dr a :)Limonu zaten hic duymamıstm :) limonata yapıyo esim icine de cilek rendeliyo mukemmel oluyo tavsiye ederim :)
Rabbim en kısa zamanda güzel gönlüne göre versin inşallah sen bu topikte içtenliğinle sevilen dua edilen oldun kim bilir çevrendede ne çok dua edenin vardır gönlünün güzelliği her zaman yazılarındaydı Allah aratmadan yalvartmadan istediğini nasip etsin inşallah şu mübarek günlerin hürmetine .. Sağlıcakla kal Allah yar ve yardımcın olsunKızlar herkese merhaba,
İki gündür bütün şehirde tlf hatları ve internetler çekmiyordu. Operasyonlar dolayısıyla. Bugün sabah kan testi yaptırdım malesef değerim sadece 2 çıktı negatifim yine her zamanki gibi. Hepinizi çok sevdim. Rabbim hamiş olanlara sağlıkla kucağına almayı , transfer olanlara pozitifi görmeyi, tedaviye başlayan tüm dostlarıma da en güzel mucizeleri yaşatsın inşallahhhhhhh. Salverys kuzum senin için Kuran okudum unuttum sanma. Bugün hepinize dualar ettim canlarım. Sizleri seviyorum Allah'ıma emanetsiniz.Dualarınızda kardeşinizi de unutmayın kuzular. Seviom hepinizi. Belki aylar sonra başka bir topic te görüşürüz şimdilik hiçbirşey belli değil canlarım herşeye çok şükür bugünümüze elhamdülillah sevgiyle kalın
Canim innsallah bir sonraki tedaviye gerek kalmadan yavrun sana sürpriz yapar.Ben inaniyorum yavrularına kavusacaksin ettigin dualar bosa gitmicek inşallah..Kızlar herkese merhaba,
Canım allah razı olsun i nsallahh tutunsun rabbim sağlıkla mutlulukla buyutelim inşallahInsallah sımsıkı tutunur canım benim insallah dualarimdasın :)
Iyi yapmışsın canım bilgilendirmelerin icin cok tesekkurlerrr :)Limon kanı inceltiyor düşüğe sebep oluyo denmişti bana evhamlanmıştım ben de. Oysa ki coraspin içiyorum :) maydonozun da etkisi aynıymış diye biliyorum hatta. Ama maydonozun kürü tehlikeli diye duymuştum ben hep maydonoz da yeme diyince insanlar sordum Dr a :)
Benim de dün baya kötüydü limon aldım ısırdım sürekli. Sabahlari kahvalti yapamiorum cubuk kraker meyve suyu içiyorum, iştahım komple gitmiş durumdaBulantiya care bulan varmi 2gundur bitkin haldeyim nasil biseydir bu ya Allahim sen yardimcimiz ol
Canimm benimde migde bulantilrm yogun ama zorla yapiyrm oglenleri ayrannyada yogurt yiyorumm....karpuz cok iyi geliyooBenim de dün baya kötüydü limon aldım ısırdım sürekli. Sabahlari kahvalti yapamiorum cubuk kraker meyve suyu içiyorum, iştahım komple gitmiş durumda
Canim bana serum verdiler. İcinde bi ton vitamin mineral filan varmis. İnanmadim iyi gelcegne ama 3 gündür kusmuyorum çok şükürBulantiya care bulan varmi 2gundur bitkin haldeyim nasil biseydir bu ya Allahim sen yardimcimiz ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?