2016 mayıs tüp bebek

Limonu zaten hic duymamıstm :) limonata yapıyo esim icine de cilek rendeliyo mukemmel oluyo tavsiye ederim :)

EsrRam kuzummm ne denir bilmiyorumm...Rabbim en kisa zamanda melegine kavusmani nasip etsin hep dua.edecegim kuzum sana gercek haytta tanimiyrz ama.birbirimizi gonlumuz bir seni seviyorumm kusummmm ve kocaman.opuyrmmm seni Allah yar ve yardmcn olsun....Rabbime emnt ol

Ne denir ki...kelimeler anlamsız şu andan sonra...ama şunu o kadar çok eminim ki sen o guzel ötesi kalbinle istedigin herseye er ya da biraz geç kavuşacaksın en guzelinden hem de...gönul ister ki bırakma bizleri yaz yine ama sen ne istersen kabulumuz zaten..seni cok seviyoruz melek insan....

Limonu zaten hic duymamıstm :) limonata yapıyo esim icine de cilek rendeliyo mukemmel oluyo tavsiye ederim :)
Limon kanı inceltiyor düşüğe sebep oluyo denmişti bana evhamlanmıştım ben de. Oysa ki coraspin içiyorum :) maydonozun da etkisi aynıymış diye biliyorum hatta. Ama maydonozun kürü tehlikeli diye duymuştum ben hep maydonoz da yeme diyince insanlar sordum Dr a :)

Rabbim en kısa zamanda güzel gönlüne göre versin inşallah sen bu topikte içtenliğinle sevilen dua edilen oldun kim bilir çevrendede ne çok dua edenin vardır gönlünün güzelliği her zaman yazılarındaydı Allah aratmadan yalvartmadan istediğini nasip etsin inşallah şu mübarek günlerin hürmetine .. Sağlıcakla kal Allah yar ve yardımcın olsun

Canim innsallah bir sonraki tedaviye gerek kalmadan yavrun sana sürpriz yapar.Ben inaniyorum yavrularına kavusacaksin ettigin dualar bosa gitmicek inşallah..

Iyi yapmışsın canım bilgilendirmelerin icin cok tesekkurlerrr :)

Inanılmaz üzüldüm.Çok umutluydum.Ama bir gün evladını kucağına alacağına yürekten inanıyorum gönülden duacıyım. Burada yazmaya devam etmesen de bir gün lütfen bize haber ver bu topikten hamileyim diye. EsrRam

EsrRam buradan yaz yine bize. Biz de öyleyiz. Birbirimizden farkımız yok. Aynı trende yolculuk yapıyoruz. Dertleşmek, alternatifler bundan sonraki tedavilerimizde ne yapacağımız gibi konuşacak daha çok şeyimiz var canim. Allah emanet ol canım. Sen çok güzel bir anne olacaksın. Bu dualar da seni yalnız bırakmayacak. Rabbim yardımcın ve yardımcımız olsun inşallah.

EsrRam cnm çok üzüldüm, umutluyum senin için. Allahım ettiğin duaların ve temiz kalbini karşılıksız bırakmaz en yakın zamanda hiç beklemediğin anda sana kat kat mutlulukla geri verecektir.Allaha emanet ol

Bulantiya care bulan varmi 2gundur bitkin haldeyim nasil biseydir bu ya Allahim sen yardimcimiz ol
Benim de dün baya kötüydü limon aldım ısırdım sürekli. Sabahlari kahvalti yapamiorum cubuk kraker meyve suyu içiyorum, iştahım komple gitmiş durumda

Benim de dün baya kötüydü limon aldım ısırdım sürekli. Sabahlari kahvalti yapamiorum cubuk kraker meyve suyu içiyorum, iştahım komple gitmiş durumda
Canimm benimde migde bulantilrm yogun ama zorla yapiyrm oglenleri ayrannyada yogurt yiyorumm....karpuz cok iyi geliyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…