Evet canim haklısın. İnsan kötü haberlerden sonra normal bi şekilde devam edemiyo. Hayırlısı böyleymiş desek de insan buruk oluyo. Ama eminim o böyle davranmamıza da üzülür.Kızlar Esraya cok uzuldum hiç giresim olmuyor topige hevesim kactı resmen((
Aynen...Kızlar Esraya cok uzuldum hiç giresim olmuyor topige hevesim kactı resmen((
Kaç haftalıkken kayboldu Can'ımBu işler çok zor arkadaşlar ya ben şimdiden çok yoruldum.Pazartesi gününden itibaren bulantım bitti, göğüslerim söndü, ağrısı geçti.Yoğun yaşadığım bütün belirtiler yok oldu.Tabi çok korktum 3 gündür bugün dayanamadım doktora gittim.Bir sorun yok gayet iyi dedi.Aklınızda bulunsun olabiliyormuş
Ben kullanıyorumCrinone jel kullanan var mı kızlar sorum olacaktı
Uygulamasında zorlandım bugün 3.gun tam gitmiyor içeri kenarlarında kaliyo çektiğindeBen kullanıyorum
O kadar takılma canım sonuna kadar sık kalanı önemli değil herkeste aynı oluyodurUygulamasında zorlandım bugün 3.gun tam gitmiyor içeri kenarlarında kaliyo çektiğinde
Ben kullanıyorum hiç sevmediğim birseyUygulamasında zorlandım bugün 3.gun tam gitmiyor içeri kenarlarında kaliyo çektiğinde
Ya evet cnm insanı geriyor ne biçim bir şey başka türlü olamazmiydiBen kullanıyorum hiç sevmediğim birsey
8+4 gibi kayboldu canımKaç haftalıkken kayboldu Can'ım
Uygulamasında zorlandım bugün 3.gun tam gitmiyor içeri kenarlarında kaliyo çektiğinde
Şifa olsun canım yiyebiliyorsan ne güzel:)Canimm benimde migde bulantilrm yogun ama zorla yapiyrm oglenleri ayrannyada yogurt yiyorumm....karpuz cok iyi geliyoo
Bende kullanıyorum. Hiç kenarda falan kalmıyor hepsi icinde kalıyor benimCrinone jel kullanan var mı kızlar sorum olacaktı
5 gün sonra oldu benimArkadaşlar dondurulmuş transfer yapılanlar opu dan nezamn sonra adet oldunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?