2016 mayıs tüp bebek

En az 10.gunu bekleyen var ama daha o aşamalara gelmedim ben okuduklarımız kadariyla bence gecsin bir kaç gün daha erkenden kendini uzme

En az 10.gunu bekleyen var ama daha o aşamalara gelmedim ben okuduklarımız kadariyla bence gecsin bir kaç gün daha erkenden kendini uzme
Normalde test günüm P.tesi canm bugün de dayanamadım çok erken yaptım testi.İnş P.tesi pozitif çıkar ama kendimi şimdiden aliştiriyorum.

Normalde test günüm P.tesi canm bugün de dayanamadım çok erken yaptım testi.İnş P.tesi pozitif çıkar ama kendimi şimdiden aliştiriyorum.
İnşallah canım aslında bu da bir sabır beklemek gonlumuzce olsun her şey mübarek cuma gününun yüzü suyu hurmetine

Canm ya keşke dediğin gibi olsa ama 7. günde silik te olsa çıkmaz mi?Günaydın bu arada..
Hayir canim cikmaz simdi sana dun basima gelenleri anlayiorun en yskin arkim 12 gub once ovulasyon gunuydu bna sorfu bnde su gun dedim iki gun ust ust uste iliskiye girdi bu tarihtrn 6_7 gun sonra kadin doguna gittu doktor ilac vermk isteyince boyle bir durum var demis test istemis negatf cikmis bnde dedimki cok erken.gecen gun cok israe ettim bak 12.gun oluyo test yap die dun bir ogrendikki hamile ve degeri masallah 100 cikti hepimiz hawalara uctukkkk.cunku 7 cok erken biliyorum sabirsizlaniyorsun ama gercekten bekle tatlimmm

5 gün sonra oldu benim
Bna da doktorum 7_10 güne kadar olursun progesteron düşer sonra dedi inşallah öyle olur.cok gerildim sanırım huzurlu uyuyup uyanamiyorum hesap yapmakla gecio zamnim nezamn olacagim ne zaman ne yapılır diye umarım bu geçen zamanda vucudum hormonların olması gereken noktaya gelir

çok üzüldüm rabbim en kısa zamanda inşallah cennet kokulunu verir ama çok üzülme vardır rabbimin bir bildiği hepiniz gibi sende dualarımdasın rabbim hepimizin yüüznü güldürsün..

Canm benim insallah dediğin gibidir.Çok duygusalım bugün umutlanıp yine çıkmazsa. .Keşke pozitif olsa keşke. .

Canm keşke öyle olsa biz bi de pgt ile yaptırdık ağla ağla mahvoldum
canım sakin ol..hem kendini hem bebişini üzme o şuan sana tutunmaya çalışıyor pozitif ol idrarda çıkmayabiliyor için rahat edecekse kan testi yaptır sonucunu öğrenirsin gebelik varsa değerin yüksektir boş yere dert etme üzme kendini toparlan hadi.. pazartesiye kadar bu moralle duramazsın kafanı dağıt kan testi yaptır kafan rahatlar sakinn....

Canim sağlık ocağında yaptırsam hafta sonu tatil olduğu için sonuç p.tesi ye kalır. Gittiğim merkez de P.tesi test günü demişti. P.tesiyi bir şekilde beklicem.Tekrar deneme şansımız daha az..İnş pozitif çıksın hayirlisiyla.Bir de sabahın köründe yaptım testi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…