2016 mayıs tüp bebek

yakınlarda hastane falan yok mu yada tıp merkezi ? sağlık ocakları evet biraz geç çıkıyor malesef gittiğin merkeze de gidebilirsin onlar pazartesi söylemiş olabilirler ama içim hiç rahat değil kafayı takıyorum yaptırmak istiyorum dersin hayır illa pazartesiyi bekleyeceksin diyecek halleri yok ya sen bilirsin yine de..

Canım sayilara hesaplara takılma olacak sonunda o gün gelecek beni dusun bak yumurta kapiya dayandı elbet bebisine kavuşacağın gün gelecek vücudun rahatlasin

hayat_gun canım takılma gerçekten herşeyi akışına bırak...hepimiz bu dönemde çok hassas oluyoruz, gerçekten çok zorlu bir süreç ama en büyük destekçimiz sabrımız tüp bebek olayını kafandan uzaklaştırmaya çalış normal hayatına devam etmeyi dene... biliyorum o süreçler çok sıkıntılı heycanlı stresli ama yapacak bişey yok beklemek ve sabretmek.. hem kendini hem bebişini üzme boş yere kendini yıpratma...bak bende yumurta rezerv azlığı var ilk pozitifti ama kalbi durdu 2.denemeye başladık şubatta hala devam ediyoruz artık takmıyorum merkez beni arayacaktı ne olacaktı embriyolar vss. hatta geçenlerde dedim ki yeter artık dedim aramazlarsa da embriyolarda onların olsun dedim 3 -4 aydır uğraşıp 2 embriyom için artık çok sıkılmıştım gerçekten çok zorlu süreçler..kafanı dağıt ama böyle olmaz hem kendini hem bebişini hem de eşini düşün....sen üzüldün mü evde herkes üzülür ne bileyim akşam yemeğini dışarı çıkın, ne bileyim arkadaşların falan vardır onlara git yada onlar sana gelsin çalışıyorsan kendini işine ver zaman geçer kendini çok yorma bol bol su iç çiğ kabak çekirdeği kuru yemiş vs tüket ki bebişin sana sıkı sıkı tutunsun annesi :)

Canım benim Allah razı olsun inşallah sen de bu tedavinde hiçç yorulmadan hayırlı sağlıklı evlatlarına kavuşursun.Rabbim bu uğurda mücadele eden kimsenin emeklerini bosa cikarmasin inşallah..

Canım benim Allah razı olsun inşallah sen de bu tedavinde hiçç yorulmadan hayırlı sağlıklı evlatlarına kavuşursun.Rabbim bu uğurda mücadele eden kimsenin emeklerini bosa cikarmasin inşallah..
amin canım aminn inşallah hepimize....sende sakin oluyorsun anlaştık mı bir kliniğe gidersen de sonuç ne olursa olsun üzülmek yok herşeyden önemlisi sensin unutma...ben ilk denemede pozitifi gördüm ama negatif diye ağlamaktan doktorumla telefonda konuşamadım hıçkıra hıçkıra ağlıyorum doktor bey ısrarla pozitif diyor ben yok hayır negatif :) tabi kısmet olmadı kalbi durdu meleğimin nasip değilmiş...sonucunu bende çok merak ettim gidersen paylaş..

Canm benim insallah dediğin gibidir.Çok duygusalım bugün umutlanıp yine çıkmazsa. .Keşke pozitif olsa keşke. .
benim dr da 8. günden sonra kana gecer 10. günden sonrada idrarda çıkar dedi üzülme benim 8. günün akşam üstü silik çıkmıştı ama o kadar silikti ki anlatamam

esram canım çok üzüldüm gerçekten seni merak etmiştim rabbim kısa zamanda nasip eder şu şu cuma hürmetine demekki daha zamanı gelmemiş. dualarım seninle.

Tamam canım sonucumu aldığımda yazarım çok teşekkür ederim canım.

benim dr da 8. günden sonra kana gecer 10. günden sonrada idrarda çıkar dedi üzülme benim 8. günün akşam üstü silik çıkmıştı ama o kadar silikti ki anlatamam
Canim benim Allah razı olsun yazdıklarınız öyle motive ediyor öyle umut oluyor ki anlatamam.İnşallah güzel sonucumu alıp burda hemen sizlerle paylaşmak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…