sen ne şamadasın canım dondurulmuş mu bekliyordun?evet ya benimde bu defa öyle oldu neden öyle oldu ki normalden 1 hafta erken geldi..yarın kontrolum var hayırlısı bakalım
Kacıncı gun embriyosu?Günaydın çok erken değil mi test icin
Canım test gününüz bekle. Çok erken yapmışsın. Kanda değer düşük çıkar bu defa yine kafa karışıklığı. Rahat ol ve testini bekle. İdrarda 7.gun çıkmaz bunu bil ve güzelce bekle canim5.gün dondurulmuş embriyo canm.İnşallah kan testi pozitif çıkar.
ay ağlamamk için zor tutuyorum kendimi rabbim senin yüzünü hep güldürsün nediyeyim.Kızlar herkese merhaba,
İki gündür bütün şehirde tlf hatları ve internetler çekmiyordu. Operasyonlar dolayısıyla. Bugün sabah kan testi yaptırdım malesef değerim sadece 2 çıktı negatifim yine her zamanki gibi. Hepinizi çok sevdim. Rabbim hamiş olanlara sağlıkla kucağına almayı , transfer olanlara pozitifi görmeyi, tedaviye başlayan tüm dostlarıma da en güzel mucizeleri yaşatsın inşallahhhhhhh. Salverys kuzum senin için Kuran okudum unuttum sanma. Bugün hepinize dualar ettim canlarım. Sizleri seviyorum Allah'ıma emanetsiniz.Dualarınızda kardeşinizi de unutmayın kuzular. Seviom hepinizi. Belki aylar sonra başka bir topic te görüşürüz şimdilik hiçbirşey belli değil canlarım herşeye çok şükür bugünümüze elhamdülillah sevgiyle kalın
Onlar illa pazartesiyi bekletirler. Sağlıklı değer o zaman çıkar. 7.gun çok erken. Düşük bir değer çıksa bu defa daha çok kafa karışıklığı oluşturacak. Bu dönemde bebeği tutunmaya çalışıyorsa bu stres olumsuz etki yaratır. Sonuçta 7.gun idrarda betahcg hormonu eğri değer çok yüksek değilse çıkmaz.yakınlarda hastane falan yok mu yada tıp merkezi ? sağlık ocakları evet biraz geç çıkıyor malesef gittiğin merkeze de gidebilirsin onlar pazartesi söylemiş olabilirler ama içim hiç rahat değil kafayı takıyorum yaptırmak istiyorum dersin hayır illa pazartesiyi bekleyeceksin diyecek halleri yok ya sen bilirsin yine de..
Bana sordun galiba canım 5.gün dondurulmuş embriyo benimkiKacıncı gun embriyosu?
Canım benim dediğiniz gibi olmasını yürekten diliyorum.İnşallah P.tesi müjdemle yine buraya gelir size yazarım.Onlar illa pazartesiyi bekletirler. Sağlıklı değer o zaman çıkar. 7.gun çok erken. Düşük bir değer çıksa bu defa daha çok kafa karışıklığı oluşturacak. Bu dönemde bebeği tutunmaya çalışıyorsa bu stres olumsuz etki yaratır. Sonuçta 7.gun idrarda betahcg hormonu eğri değer çok yüksek değilse çıkmaz.
Canim ya kiminin 7.günde silik çıkıyormuş amaCanım test gününüz bekle. Çok erken yapmışsın. Kanda değer düşük çıkar bu defa yine kafa karışıklığı. Rahat ol ve testini bekle. İdrarda 7.gun çıkmaz bunu bil ve güzelce bekle canim
Kandaki Değeri çok yüksek olanlarda çıkıyor. Ama herkesin öyle yüksek değil tabiki. Boşuna üzülmek istemiyorsan ve yavrunu üzmek istemiyorsan gününü bekle canjm. Erken olsaydı doktorun sana erken bir tarih verirdi test icjnCanim ya kiminin 7.günde silik çıkıyormuş ama
Bkliorum canim buyuk bir hewesleecanım ben 10 gün sonra adet oldum darısı başına:)
Ewet canimm senin cok yaklastiiii cok sukur ,,malesef huyum boyle hep yapiommmCanım sayilara hesaplara takılma olacak sonunda o gün gelecek beni dusun bak yumurta kapiya dayandı elbet bebisine kavuşacağın gün gelecek vücudun rahatlasin
Canım bende ilk denemem pozifi gordum 6+4 dıktora gittim kalbi atmıyo cok yavaş dedi iki gün aglamaktan beter oldum şimdi pazartesiyi bekliyorum bakalım doktor kontrolden sonra karar verecek rabbim kimseye yaşatmasınamin canım aminn inşallah hepimize....sende sakin oluyorsun anlaştık mı bir kliniğe gidersen de sonuç ne olursa olsun üzülmek yok herşeyden önemlisi sensin unutma...ben ilk denemede pozitifi gördüm ama negatif diye ağlamaktan doktorumla telefonda konuşamadım hıçkıra hıçkıra ağlıyorum doktor bey ısrarla pozitif diyor ben yok hayır negatif :) tabi kısmet olmadı kalbi durdu meleğimin nasip değilmiş...sonucunu bende çok merak ettim gidersen paylaş..
Günaydın kızlar.. 7 gün çok erkennnnnn yoksa neden 12 gün desnler yapmayın lütfen ya bebeğe yazık.
Kızlar öyle güzel konuşuyorsunuz ki sabah ki test sonucunu artık ciddiye almamaya başladım.Hastaneyi arayıp hemşireye de söyledim o da biraz kızdı neden şimdi yaptın şuan idrarda görünmez adetin bile gecmiyor diye.P.tesi sabah gel bakalım bosu bosuna canını sıkmışsın dedi.Sabah erkenden geliyorum dedim.Kandaki Değeri çok yüksek olanlarda çıkıyor. Ama herkesin öyle yüksek değil tabiki. Boşuna üzülmek istemiyorsan ve yavrunu üzmek istemiyorsan gününü bekle canjm. Erken olsaydı doktorun sana erken bir tarih verirdi test icjn
aynen canım biz 7+0 da duyduk 8 haftalıktı kalbi durdu ve kürtaj oldum. kontrolüm cuma günüydü benimde doktorum pazartesiyi beklememiz gerek o gün karar veririz dedi ...cuma vakti ağla ağla şırkıldım dünyam başıma yıkıldı sanki o beklemek insanı çok kötü yapıyor resmen elim ağım ne bileyim hiçbişey hissetmiyordum bana da eşim moral olmaya çalışıyor ama ne fayda kimseyi görecek gözüm olmamıştı sizin için de hayırlısı olsun ama sıkma canını rabbimden cuma vakti hayırlısını iste dua et... sana tavsiyem evde kalma dışarı çık bulunduğun ortamdan uzaklaş ve ben kürtaja girerken doktoruma dedim ki ne olur beni hemen iyileştirin ki 2.denemeye başlayayım... 2.opu oldum şuan 4 aydır tedavi görüyorum inşallah trasfer aşamasına gelebiliriz artık..Canım bende ilk denemem pozifi gordum 6+4 dıktora gittim kalbi atmıyo cok yavaş dedi iki gün aglamaktan beter oldum şimdi pazartesiyi bekliyorum bakalım doktor kontrolden sonra karar verecek rabbim kimseye yaşatmasın
Kendini yiyip bitirecegine hemen gidip kan ver bence.5.gün dondurulmuş embriyo canm.İnşallah kan testi pozitif çıkar.
Benim 5. Gun embriyosu 6.gun kanda pozitifti.İnsallah snin sonucunda pozitif olur.Bana sordun galiba canım 5.gün dondurulmuş embriyo benimki
Canım hiçbşr belirtim olmadı baskalarında memelerde hassasiyet bitmiş mşde bulantısı gecmiş bnim hepsi vardı ama siz bunları düşünmeyin akışına bırakın.Kizlar bir kac gundur kotu haberleri aldikca hic yazasim gelmiyor enerjim baya dustu heralde( bebeginin kalbi duran arkadaslar bunun bir belirtisi fln oluyomu? Bizde 8+0 olduk bugun okudukca yazilanlqri yuregim hop hop ediyo benim kontrolum haftaya..
Bende ağlamaktan ne hale geldim kendimi eşimi etrafımdakikeri hepsini yıprattım bakalım pazartesi ne olacak inşalahh rabbim bana mucize yaşatır kalbini duyarım. Kürtajdan cok korkuyorum ilk gebeliğimin nasıl olacak bilmiyorımaynen canım biz 7+0 da duyduk 8 haftalıktı kalbi durdu ve kürtaj oldum. kontrolüm cuma günüydü benimde doktorum pazartesiyi beklememiz gerek o gün karar veririz dedi ...cuma vakti ağla ağla şırkıldım dünyam başıma yıkıldı sanki o beklemek insanı çok kötü yapıyor resmen elim ağım ne bileyim hiçbişey hissetmiyordum bana da eşim moral olmaya çalışıyor ama ne fayda kimseyi görecek gözüm olmamıştı sizin için de hayırlısı olsun ama sıkma canını rabbimden cuma vakti hayırlısını iste dua et... sana tavsiyem evde kalma dışarı çık bulunduğun ortamdan uzaklaş ve ben kürtaja girerken doktoruma dedim ki ne olur beni hemen iyileştirin ki 2.denemeye başlayayım... 2.opu oldum şuan 4 aydır tedavi görüyorum inşallah trasfer aşamasına gelebiliriz artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?