2016 mayıs tüp bebek

ay ağlamamk için zor tutuyorum kendimi rabbim senin yüzünü hep güldürsün nediyeyim.

Onlar illa pazartesiyi bekletirler. Sağlıklı değer o zaman çıkar. 7.gun çok erken. Düşük bir değer çıksa bu defa daha çok kafa karışıklığı oluşturacak. Bu dönemde bebeği tutunmaya çalışıyorsa bu stres olumsuz etki yaratır. Sonuçta 7.gun idrarda betahcg hormonu eğri değer çok yüksek değilse çıkmaz.

Canım benim dediğiniz gibi olmasını yürekten diliyorum.İnşallah P.tesi müjdemle yine buraya gelir size yazarım.

Canim ya kiminin 7.günde silik çıkıyormuş ama

Günaydın kızlar.. 7 gün çok erkennnnnn yoksa neden 12 gün desnler yapmayın lütfen ya bebeğe yazık.

Canim ya kiminin 7.günde silik çıkıyormuş ama
Kandaki Değeri çok yüksek olanlarda çıkıyor. Ama herkesin öyle yüksek değil tabiki. Boşuna üzülmek istemiyorsan ve yavrunu üzmek istemiyorsan gününü bekle canjm. Erken olsaydı doktorun sana erken bir tarih verirdi test icjn

Canım bende ilk denemem pozifi gordum 6+4 dıktora gittim kalbi atmıyo cok yavaş dedi iki gün aglamaktan beter oldum şimdi pazartesiyi bekliyorum bakalım doktor kontrolden sonra karar verecek rabbim kimseye yaşatmasın

Günaydın kızlar.. 7 gün çok erkennnnnn yoksa neden 12 gün desnler yapmayın lütfen ya bebeğe yazık.
Kızlar öyle güzel konuşuyorsunuz ki sabah ki test sonucunu artık ciddiye almamaya başladım.Hastaneyi arayıp hemşireye de söyledim o da biraz kızdı neden şimdi yaptın şuan idrarda görünmez adetin bile gecmiyor diye.P.tesi sabah gel bakalım bosu bosuna canını sıkmışsın dedi.Sabah erkenden geliyorum dedim.

Canım bende ilk denemem pozifi gordum 6+4 dıktora gittim kalbi atmıyo cok yavaş dedi iki gün aglamaktan beter oldum şimdi pazartesiyi bekliyorum bakalım doktor kontrolden sonra karar verecek rabbim kimseye yaşatmasın
aynen canım biz 7+0 da duyduk 8 haftalıktı kalbi durdu ve kürtaj oldum. kontrolüm cuma günüydü benimde doktorum pazartesiyi beklememiz gerek o gün karar veririz dedi ...cuma vakti ağla ağla şırkıldım dünyam başıma yıkıldı sanki o beklemek insanı çok kötü yapıyor resmen elim ağım ne bileyim hiçbişey hissetmiyordum bana da eşim moral olmaya çalışıyor ama ne fayda kimseyi görecek gözüm olmamıştı sizin için de hayırlısı olsun ama sıkma canını rabbimden cuma vakti hayırlısını iste dua et... sana tavsiyem evde kalma dışarı çık bulunduğun ortamdan uzaklaş ve ben kürtaja girerken doktoruma dedim ki ne olur beni hemen iyileştirin ki 2.denemeye başlayayım... 2.opu oldum şuan 4 aydır tedavi görüyorum inşallah trasfer aşamasına gelebiliriz artık..

Canım hiçbşr belirtim olmadı baskalarında memelerde hassasiyet bitmiş mşde bulantısı gecmiş bnim hepsi vardı ama siz bunları düşünmeyin akışına bırakın.

Bende ağlamaktan ne hale geldim kendimi eşimi etrafımdakikeri hepsini yıprattım bakalım pazartesi ne olacak inşalahh rabbim bana mucize yaşatır kalbini duyarım. Kürtajdan cok korkuyorum ilk gebeliğimin nasıl olacak bilmiyorım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…