2016 mayıs tüp bebek

H Hulya90 canım kötü şeyler düşünme hep pozitif düşün sen belki de ben çok araştırdıgım ve kötüyü cagırdım pazartesini bekliyorum belki mucize olur

Kizlar dun yumurtalarim toplandi ya cok fena sisligim var patlayacak sanki cok kotuyum.. Ne onerirsiniz bana nolur bi yardim edin

Canım hiçbşr belirtim olmadı baskalarında memelerde hassasiyet bitmiş mşde bulantısı gecmiş bnim hepsi vardı ama siz bunları düşünmeyin akışına bırakın.
Canım benimde 3-4 gündür memelerde hassasiyet bitti. Hiç ağrım yok. Midem azda olsa bulanırdı bulanmıyor. Uyku uyurdum uyuyamıyorum. Bende korkuyorum acaba bişeymi oldu diye. Acaba kalbimi durdu diyorum çok üzülüyorum

Bireysel farklılıklar i düşünürsek kiminin 6kiminin 7.gunde değer çıkabilir ancak ortak ve kesin bir değer için 12dediklerine Gore bence sabretmek lazım yeterince stres yasamiyor muyuz bide erken yapıp ekstra geriliyoruz bence tadını çıkarın sonuçta pratikte hamile siniz kızlar gerisi takdiri ilahi takdir i mutlak...

Merhabalar hayirli cumalar kizlar halen.adet olmadım ne zmn olurumki 4 gundur kullanmiyorum ilaclari da histeroskopi yaptirsanlar ne.zman yapiliyo acaba drun yanina pzt gidicem bakalim o ne.diyecek

kızlar lütfen kötü düşünmeyin bakın ben yaşadım pazartesiyi bekliyorum lütfen kötü düşünmeyin güzel olsun herşey ben hiç bir belirti yaşamadım

kızlar lütfen kötü düşünmeyin bakın ben yaşadım pazartesiyi bekliyorum lütfen kötü düşünmeyin güzel olsun herşey ben hiç bir belirti yaşamadım
Düşünmemek elde diilki. En ufak farklı birşey yaşasak hemen kötü birşeymi oldu diyoruz. Bu bebekler çok kıymetli hepimiz için ne zorluklarla onlara sahip oluyoruz. Kötü birşeye hazır diilim ya lütfen bişey olmuş olmasın

canım takılma öyle şeylere kontrole git içini rahatlat zaten sen bebeğinin kalp atışını duymuşssundur önemli olan bu . gidip kendine güzel bir meyve tabağı hazırla bebeğini besle üzme onu annesi

canım takılma öyle şeylere kontrole git içini rahatlat zaten sen bebeğinin kalp atışını duymuşssundur önemli olan bu . gidip kendine güzel bir meyve tabağı hazırla bebeğini besle üzme onu annesi
Çok teşekkür ederim canım. Benim temmuz 1 de kontrolüm var. O günü bekliyorum. Bebek sağlıklımı değilmi herşey görüncekmiş ultrasonda. En son kalp atışları vardı ve herşey normaldi. İnşallah öyle devam ediyordur

Mucizeleri veren yüce rabbim sanada verir Neden olmasın neler oluyor sende üzme kendini annesini bırakmaz inşallah
evet canım iki gün kendimi felaket yıprattım sonra dün sabah ezanıyla uyandım gittim dualarımı okudum Yasin-i şerif okudum içim biraz rahatladı gerisi takdiri İLAHİ rabbim ne verirse bizim için hayırlısını verir pozitifi gördüm keseyi gördüm embriyoyu gördüm hakkımda hayırlısı buymuş sağlıklı değilmiş diyecem artık, siz pozitif olun ki bebişlerde pozitif olsun güzel anneler kendinize dikkat edin

bak ne güzel herşey yolundaymış canım rabbim devamını getirecek ben inanıyorum yeterki sen buna inanrak devam et kafandan kötü düşünceleri at

Evet canım doktorum hep söyler başta kendin stres olmayacaksınki sağlıklı gebelik geçirceksin. İlk şartı her zaman bu. Benim anlamadığım bu kalp durması sadece tüp bebeklerdemi oluyor vucuda çok fazla ilaç girmesindenmi kaynaklı. Normal gebe kalanlarda bunlar yaşanıyormu acaba.

canım herkeste oluyor merak etme ben çok araştırdım sağlıklı gebelik olmazsa ya düşükle yada kalbi duruyor bebeğin ,vücut sağlıklı olmadığını anlayınca kendi düşürüyor zaten aslında üzldüğümüz şeylerde bile rabbim bizim için iyisini düşünüyo çünkü çocuk özürlü olabiliyor sağlıklı olmayınca,güzel düşünün pozitif olmak en güzeli 5 tane dondurulmuş embryom var rabbim hakkımda hayırlısını nasip eder olmazsa sonra yine denerim,

Canim sen kacinci haftadasinn

Canimmm stres yaparak bebegine zarar vermekten.baska bise yapmasin,ben.jelibonun olaynda cok.etkilenmistm hatta kotu biseyler var dedim kotu kotu ruyalr gordum cok.sukur her sey yolundaydi,yapma.boyle strestn.uzak.dur bebgnle kons sev onu ara ara kontrolun.vardr zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…