2016 mayıs tüp bebek

Gecen.sene benim iki arkadsmda normal yolla hamile kaldi ve kalbi durdu bebeklerinin takdir ilahi canm demekki.riski yok arkasndan bir ay olmadan.hamilr kaldi sknti stres yok.verende Rabbim.alanda ....

Kontrole çok var daha. Bende jelibondan çok etkilendim. Ama evet aklıma getirmemeye çalışmam lazım. Başka şekilde zaman geçmez zaten.

Kontrole çok var daha. Bende jelibondan çok etkilendim. Ama evet aklıma getirmemeye çalışmam lazım. Başka şekilde zaman geçmez zaten.
Ben gecen.sene mart ayinda kimyasal.gebelik yasadim ogrendim iki gun.sonra dustu hep wc gittgmde kan.gorcegimi dusunerek.wc gidiydm sonrasnda olduda o yuzden.iyi dusun canimm...

Canimm yani.baktiklarima.gore bazen.8 hafta sonrasnda bile.kalp.atisi zor duyuluyor neden.stres yaptn.sen.kuzum Allah in.izniyle her sey yolunda olacak pazartesi guzel haberle.geleceksn
kontrole gittiğim doktor duyamadı canım vajinal kontrolde sonra radyoloji bölümüne yönlerdirdi onlarda vajinal kontrolde hiç duymuyoruz dedi ben hüngür hüngür hastaneden çıktım üç saat ağladıktan sonra eşim başka doktora gidelim dedi gittik oda duymadı oda beni büyük makinelere yönlerdi sonra çok az duyuyorum dedi dk 83 dedi ama sağlıklı duyamıyorum dedi pazartesi tekrar gel duyamazsak ona göre bakarız dedi rabbim den mucize bekliyorum

Dua edecegz canim Rabbim saglikla.hayirla bebegini sana.bagislasin insAllah....bugun.cuma hep.birlikte yasin.okuylm.bebisin.icin.Allah in.izniyle kalbi atacak

Evet cok var dahaa ikimizinde aynii ( benim goguslerim hic agrimadi hala da bisey yok sadece midem bulaniyo

canım benim Rabbimin hikmetinden sual olunur mu vermek isterse veriyor almak isterse alıyor bize sabretmek düşüyor bak ben 3 negatif tüp bebek denemesinden sonra doğal yolla hamile kaldım onun da kalbi durdu tüpü doğalı yok yani. sınavımız büyük ama sabrımız da ondan geri kalmasın inşallah. sen öyle düşünüp yıpratma kendini bebişinle konuş elini karnına koy dua et bol bol iyi düşün herşey güzel olacak sen de dünyalar tatlısı bi anne olacaksın inşallahh

Kızlar kendi kendinizi korkutmayın. Olumsuzu çağırmayın lütfen. Benim en baştan beri hiç belirtim olmadı hala da yok ama bebeğim sağlıklı. Kötü düşünürseniz bebek zaten annem beni bilinç altında istemiyor mesajı alacak. Yapmayın lütfen.

Canım tesekkür ederim. Hepimiz anne olmayı çoktan hakkettik. İnşallah bebişlerimizi sağlıcakla kucağımıza alalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…