2016 mayıs tüp bebek

Tup bebege baslarken bir kez denerim olmazsada ugrasmam bi daha vazgecerim 2.cocuk fikrinden diyordum ama yapamıyorum kizlar aklimdan gönlümden cikmiyor cikaramiyorum rabbim evladima hayirli saglikli uzun omur versin her isteyene de tattirsin rabbim bu duyguyu banada ikinci kez yasatsin insaallah
Pzt drun yanina gidicem histeroskopiyi konusucam ne zmn adet olurum onu da bilemiyorum bayramin 2.gunu de esimin memleketine gidicez yetisirmi bilmiyorum ama yaptirip gitmek istiyorum eger iki ayda kendiliginden olmazsa eylulde bir kez daha denemek istiyorum

Adetten sonrami ne zmna denk geldi cnm.nasil bir islem anestezili mi yaptırdın bide fiyati ne.kdr acaba ay cok.mu sordum ,
Ben de yaptırdım adetten 3 gun sonraydi canım anestezili evet benimki pahalıydı sanırım ama tedavi olduğum Dr a güvendim dışarıda yaptıramazdim sonuçta 1800du

Kuzum bunun arapça okuması var mi yada yazdığı gibi türkçe okuyabilir miyim bu arada ben uzandikca uyuyorum
Canım senin transfer günü saati belli miydi beni arayacaklarini söylediler sabahtan kaç saat olur acaba aradikdan sonra arada isim var öğlene kadar

canım transferden hemen sonra namazı kıldın değilmi zararı olmaz yani
Canimm kildim bn sadece gusul abdeti almadim eve geldim normal.abdestimi aldim namazimi kildim Rabbimin huzurnda hic bise olmaz canim icini ferah tut yavas yavas kil

Adetten sonrami ne zmna denk geldi cnm.nasil bir islem anestezili mi yaptırdın bide fiyati ne.kdr acaba ay cok.mu sordum ,
canım ben Ankara memorial de yaptırdım 2.200 tl ye kazıkladı beni adiler. yok çizik atacam yok rahimi canlandıracam binbir ümitle koştuk gittik. adetin 21. günüydü yanlış hatırlamıyorsam ve bi işe de yaramadı ama o aralar kayseri acıbadem de 600 hüma da 300 e yapıyorlardı. anestezili işlem opu gibi düşün sonrası da aynı yani...

Kızlar merhaba foruma girdim yine bi sürü mesaj birikmiş okudum ve şuan acayip karamsarım olumsuz düşününen arkadaşlardan etkilendim canım kızlarcım bence birbirimizi çok etkiliyoruz yapmayalım böyle boşuna yıpranmayalım her şey olacağına varıyor üzülsek de üzülmesek de tek dostumuz Allah ve duamız
Bu sabah sağlık ocağına gittim ebe gebelik kartı çıkardı ve çok olumlu konuştu bulantılarımızı kontrol edebileceğimizden psikolojik olarak hafifletebileceğimizden bahsetti foruma girene kadar çok mutluydum ve midem de bugün bulanmıyordu ama şimdi neden bulanmıyor diye paniğe kapıldım yaaa ")

Kızlar transfer sonra si sonucu ogrendikden sonra da bitmiyomus diyorum ama başka insanlarda gebe kalıyo ama bizim gibi aha kalp atışı aha kese ben bunlari dusunebilcegimi bilmiyordum ama bura da veya kötü yasantilarla kaygilar oluyor gebelik zaten kaygı dolu bir seruven ama ayrıca bunlarda olunca kendi canimiza eziyet belki yillarca biz bu duyguyu yasamak için agladik bekledik sabrettik bu pozitifi aldikdan sonra normal gebelere nazaran iki kat seviniyoruz doğal olarak her zaman bu tedavilere başlarken sevdiğim bir arkadasim baskalarinin kötü deneyimlerin i dinleme bu kötü bişi değil insaniz basimiza ne zaman ne gelir kesinlikle bilemeyiz misal kız ken veya evlenmeden önce bu şekilde yillarca emek vercegimizi hiç düşünmemişız dir eminim ilersi için de dilerim Rabbim artık hiç bir konuda aratmaz o yüzden burda görünce ben o tabiri hala devam ettirmeye çalışıyorum hiç bir bünye aynı değil akliniza kötü şeyler veya baskasinin başına böyle geldi acaba benmde mi öyle olacak demeyin size tavsiyem bu gzl duygulara ulasmisken hele ki birbirimize destek olalim geriden gelen arkadaşlarımıza da biz de burda pozitifleri gördükçe umut edinip savasimiza devam ettik hersey herkes için en gzlinden olmasi dilegiyle

Kizlar dun yumurtalarim toplandi ya cok fena sisligim var patlayacak sanki cok kotuyum.. Ne onerirsiniz bana nolur bi yardim edin
Benim de bugün toplandı. 6 adet. Biraz ağrım var o kadar. Senin kaç toplandı? Yumurta sayısı fazla olunca rahatsız ediyo bu işlem. Sana bilgilendirme yazısı vermişlerdir. Tuzsuz diyer ve bol su içeceksin. Öyle öneriyorlar burada.

Canim 15 toplandi. 12si isleme girdi 6si dollendi şükür... Kayisi uzum hosafi yapti annem iyi geldi daha iyiym smdi canm

Hüma uygunmus ama kendi druma gideyim yaptirayim yine cunku zirt pirt dr degistirmekte iyi olmuyor eger 21.günü filan yapilacaksa yetisemem agustosta geldigimde yaptiririm oyle derse tabi ins o zamana gerek kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…