Mecburiyettn.canm yiyecegz baska cremiz yokki...sende yemeye calis ye yine.kus ama.yer
Kizlar aranizda histeroskopi yaptiran varmi
Adetten sonrami ne zmna denk geldi cnm.nasil bir islem anestezili mi yaptırdın bide fiyati ne.kdr acaba ay cok.mu sordum ,ben yeni yaptırdım canım çarşamba günü
Ben de yaptırdım adetten 3 gun sonraydi canım anestezili evet benimki pahalıydı sanırım ama tedavi olduğum Dr a güvendim dışarıda yaptıramazdim sonuçta 1800duAdetten sonrami ne zmna denk geldi cnm.nasil bir islem anestezili mi yaptırdın bide fiyati ne.kdr acaba ay cok.mu sordum ,
Himm cidden pahaliymis acaba bnm.merkezde ne.kdr bakalim pzt ogrenirimBen de yaptırdım adetten 3 gun sonraydi canım anestezili evet benimki pahalıydı sanırım ama tedavi olduğum Dr a güvendim dışarıda yaptıramazdim sonuçta 1800du
Canım senin transfer günü saati belli miydi beni arayacaklarini söylediler sabahtan kaç saat olur acaba aradikdan sonra arada isim var öğlene kadarKuzum bunun arapça okuması var mi yada yazdığı gibi türkçe okuyabilir miyim bu arada ben uzandikca uyuyorum
Turkcesini oku cnm yetrki gonulden.okuKuzum bunun arapça okuması var mi yada yazdığı gibi türkçe okuyabilir miyim bu arada ben uzandikca uyuyorum
Canimm kildim bn sadece gusul abdeti almadim eve geldim normal.abdestimi aldim namazimi kildim Rabbimin huzurnda hic bise olmaz canim icini ferah tut yavas yavas kilcanım transferden hemen sonra namazı kıldın değilmi zararı olmaz yani
Ne için yapmak istiyor Dr benimki tanısaldi rahimi incelemek bide rahim baskısı varmı onu itti yukarıHimm cidden pahaliymis acaba bnm.merkezde ne.kdr bakalim pzt ogrenirim
Hicbir problemimiz yok pkodan baska 2 tanede 1.kalite embriyo konulmustu negatif oldu o yizden yapalim dediNe için yapmak istiyor Dr benimki tanısaldi rahimi incelemek bide rahim baskısı varmı onu itti yukarı
Anlıyorum canım inşallah her şey gönlünüzce olsunHicbir problemimiz yok pkodan baska 2 tanede 1.kalite embriyo konulmustu negatif oldu o yizden yapalim dedi
Tatlım arayıp söyler hemsirelwr 5dk sürüyor sonra belki 1 belki 1o dk yatırıp cikartiyorlarCanım senin transfer günü saati belli miydi beni arayacaklarini söylediler sabahtan kaç saat olur acaba aradikdan sonra arada isim var öğlene kadar
canım ben Ankara memorial de yaptırdım 2.200 tl ye kazıkladı beni adiler. yok çizik atacam yok rahimi canlandıracam binbir ümitle koştuk gittik. adetin 21. günüydü yanlış hatırlamıyorsam ve bi işe de yaramadı ama o aralar kayseri acıbadem de 600 hüma da 300 e yapıyorlardı. anestezili işlem opu gibi düşün sonrası da aynı yani...Adetten sonrami ne zmna denk geldi cnm.nasil bir islem anestezili mi yaptırdın bide fiyati ne.kdr acaba ay cok.mu sordum ,
Benim de bugün toplandı. 6 adet. Biraz ağrım var o kadar. Senin kaç toplandı? Yumurta sayısı fazla olunca rahatsız ediyo bu işlem. Sana bilgilendirme yazısı vermişlerdir. Tuzsuz diyer ve bol su içeceksin. Öyle öneriyorlar burada.Kizlar dun yumurtalarim toplandi ya cok fena sisligim varpatlayacak sanki cok kotuyum.. Ne onerirsiniz bana nolur bi yardim edin
Canim 15 toplandi. 12si isleme girdi 6si dollendi şükür... Kayisi uzum hosafi yapti annem iyi geldi daha iyiym smdi canmBenim de bugün toplandı. 6 adet. Biraz ağrım var o kadar. Senin kaç toplandı? Yumurta sayısı fazla olunca rahatsız ediyo bu işlem. Sana bilgilendirme yazısı vermişlerdir. Tuzsuz diyer ve bol su içeceksin. Öyle öneriyorlar burada.
Hüma uygunmus ama kendi druma gideyim yaptirayim yine cunku zirt pirt dr degistirmekte iyi olmuyor eger 21.günü filan yapilacaksa yetisemem agustosta geldigimde yaptiririm oyle derse tabi ins o zamana gerek kalmazcanım ben Ankara memorial de yaptırdım 2.200 tl ye kazıkladı beni adiler. yok çizik atacam yok rahimi canlandıracam binbir ümitle koştuk gittik. adetin 21. günüydü yanlış hatırlamıyorsam ve bi işe de yaramadı ama o aralar kayseri acıbadem de 600 hüma da 300 e yapıyorlardı. anestezili işlem opu gibi düşün sonrası da aynı yani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?