2016 mayıs tüp bebek

Senam guzel senam bak yapma boyle ben de okuyorum ama demek ki her insan farkli olmayan seyin evhamini yapmayin sukredin. En azindan umudunuz var. icinizde gelisen bir canli var o yuzden bol bol dua bol bol sukur. Ne kendini ne de bebegi uzme canim.
Benim test pazartesi artik tek yaptigim tevekkul dua sukur. Sen de oyle yap canim bak saglik ocagindaki ebe ne guzel soylemis

Ay kuzum edam inşallah pozitif haber verirsin ptesi bitanem
Çok haklısın işte demek istediğim bu çok sabrettik bekledik rabbim nasip etti inşallah devamını da nasip eder hepimize bundan sonra biraz da kendimizi akıntıya bırakalım dimi ama

Aynen oyle canim. Hani doktor bir sey soyler o zaman uzul bak anlarim ama ortada birsey yokken inan gerek yok. Yoksa ne 9 ay gecer ne bebek dogduktan sonra buyurken derdi biter. Bak annelerimiz bizi belki de ne yokluklarla buyuttu. Cidden oluruna birakmak lazim. Bakalim heyecanla pazartesiyi bekliyorum ben de. Allah hayirlisini versin insallah

Histeroskopi ile rahim filmi ayni sey demek.dimii

Tabi kuzum ya annelerimizin zamanı her şey böyle bol değildi bilgiye de kolay ulaşımıyordu ama belki öylesi daha iyiydi :) annem kardeşimde de bende de ultrasona bile girmemiş sağlık oocağına gitmiş biz olsak evhamdan kendimizi de çocuğu da perişan ederiz :)
Edacım bu arada zaman ne çabuk geçti bana mı öyle geldi test günü gelmiş maşallah ben pek foruma da giremedim bulantılardan

Valla bana da cok cabuk gecti gibi geliyor ya. Bana kalsa ben hic test yapmam :)
Kanada da mesela hamileysen sadece 2 defa ultrasona giriyorsun biri ikili test icin biri de 3 boyutlu ultrason icin cogu kisi cinsiyeti bile ogrenemiyo bebek gostermeyince. Ama bana gore en iyisi bu. Bakiyorum Turkiyede ki hamilelere hep evham cidden ama burdakiler o kadar rahatlar ki. Turkiye de hamilelik cok kutsallastiriliyor. Burda inan cogu kisi hamile
Oldugunu bile unutuyo. Cok daha rahat ve mutlu hamilelik geciriyorlar. Bence biraz rahat olmak lazim. Turkiyede insanlar kuafore bile doktora guvendiklerinden daha cok guveniyorlar ya. Boyanin icin de ne var sorgulamiyorlar ama doktor bana bu ilaci yazdi ama bence yanlis kullanmicam diyolar :)
Sen rahat ol canim zaten hep rahatsin icini ferah tut Doktor ebe hemsire bir sorun oldugunda zaten soyler:)

Edacım ben de senin gibiydim hiç test yapasım yoktu inan böyle iyi diyordum senin için de hayırlısı olsun kuzum :)
Vallahi türkiye için yaptığın tespitler süper canım insan rahat olmak istese de izin vermiyorlar çalıştığım okulda benden büyükler çok sayıda ve hiç tavsiyeleri bitmiyor onlara kalsa kendini pamuğa sar yat 9 ay :) ama aslında mutlu hamilelik en önemlisi bence de

aynen oyle canim mutlu anne mutlu bebek. Ay bakma sen cogu yapmamistir o dediklerini :) ama zor tabiki maalesef insanlar susmuyor. Cidden Allah yardimciniz olsun canim benim :) insallah bundan sonrasi cok cok rahat gecicek :)

Sözlerin nasıl umut oldu icime anlatamam...rabbim hepimize en.kisa zamanfa nasip etsin insss

Histeroskopi ile rahim filmi ayni sey demek.dimii
hmmm yok canım rahim filmi farklı onda yapışıklık var mı diye bakıyorlar onu anestesiz de yaptıran var ama çok ağrılı olduğunu söylüyorlar bence aneztezili yaptır dediğin gibi doktor değiştirme fikri hoş değil ben 3. doktorda sabitlendim maşallah

Dr histeroskopi dedi gerci ben rahim filmiyle ayni sanmistim sen acibademe gidiyodun dimi canim

Kesinlikle katılıyorum sana cnm. Herkesin tedavi sebebi farklı tedavisi farklı bünyesi farklı. İnanın ki foruma girene kadar ben de çok keyifliyim ama girince bi panik oluyorum. Bir de ortada bir şey olmadığı halde evham yapan arkadaşlarımıza kötü günler geçiren arkadaşların teselli vermeye çalışması üzdü beni. Ne olur gereksiz evham yapıp insanların üzüntüsünü tazelemeleyim. Kızmasın bana kimse lütfen böyle düşündüğüm için.

canım benimki daha olmadıda bizde başladık tedaviye ben namazlarımı kılayımmı diye düşünüyordum kılmassam rahatsız olurum çünkü çok tşk edrim..
Canimm kildim bn sadece gusul abdeti almadim eve geldim normal.abdestimi aldim namazimi kildim Rabbimin huzurnda hic bise olmaz canim icini ferah tut yavas yavas kil

Ayss sacmalama allahını seversen olur mu oyle sey dedim ya her vucut baska reaksiyon gosteriyor getirme aklına olumsuz seyler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…