Senam guzel senam bak yapma boyle ben de okuyorum ama demek ki her insan farkli olmayan seyin evhamini yapmayin sukredin. En azindan umudunuz var. icinizde gelisen bir canli var o yuzden bol bol dua bol bol sukur. Ne kendini ne de bebegi uzme canim.Kızlar merhaba foruma girdim yine bi sürü mesaj birikmiş okudum ve şuan acayip karamsarımolumsuz düşününen arkadaşlardan etkilendim canım kızlarcım bence birbirimizi çok etkiliyoruz yapmayalım böyle boşuna yıpranmayalım her şey olacağına varıyor üzülsek de üzülmesek de tek dostumuz Allah ve duamız
Bu sabah sağlık ocağına gittim ebe gebelik kartı çıkardı ve çok olumlu konuştu bulantılarımızı kontrol edebileceğimizden psikolojik olarak hafifletebileceğimizden bahsetti foruma girene kadar çok mutluydum ve midem de bugün bulanmıyordu ama şimdi neden bulanmıyor diye paniğe kapıldım yaaa")
Ay kuzum edam inşallah pozitif haber verirsin ptesi bitanemSenam guzel senam bak yapma boyle ben de okuyorum ama demek ki her insan farkli olmayan seyin evhamini yapmayin sukredin. En azindan umudunuz var. icinizde gelisen bir canli var o yuzden bol bol dua bol bol sukur. Ne kendini ne de bebegi uzme canim.
Benim test pazartesi artik tek yaptigim tevekkul dua sukur. Sen de oyle yap canim bak saglik ocagindaki ebe ne guzel soylemis
Aynen oyle canim. Hani doktor bir sey soyler o zaman uzul bak anlarim ama ortada birsey yokken inan gerek yok. Yoksa ne 9 ay gecer ne bebek dogduktan sonra buyurken derdi biter. Bak annelerimiz bizi belki de ne yokluklarla buyuttu. Cidden oluruna birakmak lazim. Bakalim heyecanla pazartesiyi bekliyorum ben de. Allah hayirlisini versin insallahAy kuzum edam inşallah pozitif haber verirsin ptesi bitanem
Çok haklısın işte demek istediğim bu çok sabrettik bekledik rabbim nasip etti inşallah devamını da nasip eder hepimize bundan sonra biraz da kendimizi akıntıya bırakalım dimi ama
Histeroskopi ile rahim filmi ayni sey demek.dimiicanım ben Ankara memorial de yaptırdım 2.200 tl ye kazıkladı beni adiler. yok çizik atacam yok rahimi canlandıracam binbir ümitle koştuk gittik. adetin 21. günüydü yanlış hatırlamıyorsam ve bi işe de yaramadı ama o aralar kayseri acıbadem de 600 hüma da 300 e yapıyorlardı. anestezili işlem opu gibi düşün sonrası da aynı yani...
Tabi kuzum ya annelerimizin zamanı her şey böyle bol değildi bilgiye de kolay ulaşımıyordu ama belki öylesi daha iyiydi :) annem kardeşimde de bende de ultrasona bile girmemiş sağlık oocağına gitmiş biz olsak evhamdan kendimizi de çocuğu da perişan ederiz :)Aynen oyle canim. Hani doktor bir sey soyler o zaman uzul bak anlarim ama ortada birsey yokken inan gerek yok. Yoksa ne 9 ay gecer ne bebek dogduktan sonra buyurken derdi biter. Bak annelerimiz bizi belki de ne yokluklarla buyuttu. Cidden oluruna birakmak lazim. Bakalim heyecanla pazartesiyi bekliyorum ben de. Allah hayirlisini versin insallah
Valla bana da cok cabuk gecti gibi geliyor ya. Bana kalsa ben hic test yapmam :)Tabi kuzum ya annelerimizin zamanı her şey böyle bol değildi bilgiye de kolay ulaşımıyordu ama belki öylesi daha iyiydi :) annem kardeşimde de bende de ultrasona bile girmemiş sağlık oocağına gitmiş biz olsak evhamdan kendimizi de çocuğu da perişan ederiz :)
Edacım bu arada zaman ne çabuk geçti bana mı öyle geldi test günü gelmiş maşallah ben pek foruma da giremedim bulantılardan
Edacım ben de senin gibiydim hiç test yapasım yoktu inan böyle iyi diyordum senin için de hayırlısı olsun kuzum :)Valla bana da cok cabuk gecti gibi geliyor ya. Bana kalsa ben hic test yapmam :)
Kanada da mesela hamileysen sadece 2 defa ultrasona giriyorsun biri ikili test icin biri de 3 boyutlu ultrason icin cogu kisi cinsiyeti bile ogrenemiyo bebek gostermeyince. Ama bana gore en iyisi bu. Bakiyorum Turkiyede ki hamilelere hep evham cidden ama burdakiler o kadar rahatlar ki. Turkiye de hamilelik cok kutsallastiriliyor. Burda inan cogu kisi hamile
Oldugunu bile unutuyo. Cok daha rahat ve mutlu hamilelik geciriyorlar. Bence biraz rahat olmak lazim. Turkiyede insanlar kuafore bile doktora guvendiklerinden daha cok guveniyorlar ya. Boyanin icin de ne var sorgulamiyorlar ama doktor bana bu ilaci yazdi ama bence yanlis kullanmicam diyolar :)
Sen rahat ol canim zaten hep rahatsin icini ferah tut Doktor ebe hemsire bir sorun oldugunda zaten soyler:)
aynen oyle canim mutlu anne mutlu bebek. Ay bakma sen cogu yapmamistir o dediklerini :) ama zor tabiki maalesef insanlar susmuyor. Cidden Allah yardimciniz olsun canim benim :) insallah bundan sonrasi cok cok rahat gecicek :)Edacım ben de senin gibiydim hiç test yapasım yoktu inan böyle iyi diyordum senin için de hayırlısı olsun kuzum :)
Vallahi türkiye için yaptığın tespitler süper canım insan rahat olmak istese de izin vermiyorlar çalıştığım okulda benden büyükler çok sayıda ve hiç tavsiyeleri bitmiyor onlara kalsa kendini pamuğa sar yat 9 ay :) ama aslında mutlu hamilelik en önemlisi bence de
Tatlım benimde öyle olmuştu ama hemen geçiyorCanim 15 toplandi. 12si isleme girdi 6si dollendi şükür... Kayisi uzum hosafi yapti annem iyi geldi daha iyiym smdi canm
hmmm yok canım rahim filmi farklı onda yapışıklık var mı diye bakıyorlar onu anestesiz de yaptıran var ama çok ağrılı olduğunu söylüyorlar bence aneztezili yaptır dediğin gibi doktor değiştirme fikri hoş değil ben 3. doktorda sabitlendim maşallahHisteroskopi ile rahim filmi ayni sey demek.dimii
ne mutlu bana canım benim zaten umutsuz olmak ümidini kesmek haram inşallah hepimiz böyle umut dolu olalım umutlu ve mutlu :)Sözlerin nasıl umut oldu icime anlatamam...rabbim hepimize en.kisa zamanfa nasip etsin insss
Dr histeroskopi dedi gerci ben rahim filmiyle ayni sanmistim sen acibademe gidiyodun dimi canimhmmm yok canım rahim filmi farklı onda yapışıklık var mı diye bakıyorlar onu anestesiz de yaptıran var ama çok ağrılı olduğunu söylüyorlar bence aneztezili yaptır dediğin gibi doktor değiştirme fikri hoş değil ben 3. doktorda sabitlendim maşallah
cnm senin tedavin hrs de yapılmıştı değil mi?Sakine canım Allah razı olsun bende işten çıktıktan sonra eve geçince okurum hepimiz için
Kızlar merhaba foruma girdim yine bi sürü mesaj birikmiş okudum ve şuan acayip karamsarımolumsuz düşününen arkadaşlardan etkilendim canım kızlarcım bence birbirimizi çok etkiliyoruz yapmayalım böyle boşuna yıpranmayalım her şey olacağına varıyor üzülsek de üzülmesek de tek dostumuz Allah ve duamız
Bu sabah sağlık ocağına gittim ebe gebelik kartı çıkardı ve çok olumlu konuştu bulantılarımızı kontrol edebileceğimizden psikolojik olarak hafifletebileceğimizden bahsetti foruma girene kadar çok mutluydum ve midem de bugün bulanmıyordu ama şimdi neden bulanmıyor diye paniğe kapıldım yaaa")
Canimm kildim bn sadece gusul abdeti almadim eve geldim normal.abdestimi aldim namazimi kildim Rabbimin huzurnda hic bise olmaz canim icini ferah tut yavas yavas kil
Anadolu sağlık ta yapıldıcnm senin tedavin hrs de yapılmıştı değil mi?
Ayss sacmalama allahını seversen olur mu oyle sey dedim ya her vucut baska reaksiyon gosteriyor getirme aklına olumsuz seyler.Canım benimde 3-4 gündür memelerde hassasiyet bitti. Hiç ağrım yok. Midem azda olsa bulanırdı bulanmıyor. Uyku uyurdum uyuyamıyorum. Bende korkuyorum acaba bişeymi oldu diye. Acaba kalbimi durdu diyorumçok üzülüyorum
Canm hastaneyi aradım şimdi idrarda görünmez dediler.P.tesi gideceğim hastaneye inşallah varsa değerim de yüksek çıkar ya bilmiyorum hayırlısı artık. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?