- 11 Mayıs 2016
- 824
- 889
- 18
- 48
Düşükten sonra kanaman ne kadar surdu acaba?Ben gecen.sene mart ayinda kimyasal.gebelik yasadim ogrendim iki gun.sonra dustu hep wc gittgmde kan.gorcegimi dusunerek.wc gidiydm sonrasnda olduda o yuzden.iyi dusun canimm...
aynen getirmemem lazım. Yoksa kafayı yicem.Ayss sacmalama allahını seversen olur mu oyle sey dedim ya her vucut baska reaksiyon gosteriyor getirme aklına olumsuz seyler.
canim altina imzami atarim o kadar guzel yazmissinKesinlikle katılıyorum sana cnm. Herkesin tedavi sebebi farklı tedavisi farklı bünyesi farklı. İnanın ki foruma girene kadar ben de çok keyifliyim ama girince bi panik oluyorum. Bir de ortada bir şey olmadığı halde evham yapan arkadaşlarımıza kötü günler geçiren arkadaşların teselli vermeye çalışması üzdü beni. Ne olur gereksiz evham yapıp insanların üzüntüsünü tazelemeleyim. Kızmasın bana kimse lütfen böyle düşündüğüm için.
Yanlış hatırladjm o Zaman cnm kusura bakma. Bebeğin konumuna göre kasların hareketi net olmayabilir cnm. Dün gittim ben Dr a karnımdaki gaz bile etkiledi görüntüyü. Usg cihazı bile etkiler. Bnce sen içini ferah tut yükselir o atış. Üzme hiç kendini de bebeğini de.Anadolu sağlık ta yapıldı
Teşekkür ederim Can'ım. İnan ki yazarken biri kırılır mı diye tedirgin oluyorum. Çünkü birimiz değil hepimiz o kadar hassasız ki. Aldığımız ilaçlar hormonal değişimlerle kendimiz bile değiliz belki. Problemler ne olursa olsun burdaki herkesin bir tek amaçlı var; anne olmak. İnşallah isteyen herkes anne olacak. Kendim için ne kadar istiyorsam evlat sahibi olmak isteyenler için de o kadar istiyorum inan ki. Kızım 4 yaşında, çok zor bir tedavi süreciyle ona hamile kalmıştım. O günden beri yalvarırım Allah'a. Ne olur isteyen herkese ver Allah'ım, kimsenin kucağını boş koyma diye. Tüm dualarım sizlerle. Pazartesi gününü bekliyorum dört gözle senin için ve elamiray için. İnşallah sevinçli haberler vereceksiniz bize.canim altina imzami atarim o kadar guzel yazmissin
amin canim amin. Allah hic birimizin emeklerini bosa cikarmaz insallah. Insallah hepimiz birgun bu duyguyu tadariz. insallah guzel haberi alanlarinda hamilelikleri kolay gecer sagliklica cocuklarini kucaklarina alirlar.Teşekkür ederim Can'ım. İnan ki yazarken biri kırılır mı diye tedirgin oluyorum. Çünkü birimiz değil hepimiz o kadar hassasız ki. Aldığımız ilaçlar hormonal değişimlerle kendimiz bile değiliz belki. Problemler ne olursa olsun burdaki herkesin bir tek amaçlı var; anne olmak. İnşallah isteyen herkes anne olacak. Kendim için ne kadar istiyorsam evlat sahibi olmak isteyenler için de o kadar istiyorum inan ki. Kızım 4 yaşında, çok zor bir tedavi süreciyle ona hamile kalmıştım. O günden beri yalvarırım Allah'a. Ne olur isteyen herkese ver Allah'ım, kimsenin kucağını boş koyma diye. Tüm dualarım sizlerle. Pazartesi gününü bekliyorum dört gözle senin için ve elamiray için. İnşallah sevinçli haberler vereceksiniz bize.
İnşallah vardır canım ya öyle ümit mi ediyorsun yoksa his mi canm?Vardır vardır :)) endiselenme.
Cünkü cok erken test yaptın.Olumsuz olacagını dusunmuyorum acıkcası )İnşallah vardır canım ya öyle ümit mi ediyorsun yoksa his mi canm?
İnşallah canım ya inşallah rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin bana da..Hiçbirimizin emeğini araya vermesin innnşallah..Cünkü cok erken test yaptın.Olumsuz olacagını dusunmuyorum acıkcası )
Evet canım acıbadem turgut beye gidiyorum bakalım önümüzdeki hafta adet olurum diye bekliyorum sonra başlasın tedaviiiiiiDr histeroskopi dedi gerci ben rahim filmiyle ayni sanmistim sen acibademe gidiyodun dimi canim
Canimm kotu dusunme.demekki rahat bir hamilelik gecireceksin ne guzel.tadini cikar tatlim...Kızlar merhaba foruma girdim yine bi sürü mesaj birikmiş okudum ve şuan acayip karamsarımolumsuz düşününen arkadaşlardan etkilendim canım kızlarcım bence birbirimizi çok etkiliyoruz yapmayalım böyle boşuna yıpranmayalım her şey olacağına varıyor üzülsek de üzülmesek de tek dostumuz Allah ve duamız
Bu sabah sağlık ocağına gittim ebe gebelik kartı çıkardı ve çok olumlu konuştu bulantılarımızı kontrol edebileceğimizden psikolojik olarak hafifletebileceğimizden bahsetti foruma girene kadar çok mutluydum ve midem de bugün bulanmıyordu ama şimdi neden bulanmıyor diye paniğe kapıldım yaaa")
Canimmm senn ne zaman test zamanin az kaldi dimi...aynen oyle canim mutlu anne mutlu bebek. Ay bakma sen cogu yapmamistir o dediklerini :) ama zor tabiki maalesef insanlar susmuyor. Cidden Allah yardimciniz olsun canim benim :) insallah bundan sonrasi cok cok rahat gecicek :)
Normal.adet gbi gecirdim canim...6 gun sancim.olmadiDüşükten sonra kanaman ne kadar surdu acaba?
canim evet az kaldi pazartesi test gunum. bugun transferden sonraki 9. gun. Benim doktor hep 12 gun sonra test yaptiriyor ben de bekliyorum sabirla :)Canimmm senn ne zaman test zamanin az kaldi dimi...
Yok kuzum Allah'a şükür rahatım bazen çok etkileniyorum herkes gibi olumsuzluklardan Allah korusun dua yerine geçer iyi düşün derdi rahmetli annem gerçekten enerjiyi yüksek tutmak da fayda var minnoşlar da mutlu olsun :))Canimm kotu dusunme.demekki rahat bir hamilelik gecireceksin ne guzel.tadini cikar tatlim...
Hadi baklm canm hayirlisyla.bekliyrzcanim evet az kaldi pazartesi test gunum. bugun transferden sonraki 9. gun. Benim doktor hep 12 gun sonra test yaptiriyor ben de bekliyorum sabirla :)
Hadi bakalm kuzumm sevindir bizi şenlensin buralar :)))canim evet az kaldi pazartesi test gunum. bugun transferden sonraki 9. gun. Benim doktor hep 12 gun sonra test yaptiriyor ben de bekliyorum sabirla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?