2016 mayıs tüp bebek

canim altina imzami atarim o kadar guzel yazmissin

Anadolu sağlık ta yapıldı
Yanlış hatırladjm o Zaman cnm kusura bakma. Bebeğin konumuna göre kasların hareketi net olmayabilir cnm. Dün gittim ben Dr a karnımdaki gaz bile etkiledi görüntüyü. Usg cihazı bile etkiler. Bnce sen içini ferah tut yükselir o atış. Üzme hiç kendini de bebeğini de.

canim altina imzami atarim o kadar guzel yazmissin
Teşekkür ederim Can'ım. İnan ki yazarken biri kırılır mı diye tedirgin oluyorum. Çünkü birimiz değil hepimiz o kadar hassasız ki. Aldığımız ilaçlar hormonal değişimlerle kendimiz bile değiliz belki. Problemler ne olursa olsun burdaki herkesin bir tek amaçlı var; anne olmak. İnşallah isteyen herkes anne olacak. Kendim için ne kadar istiyorsam evlat sahibi olmak isteyenler için de o kadar istiyorum inan ki. Kızım 4 yaşında, çok zor bir tedavi süreciyle ona hamile kalmıştım. O günden beri yalvarırım Allah'a. Ne olur isteyen herkese ver Allah'ım, kimsenin kucağını boş koyma diye. Tüm dualarım sizlerle. Pazartesi gününü bekliyorum dört gözle senin için ve elamiray için. İnşallah sevinçli haberler vereceksiniz bize.

amin canim amin. Allah hic birimizin emeklerini bosa cikarmaz insallah. Insallah hepimiz birgun bu duyguyu tadariz. insallah guzel haberi alanlarinda hamilelikleri kolay gecer sagliklica cocuklarini kucaklarina alirlar.

Kızlar aranızda istanbul avrupa yakasında olanlar var mı. Toplanıp bir çay kahve içelim şu mutsuzluğu atalım üstümüzden.

Canimm kotu dusunme.demekki rahat bir hamilelik gecireceksin ne guzel.tadini cikar tatlim...

aynen oyle canim mutlu anne mutlu bebek. Ay bakma sen cogu yapmamistir o dediklerini :) ama zor tabiki maalesef insanlar susmuyor. Cidden Allah yardimciniz olsun canim benim :) insallah bundan sonrasi cok cok rahat gecicek :)
Canimmm senn ne zaman test zamanin az kaldi dimi...

Canimm kotu dusunme.demekki rahat bir hamilelik gecireceksin ne guzel.tadini cikar tatlim...
Yok kuzum Allah'a şükür rahatım bazen çok etkileniyorum herkes gibi olumsuzluklardan Allah korusun dua yerine geçer iyi düşün derdi rahmetli annem gerçekten enerjiyi yüksek tutmak da fayda var minnoşlar da mutlu olsun :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…