Ay amin canim amin insallah :)Hadi bakalm kuzumm sevindir bizi şenlensin buralar :)))
Kızlar merhaba foruma girdim yine bi sürü mesaj birikmiş okudum ve şuan acayip karamsarımolumsuz düşününen arkadaşlardan etkilendim canım kızlarcım bence birbirimizi çok etkiliyoruz yapmayalım böyle boşuna yıpranmayalım her şey olacağına varıyor üzülsek de üzülmesek de tek dostumuz Allah ve duamız
Bu sabah sağlık ocağına gittim ebe gebelik kartı çıkardı ve çok olumlu konuştu bulantılarımızı kontrol edebileceğimizden psikolojik olarak hafifletebileceğimizden bahsetti foruma girene kadar çok mutluydum ve midem de bugün bulanmıyordu ama şimdi neden bulanmıyor diye paniğe kapıldım yaaa")
Kardeşim 8.hafta da düşük yapmıştı.kanaması normal adete göre çok uzun sürmüştü 10 günden fazlaydı heralde .Normal.adet gbi gecirdim canim...6 gun sancim.olmadi
Olmaaa öyleeee vesvese insanı çok yıpratıyor kendimden biliyorum başına gelmeden gelmiş gibi üzülmeye gerek yokşu an hamile bile değilim.hatta hiç hamile olamadım.ama şimdiden gebe kalırsam ya kalbi durursa diye telaş yaptım.bu durumu yaşayanlara Allah sabır versin
Ben varim Bakırköy deyimKızlar aranızda istanbul avrupa yakasında olanlar var mı. Toplanıp bir çay kahve içelim şu mutsuzluğu atalım üstümüzden.
Tekrarladım canım iki katına cıkmış şukur. Bi daha da test istemedi normal dimi ? Haftaya cuma ya da ctesi kese icin ultrason dedi :) o doktorumla telefonlasıyoruz ama baska sehirde oldugum icin doktor arastırıyorum şu an oyle geciyo :)P pink_love_lady cnm sen ne yaptın nasılsın? Tekrarladın mı testi? Ultrason ne Zaman :)))
Bnde bagcilardayim:)Ben varim Bakırköy deyim)
Canım ilk deneme başarısız.bir ay mola verdik doktorun isteğiyle. bu ayki adetimle dondurulmuşlara başlıcaz inş.birkaç günüm kaldı sayılır.Olmaaa öyleeee vesvese insanı çok yıpratıyor kendimden biliyorum başına gelmeden gelmiş gibi üzülmeye gerek yoktedavin ne aşamada senin canım inşallah gönlüne göre olsun herşey
Gözün aydın tatlım Normal tabi boşuna yaptırma :) benim Dr da iki test yaptırdı. Sonra keseye çağırmıştı :)Tekrarladım canım iki katına cıkmış şukur. Bi daha da test istemedi normal dimi ? Haftaya cuma ya da ctesi kese icin ultrason dedi :) o doktorumla telefonlasıyoruz ama baska sehirde oldugum icin doktor arastırıyorum şu an oyle geciyo :)
Evet canm gecmeye basladi sukur.. Olsun ya Rabbimm hayirlisiyla oglusuma kardes nasip etsin de ben raziyim artik napalimTatlım benimde öyle olmuştu ama hemen geçiyor
Merhaba kizlar.. Biliosunuz ikinci denememizde negatifi gördük ne yazikki. Size bi sorum olucakti. Biz 4 hafta sora istanbula gidioruz. Bana önerebilceginiz doktor veya bi tüp bebek merkezi varmi? Bida orda denemek istiyoruz. Buarada positivi gören arkadaslarimi kutluorum rabbim tamamina erdirsin. Negatifi görenlerede pes etmek yok. Cok zor biliorum ama vakti degilmis. Ayni seyleri bende yasadim. Bide istanbulda sansimi denemek istiyorum.
Selam! Benim de birkac basarisiz denemem var ama pes etmek icin cok erken. Istanbul'da Bahceci Fulya klinigini oneririm. Bence bu iste en onemli kisim labaratuvarin iyi olmasi ve Bahceci'nin cok iyi bir labaratuvari var. Embriyolarin dondurulup cozdurme oranlari cok iyi. Benim bir embriyomu 2 kez dondurup cozduler ama bozulma olmadi. Ayrica yine ayni sekilde labaratuvar iyi olunca 5.gune de embriyolar kolayca dayanabiliyor. Bir git gorus derim.
Cok tsk ederim canim. Evet orayi duydum. Bi yarin ararim artik. Insallah rabbim yüzümüze güler. Birde doktor serkan orali duydum. Bi bilgin varmi? Instagramda kendisini takip ediorum ama bilmiorum kararsizim cok.
Canim ben acibadem.maslakta bulent hocaya tedavi oldum ilk.denemem ikizlerime hamileyim cok sukur..Merhaba kizlar.. Biliosunuz ikinci denememizde negatifi gördük ne yazikki. Size bi sorum olucakti. Biz 4 hafta sora istanbula gidioruz. Bana önerebilceginiz doktor veya bi tüp bebek merkezi varmi? Bida orda denemek istiyoruz. Buarada positivi gören arkadaslarimi kutluorum rabbim tamamina erdirsin. Negatifi görenlerede pes etmek yok. Cok zor biliorum ama vakti degilmis. Ayni seyleri bende yasadim. Bide istanbulda sansimi denemek istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?