2016 mayıs tüp bebek

şu an hamile bile değilim.hatta hiç hamile olamadım.ama şimdiden gebe kalırsam ya kalbi durursa diye telaş yaptım.bu durumu yaşayanlara Allah sabır versin
Olmaaa öyleeee vesvese insanı çok yıpratıyor kendimden biliyorum başına gelmeden gelmiş gibi üzülmeye gerek yok tedavin ne aşamada senin canım inşallah gönlüne göre olsun herşey

EsrRam canim inankk ne desem bos senninancli insansin biliyotsun vardir bir hayri mutlaka ama hala icimde bir umut var senin icin neden bilmiyorum ama oyle belki de cok benimsedim ondan da olabilir rabbim ennkisa zamanda yuzunu guldurur insallahhhhhh

P pink_love_lady cnm sen ne yaptın nasılsın? Tekrarladın mı testi? Ultrason ne Zaman :)))
Tekrarladım canım iki katına cıkmış şukur. Bi daha da test istemedi normal dimi ? Haftaya cuma ya da ctesi kese icin ultrason dedi :) o doktorumla telefonlasıyoruz ama baska sehirde oldugum icin doktor arastırıyorum şu an oyle geciyo :)

Olmaaa öyleeee vesvese insanı çok yıpratıyor kendimden biliyorum başına gelmeden gelmiş gibi üzülmeye gerek yok tedavin ne aşamada senin canım inşallah gönlüne göre olsun herşey
Canım ilk deneme başarısız.bir ay mola verdik doktorun isteğiyle. bu ayki adetimle dondurulmuşlara başlıcaz inş.birkaç günüm kaldı sayılır.

Gözün aydın tatlım Normal tabi boşuna yaptırma :) benim Dr da iki test yaptırdı. Sonra keseye çağırmıştı :)

Merhaba kizlar.. Biliosunuz ikinci denememizde negatifi gördük ne yazikki. Size bi sorum olucakti. Biz 4 hafta sora istanbula gidioruz. Bana önerebilceginiz doktor veya bi tüp bebek merkezi varmi? Bida orda denemek istiyoruz. Buarada positivi gören arkadaslarimi kutluorum rabbim tamamina erdirsin. Negatifi görenlerede pes etmek yok. Cok zor biliorum ama vakti degilmis. Ayni seyleri bende yasadim. Bide istanbulda sansimi denemek istiyorum.

Selam! Benim de birkac basarisiz denemem var ama pes etmek icin cok erken. Istanbul'da Bahceci Fulya klinigini oneririm. Bence bu iste en onemli kisim labaratuvarin iyi olmasi ve Bahceci'nin cok iyi bir labaratuvari var. Embriyolarin dondurulup cozdurme oranlari cok iyi. Benim bir embriyomu 2 kez dondurup cozduler ama bozulma olmadi. Ayrica yine ayni sekilde labaratuvar iyi olunca 5.gune de embriyolar kolayca dayanabiliyor. Bir git gorus derim.

Cok tsk ederim canim. Evet orayi duydum. Bi yarin ararim artik. Insallah rabbim yüzümüze güler. Birde doktor serkan orali duydum. Bi bilgin varmi? Instagramda kendisini takip ediorum ama bilmiorum kararsizim cok.

Cok tsk ederim canim. Evet orayi duydum. Bi yarin ararim artik. Insallah rabbim yüzümüze güler. Birde doktor serkan orali duydum. Bi bilgin varmi? Instagramda kendisini takip ediorum ama bilmiorum kararsizim cok.

Hic duymadim Serkan Bey'i canim. Nerede calisiyor ki? Istersen hem oraya hem de Bahceci'ye git, bir doktor secip gorus, icine nerede sinerse orada baslarsin tedaviye. Ben bir kez Acibadem'de yaptirmistim, bir de yurtdisinda yasadigim icin yurtdisinda yaptirdim. Bence ic sesini dinle, kendini bir doktora emanet edeceksin, en cok icine sinen yeri ve doktoru sec. Zaten doktor da merkez de araci, nasipse insallah bu seferinde tutacaktir.

Canim ben acibadem.maslakta bulent hocaya tedavi oldum ilk.denemem ikizlerime hamileyim cok sukur..

Arkadaslar sizden bir ricam olacak ama sadece hamile arkadaslarin yardimina ihtiyacim var 27 yillik evli zekiye ve rustu abimiz icin 41 hamiledeen 1 er ayetel kursi bekliyorum bunu yapan herkesin cocugu olmus okuyanlar yaziyi begenebilir mi AMA SADECE HAMILR OLUP OKUYANLAR BEGENSIN KI BENDE ONA GORE KADINA SAYI VEREYİM. Rabbim sizinde hamileliginizi sorunsuz nihayetine erdirip hayirli evlat nasip etsin hadi el birliğiyle insallah nolur 41 kisi bulalim cevrenizde de varsa hamile bayan okutur musunuz o zaman ozelden yazin olur mu 41 hamil3 bayana ihtiyac var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…