- 4 Şubat 2013
- 1.561
- 1.102
- 133
Aynen canım ya. Çok zorlu bir süreçten geçiyoruz. Rabbim isteyen dileyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. Ben de pazartesiyi dört gözle bekliyorum. Elamirayi ve edacik82yi takip ediyorum. Hayırlısıyla inşallah güzel haberler verirler bize.Teşekkür ederim Can'ım. İnan ki yazarken biri kırılır mı diye tedirgin oluyorum. Çünkü birimiz değil hepimiz o kadar hassasız ki. Aldığımız ilaçlar hormonal değişimlerle kendimiz bile değiliz belki. Problemler ne olursa olsun burdaki herkesin bir tek amaçlı var; anne olmak. İnşallah isteyen herkes anne olacak. Kendim için ne kadar istiyorsam evlat sahibi olmak isteyenler için de o kadar istiyorum inan ki. Kızım 4 yaşında, çok zor bir tedavi süreciyle ona hamile kalmıştım. O günden beri yalvarırım Allah'a. Ne olur isteyen herkese ver Allah'ım, kimsenin kucağını boş koyma diye. Tüm dualarım sizlerle. Pazartesi gününü bekliyorum dört gözle senin için ve elamiray için. İnşallah sevinçli haberler vereceksiniz bize.
şuan hamileyim ama bebeğimin kalp atışı yavaş olduğu için riskli okudum umarım bir yararım olur sizeArkadaslar sizden bir ricam olacak ama sadece hamile arkadaslarin yardimina ihtiyacim var 27 yillik evli zekiye ve rustu abimiz icin 41 hamiledeen 1 er ayetel kursi bekliyorum bunu yapan herkesin cocugu olmus okuyanlar yaziyi begenebilir mi AMA SADECE HAMILR OLUP OKUYANLAR BEGENSIN KI BENDE ONA GORE KADINA SAYI VEREYİM. Rabbim sizinde hamileliginizi sorunsuz nihayetine erdirip hayirli evlat nasip etsin hadi el birliğiyle insallah nolur 41 kisi bulalim cevrenizde de varsa hamile bayan okutur musunuz o zaman ozelden yazin olur mu 41 hamil3 bayana ihtiyac var..
Gunaydin guzel annecik :))Günaydın kızlarrr mutlu hafta sonları :)
Gözün aydın canım. Ben de senin gibi dört gözle beklemiştim adet olmayı. Tedaviye başlamak içinOhh cok şükür adet oldum kizlaar yeni ay yeni umutlar rabbim büyük
Ben hep memorial şişlide denedim ama bahçeciyi ve centır tüp bebek merkezini araştır istersen. İnşallah Rabbim en kısa zamanda yavrunu kucağına almayı nasip eder canımMerhaba kizlar.. Biliosunuz ikinci denememizde negatifi gördük ne yazikki. Size bi sorum olucakti. Biz 4 hafta sora istanbula gidioruz. Bana önerebilceginiz doktor veya bi tüp bebek merkezi varmi? Bida orda denemek istiyoruz. Buarada positivi gören arkadaslarimi kutluorum rabbim tamamina erdirsin. Negatifi görenlerede pes etmek yok. Cok zor biliorum ama vakti degilmis. Ayni seyleri bende yasadim. Bide istanbulda sansimi denemek istiyorum.
Benim de kızım var. 2.denememizde olmuştu. Sonraisnda kendiliginden olan bir dış gebelik oldu. Ekimde denedik kimyasal gebelik oldu. Sağ Tüpü laporoskopi ile aldırdım. Şimdi 4.denememiz. transferi bekliyorum. Rabbim inşallah nasip eder. Çok emek verdik. Bir çocuğa verilebilecek en güzel hediye kardeş.Evet canm gecmeye basladi sukur.. Olsun ya Rabbimm hayirlisiyla oglusuma kardes nasip etsin de ben raziyim artik napalim
Canim benim Bürüksel tup bebek merkezi yucel karaman bir arastir istersen basari yuzdesi cok yuksekMerhaba kizlar.. Biliosunuz ikinci denememizde negatifi gördük ne yazikki. Size bi sorum olucakti. Biz 4 hafta sora istanbula gidioruz. Bana önerebilceginiz doktor veya bi tüp bebek merkezi varmi? Bida orda denemek istiyoruz. Buarada positivi gören arkadaslarimi kutluorum rabbim tamamina erdirsin. Negatifi görenlerede pes etmek yok. Cok zor biliorum ama vakti degilmis. Ayni seyleri bende yasadim. Bide istanbulda sansimi denemek istiyorum.
İnsallah seninde bebisin kalp sesi yukselecek pozitif dusun inan kalbini ferah tut pazartesi haberlesiriz dualarim seninleşuan hamileyim ama bebeğimin kalp atışı yavaş olduğu için riskli okudum umarım bir yararım olur size
Mrb cnm belirtiler devam ediyor mu yada farkli yaşıyor birsey hissediyor musun? Ben kendimi hamile gibi bile hissetmiyorum hic belirtim yok hala :)Canim ben acibadem.maslakta bulent hocaya tedavi oldum ilk.denemem ikizlerime hamileyim cok sukur..
Aynen ben de öyleyim. Dr a gitmesek inanmayacağım yani. Yalnız kızlar benim karnım çıkmaya başladı artık :)))Mrb cnm belirtiler devam ediyor mu yada farkli yaşıyor birsey hissediyor musun? Ben kendimi hamile gibi bile hissetmiyorum hic belirtim yok hala :)
sağol canım inşallah pazartesi mucize olurİnsallah seninde bebisin kalp sesi yukselecek pozitif dusun inan kalbini ferah tut pazartesi haberlesiriz dualarim seninle
Canimmmm hadi hayirlisi senin icin ben de her karnim agridiginda bir umutt geldimi diye heyecan yapiyorum daha yok;((Ohh cok şükür adet oldum kizlaar yeni ay yeni umutlar rabbim büyük
En.kisa zamanda gelir seninde ins cnm buarada ben histeroskopiyi yetistirebilirmiyim sence bayram gelmedenCanimmmm hadi hayirlisi senin icin ben de her karnim agridiginda bir umutt geldimi diye heyecan yapiyorum daha yok;((
canim sabah tv bu profesör çıktı. temin hatta bu arkadasta yazmis histereskopi yi adetin 16 ila 21 gün arasında yapılırsa rahime cizikte atiyorlarmus tutunmayi kolaylistirmak icin. bende temmuzda dondurulmuslarla trsnsfetim olucak ins pozitif olur ama olmazsa öncesinde histereskopi ve çizik olayı banada uygulancakEn.kisa zamanda gelir seninde ins cnm buarada ben histeroskopiyi yetistirebilirmiyim sence bayram gelmeden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?