2016 mayıs tüp bebek

Aynen canım ya. Çok zorlu bir süreçten geçiyoruz. Rabbim isteyen dileyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. Ben de pazartesiyi dört gözle bekliyorum. Elamirayi ve edacik82yi takip ediyorum. Hayırlısıyla inşallah güzel haberler verirler bize.

şuan hamileyim ama bebeğimin kalp atışı yavaş olduğu için riskli okudum umarım bir yararım olur size

Kizlar ne.zaman adet olunuyor negatiften sonra ya 5 gün oldu olmadim hala

Merhaba kizlar. Az önce HT Sağlık programında Prof Dr Recai pabuçcu vardı. Bir kısmını izleyebildim. Tüp bebek tedavisiyle ilgili. Henuz nette arastiramadim ama centır tüp bebek merkezindeymiş. Ve tespitleri çok doğru.ozellikle 3-4.gune iyi gidip de sonradan bozulan embriyolarda sprem dna kırık oranina bakilmasini istiyor. Netten bir izleyin isterseniz. Benim dün 6 yumurta toplanmıştı. Bugün aradılar. 6 si da döllenmis çok şükür. İnşallah hayırla sağlıkla pozitif sonucu alırım. Ama şimdiden negatif olursa bu merkezi araştıracağım

Histeroskopiyi bayrama gitmeden once yetistirebilirmiyimki acaba haftaya cmtye mesela pzt bi olsada drun yanina gitsem

Ben hep memorial şişlide denedim ama bahçeciyi ve centır tüp bebek merkezini araştır istersen. İnşallah Rabbim en kısa zamanda yavrunu kucağına almayı nasip eder canım

Evet canm gecmeye basladi sukur.. Olsun ya Rabbimm hayirlisiyla oglusuma kardes nasip etsin de ben raziyim artik napalim
Benim de kızım var. 2.denememizde olmuştu. Sonraisnda kendiliginden olan bir dış gebelik oldu. Ekimde denedik kimyasal gebelik oldu. Sağ Tüpü laporoskopi ile aldırdım. Şimdi 4.denememiz. transferi bekliyorum. Rabbim inşallah nasip eder. Çok emek verdik. Bir çocuğa verilebilecek en güzel hediye kardeş.

Canim benim Bürüksel tup bebek merkezi yucel karaman bir arastir istersen basari yuzdesi cok yuksek

En.kisa zamanda gelir seninde ins cnm buarada ben histeroskopiyi yetistirebilirmiyim sence bayram gelmeden
canim sabah tv bu profesör çıktı. temin hatta bu arkadasta yazmis histereskopi yi adetin 16 ila 21 gün arasında yapılırsa rahime cizikte atiyorlarmus tutunmayi kolaylistirmak icin. bende temmuzda dondurulmuslarla trsnsfetim olucak ins pozitif olur ama olmazsa öncesinde histereskopi ve çizik olayı banada uygulancak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…